28.95
17.95
45
149
145
165
725
195
279
298
349
199
279
159
198
159
198
198
VINOTHEEK SLIJTERIJ
GÉ, DÉ SLIJTER
PUTTELAAN 142 - BOSKOOP
23.95
10?5
1*1/
Let op uw
brievenbus
HAGEN I SLUYS
HEINEKEN
bèMkJlik
5.95
lOz
Wilhelmus
Oranje
bitter
witte bol jwa
400 GRAM ImU
A
VERSE AARDBEIEN
1.09
JONGE JENEVER
^jlhelmus
5 mei
Bevrijdings
dag
De Heineken Shop
staat nu bij
Gé de Slijter
Keizer Bitter
VLEESWAREN
VERS VLEES
ZUIVEL
DIEPVRIES
KAAS
IJSBERGSLA
KROP
KOELEMAN
APPELMOES
POT 720 ML.
RADUS
BOSJE
COGNAC
Gaston de la
Grange
1988 LES TEMPLIERS
CÓTES DU RHONE
VILLAGES
WHO YOGHO
K
Zn verband met 4 mei dodenherdenking is de KOOPA VONDvan beide
Supers op donderdag3meL Vrijdag 4 mei tot 18.00 uur geopend!
Volkoren
tarwe/rogge
800 gram
Minipuntjes
Krenten!
rozijnenbrood
400 gram
TOMATEN
KLASSEI
500 GRAM
WHUi
Whisky Glen Sloy
A.S. zaterdag 5 mei zijn de ’Supers’ in Boskoop en Waddinxveen GESLOTEN...
STROOPWAFELS
PAK 8 STUKS +2 GRATIS
VAN 179 VOOR
„3/ o
VOORDEELMARKTEN
Van het beroemde
wijnhuis Sichel
Bad Dürchenheimer
Nonnengarten
Sylvaner Kabinett
mit Pradikat,
HAGELWITTE
CHAMPIGNONS
/CVryV
Het is nu
tijd voor
BOSPEEN
PERBOS
3-ES SINAS,
DRINK OF COLA
BLIKJE 33 CL.
BANACOL
BANANEN
1
Pagina 10
fles 0,75 liter
H
6 voor
38»
Blikje
WORTELSOEP
GEFLAMBEERDE BANANEN
TOMATENSNACK
SLIMME TIPS MET CHAMPIGNONS
IJSBERGSLA
KILO
GEKOOKTE RADIJS MET
GROENE KRUIDENSAUS
Camembert
Danish chef
Goudse belegen kaas
kilo
Hoekstra liter
Legner liter
Hartevelt liter
Olifant liter
Bols liter
Bokma liter
PUTTELAAN 142,
BOSKOOP. TEL. 12215
Zwan Donald Duck
boterhamworst
100 gram
Zwan schouderham
Katenspek
Volle yoghurt
Stegeman droge worst
in div. smaken, 150 gram
SUpf5? Ontbijtspek
Met gratis Superzegels
100 gram van 198 voor
Slagersleverworst
Met gratis Superzegels
350 gram van 269 voor
Vanille vla
Mona volle yoghurt
met vruchten, div. smaken
0,5 liter
SMAKEN
Ook voor
verhuur
biertap met
vaten bier
HEINEKEN
of HERTOG
JAN PILS
Glazen, dienbladen, openers,
uitnodigingskaarten, bretels,
vlaggen etc.
POOSJE CA. 250 GRAM
190
Tuinbonen
fijn Met gratis Superzegels
doosje 300 gram van 179 voor
Mövenpick
roomijs
crème-vanille, bak 1 liter
Iglo rijst/groente-
schotel provencaal of
oriental, doosje 450 gram
iglo
bolognesesaus
deelblokjes
Nasi of bami 600gramen
Babi pangang 400 gram
voor 2 personen, samen
MAGERE
VARKENSLAPPEN
15.45
16.95
17.95
17.95
19.45
19.95
Vier weken lang
EMpER versvoordeel!
Hooghoudt
GROENSVOORDE 2-4f
WADDINXVEEN.
FLES 7>95
DOOSJE A f
CA. 250 GRAM fjl
Vj W
Mager
varkenspoulet
500 gram
Verse kipfilet kilo
1
1
Woensdag 2 mei 1990
Vers en voordelig van uw groenteman
8 years, pure malt
v.s., nu
liter
PROBEERPRIJS
225
129
10 stuks
2 kilo voor
199
Week 18. Geldig van woensdag 2 t/m zaterdag 5 mei 1990, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden.
198
158
UIT DE ZELFBEDIENING
NEEM MAAR VAN MIJ AAN, DAT DIT VOORDELIG IS
250 gram
div. smaken, tube 85 gram
Wos en droog de ijsbergslo en pluk deze klein. Snipper de ui
fijn. Bok de bocon uit tot ze knapperig is en verkruimel ze don. Wos de
champignons en snijd ze in plakjes. Neem een grote slabak en leg on
derop de ijsbergsla, vervolgens de ui, don de bevroren doperwtjes of
champignons, de koos en de verkruimelde eieren. Dek het geheel of
met een laag mayonaise, goed uitgestreken tot in de hoeken. Zet de
salade ofgedekt een nacht in de koelkast weg, op z'n minst 10 tot 12
uur. Schep voor het opdienen de salade goed door elkaar.
- Grotere champignons kunt u in plakjes snijden met een eiersnijder.
Leg ze op hun kont in het apparaatje en druk dan voorzichtig door. Op
die monier zijn olie plokjes even dik.
- Bewaar verse champignons in de verpakking koel en donker en niet
langer dan twee dagen.
- Champignons loten zich heerlijk kruiden: knoflook, paprikapoeder,
tijm, rozemarijn, bonekruid, citroenmelisse en kervel zijn geslaagde
combinaties.
- Champignons houdt u wit door ze te besprenkelen met citroensap.
Dat is trouwens niet alleen goed voor de kleur, maar ook voor de
smook.
Maak de wortelen schoon en snijd ze klein. Maak de prei
schoon en snijd ze in dunne ringen. Verhit de boter en fruit hierin de
blokjes wortel en de ringen prei. Voeg de suiker toe. Giet de bouillon
erop en doe de rijst erbij. Loot de soep 25 tot 30 minuten zachtjes ko
ken. Wrijf de soep door een zeef en breng hem opnieuw aan de kook.
Maak de soep op smaak af met peper, zout en fijn geknipte peterselie.
Snijd de gepelde bananen doormidden. Vermeng de geklopte
eieren met het citroensap. Meng de fijngehakte nootjes gember en de
kaneel goed door het paneermeel. Dompel nu de stukken banaan eerst
door het eimengsel en rol ze daarna door het paneermengsel. Bok de
bananen ongeveer 10 minuten aan beide zijden mooi bruin. Doe ze in
een warme, vuurvaste schotel of een speciale flambeerpan. Giet de
kirsch of de rum erover, steek het aan en serveer direct.
498
1498
27.50
995
Met een garde de melk en de eieren, de kaas, zout en peper
loskloppen. Het brood in de eiermelk een beetje laten weken en in de
hete boter aan beide zijden goudbruin bokken.
In een tweede pan in stukjes gesneden ui en spek in de boter glanzend
bakken: de tomaten, die u eerst in heet water heeft gedompeld, ont
veld en in stukjes gesneden heeft, toevoegen en kruiden. Een beetje
loten inkoken. De kaasblokjes aan de tomotenmoes toevoegen, laten
smelten en warm houden. De knapperige broodjes ieder met een lepel
tomatenmoes bedekken en met peterselie bestrooien. In een cirkel op
een ronde, voorverwarmde schotel schikken. Met sla serveren.
Een van onze fijnste Bouvigne wijnen komt uit
het gebied waar de mooiste Cótes du Rhónes
gemaakt worden.
Door de strenge selectie van het wijngenoot
schap "LES TEMPLIERS” bent U verzekerd van
een van de beste Rhönewijnen uit het uimunten-
de wijnjaar 1988.
Orange
Likeur
150 gram
150 gram
liter
liter
I
1 krop ijsbergsla, 1/2 rode of 1 gewone ui, 300 grom
diepgevroren doperwtjes, 250 grom bocon, 200 grom
champignons, 150 grom geraspte koos, 4 hord gekookte
eieren, mayonaise.
4 bosjes rodijs, 1/2 bouillontablet. Voor de sous: 25 grom
boter, 25 grom bloem, 21/2 dl. kookvocht, (koffie)room,
1 eetlepel peterselie, 1 eetlepel selderij, 1 eetlepel bieslook,
1 eetlepel dille of kervel.
350 grom worteltjes, 1 prei, 30 gram boter, 1 theelepel
suiker, 1 liter bouillon (van 2 tabletten), 50 grom rijst, peper,
zout en peterselie.
6 stevige bononen, 50 grom paneermeel, 2 nootjes gember,
11/2 theelepel kaneel, 2 geklopte eieren, 1 eetlepel
citroensap,
1 kopje kirsch of rum, 50 gram boter.
8 kadetjes, 1 glos melk, 4 eieren, 4 eetlepels geraspte oude
Goudse kaas, zout, peper, braadboter.
Beleg: 2 uien, 50 gram spek, 2 eetlepels boter, 6 tomaten,
mnrjolein, tijm, rozemarijn, 150 grom jonge Goudse koos,
peterselie.
Superzegels U U Ka
GELDIG DONDERDAG 3 HM ZATERDAG 5 MEI
'r' V4; V-
LET VOOR ONS
BEGIN VAN DE WEEK VOORDEEL
MAANDAGAVONDDINSDAGOCHTEND
OP DE ADVERTENTIE IN DE
LANDELIJKE DAGBLADEN.
eP11"
rt Bete Wft.eih Co» GU«r »w* .ittas w
ibFH
Maak de radijzen schoon, wos ze en kook ze in 21/2 dl wa
ter met het 1/2 bouillontablet gaar in 8 tot 10 minuten. Giet ze af en
bewaar het kookvocht. Mook een gebonden saus van boter, bloem en
kookvocht. Haal de pan van het vuur en roer een scheut room en de
fijngeknipte tuinkruiden door de saus. Doe de radijzen in de saus. Lek
ker met een stukje stokbrood.
Radijs is het lekkerst op de dog van aankoop, maar u kunt ze best een
paar dagen in de koelkast bewaren. Slop geworden radijs wordt weer
knapperig als u ze een uurtje in koud water legt.
1
1
Let u de komende twee weken goed op uw
brievenbus, want u ontvangt van uw Super elke
week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de
Superwinkel laten vullen met het versartikel wat op
de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak
betaalt u de extra voordelige prijs!
Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van
deze grandioze aanbiedingen.
uit het beste wijngebied van Duitsland de
’Südliche Weinstrasse”
249
Donderdag 3 t/m zaterdag 5 mei
Voor div. Indische gerechten
4911 6911159
198
-5,