Rum Bacardi 249 159 119 Patriarche 129 169 Bavaria Vieux Bols Jonge Jenever Hooghoudt GE DE SUITER Citroen Brandewijn Hooghoudt Whisky Jong John Let op uw brievenbus VERSE KIPFILET Als u bij Gé de Slijter niet slagen kan... vergeet het dan! 149 115 11” v.d. SLUYS HAGEN Nergens zo voordelig! KANIS GUNNINK KOFFIE SNELFHTER VLOERBROOD^ GEBRADEN ROSBIEF 100 GRAM UW WIJN- EN BIERSPECIALIST DOBBELMAN COMPACT WIJNTIP: van het bekende Bourgognehuis Père et Fits BBELMAN III /0WM TËaÜÖÖÜcÊ 9M*R CHIK ë&R UMONAdÊ- I DRINKVOGHURT LUIERS T^~eMe,,ese SNOOP KOFFIE SNELFUTEk F ^3 M WUTRE PAUl*^^ AARDBEIEN- MjKL bavarois rrj HOLLANDSE 4/tf) TOMATEN lUff BIERTIP: VOORDEELMARKTEN Woensdag 10 april 1991 Pagina 14 liter FLES 0.75 UTER Goudse belegen kaas 100 gram Sellerysalade HAMBURGERS Volle yoghurt o U' PEPERSTEAK MET TOMATENJUS ZELFBEDIENING GROENTE EN FRUIT DIEPVRIES BAKKER VLEESWAREN KAAS SALADES ZUIVEL GEGRILLEERDE BIEFSTUK MET KRUIDENBOTER GEMARINEERDE ENTRECOTES IN RODE WIJN KALKOENTOURNEDOS MET MOSTERDSAUS GESTOOFDE MINI KIPROLLADE MET APPELTJES DUITSE BIEFSTUK MET WERINGEN EN VERSE KAAS alcoholvrij krat Ook verkoop Heineken kado shop, Heineken biertap. Met als extra service onaangebroken flessen mogen altijd retour! ARDENNEN BOTERHAMWORST ENTRECOTE 1OOGRAM VERSE CROISSANTS PEPERSTEAK 100 GRAM KALKOEN TOURNEDOS 100 GRAM 4 IN DIV. SOORTEN CA. 800 GRAM MINI KIPROLLADE DUITSE BIEFSTUK Rookworst Snijworst IJSBERGSLA KILO Garnalen-eiersalade kilo Feta a la Grècque Hopjes-caramelvla of frambozenvla HOLLANDSE GOLDEN DELICIOUS BOTERKOEK IGLO VISSTICKS BOERENBRAADHAM laatste week MALSE BIEFSTUK 100 GRAM NU MET GRATIS KRUIDENBOTER DOMAINE DE GAZEL MdP AC. MINERVOIS DOMAINE DE BARROU MdP AC. CORBIÈRESOF CHATEAU DE CALAGE MdC AC. CÓTEAUX DU LANGUEDOC 1 MrMGI IN DIVERSE SMAKEN IHI MAXI, MIDI OF EXTRA LARGE IHI VAN 139 VOOR l|| FLES 0.59 LITER VAN 175 VOOR |H| PAK500 GRAM ik 600 GRAM M het betaalbare bourgognegevoel SM CRAM S CRM GROENSVOORDE 2-4, WADDINXVEEN PUTTELAAN 142, BOSKOOP. TEL. 12215 Vers en voordelig van uw Superslager 19.30 !iï\ 1298 bakje 100 gram 1» 189 16.39 PAK 10 STUKS 100 GRAM woensdag 10 t/m zaterdag 13 april 1991. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Super artikelen met gratis Super spaarzegels. - IM 249 (Hoofdgerecht voor 2 personen) 100 g gedroogde oppeltjes, 25 g boter, 1 mini kiprollade, 1 dl appelsop,kippebouillon (tablet), Allesbinder. (Hoofdgerecht voor 4 personen) I rode wijn, 1 eetlepel kruidenmix voor rundvlees, 1 teentje knoflook, 4 entrecotes 40 g boter, 3 eetlepels bloem, zout, peper. (Hoofdgerecht voor 4 personen) 40 g boter, 4 kalkoentour nedos, zout, peper, 1 eetlepel mosterd, 1 dl kippebouillon (tablet), 3 eetlepels slagroom. Meng de wijn met de kruidenmix en het uitgepetste teentje knoflook, leg de entrecotes in deze morinode en loot ze een dogje marineren. Dep het vlees droog, loot de boter in een koekepon op een hoog vuur lichtbruin worden en wocht tot het schuim bijna is weggetrokken. Schroei de entercötes snel aan bei de konten dicht in de hete boter. Roer de bloem en de ‘morinode erdoor en breng de sous ol toerend oon de kook. Drooi het vuur iets lager en loal de entercötes goor worden noor keuze: (rood 1 'Jj-1 minuten oon elke kont; rosé 2-3 minuten oon elke kont; meer doorgebokken 3-4 minuten oon elke kont). Breng de sous op smook met zout en peper en voeg eventueel een scheutje (koffie) room toe. Loot de boter in een koekepon op een hoog vuur licht bruin worden en wocht tot het schuim bijna is weggetrokken. Schroei de Pepersteoks snel rondom dicht in de hete boter. Omoi hef vuur iets lager en bok de steoks goor noot keuze: (rouw co. 1 minuut aan elke kantrood 1 '/?-2 minuten oon elke kont; rosé 2-3 minuten oon elke kont; meet doorgebokken 3-4 minuten oon elke kont). Bestrooi het vlees met zout. Neem de steoks uit de pon en pok ze even in aluminiumfolie in om Ze worm te houden. Roer de sherry, de tomotenpuree en de bouillon door de achterge bleven braadboter en loot de jus 1 minuut koken. Serveer de jus bij de pepersteoks. loot de boter in een koekepon op een hoog vuur licht bruin worden en wacht tot het schuim bijna is weggetrokken. Schroei de kalkoentournedos snel rondom dicht in de hete boter. Drooi het vuur iets loge, en bok ze in 3-4 minuten oon elke kont goor. Bestrooi dé kolkoentournedos met zout en peper, neem ze uit de pan en pok ze even in oluminiumfolie om ze worm te hou den. Voeg de mosterd, de bouillon en de slagroom oan de achter gebleven braadboter toe, breng het oon de kook en loot het een minuut koken. Serveer de sous bij het vlees. PERSTUK M CA. 300 GRAM M 2 STUKS A125 GRAM 250 gram van 289 voor 100 gram van 189 voor DONDERDAG11 T/M ZATERDAG 13 APRIL 17.95 13.95 (Hoofdgerecht voor 2 personen) 2 biefstukken, olie, zout, peper, kruidenboter. PAK 2 KILO OF PAK 1,25 KILO 19.95 Let u de komende vijf weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super elke week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de Superwinkel laten vullen met het vers artikel wat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voor delige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik vên deze grandioze aanbiedingen. Geldig van donderdag 11 t/m zaterdag 13 april bakje 150 gram liter 0.5 liter PER KROP DONDERDAG 11 T/M ZATERDAG 13 APRIL 2 KILO 4 STUKS PAK 4 STUKS VAN 255 VOOR 150 GRAM ’Zolang de voorraad strekt. 19.95 ltj (Hoofdgerecht voor 4 personen) 1 grote ui, 40 g boter, 4 Duitse biefstukjes, zout, peper, 100 g verse roomkans met kruiden. Week de oppeltjes een poor uur in ruim water, giet het vocht of en loot ze uitlekken, loot de boter in een braadpan op een hoog vuur lichtbruin worden en wocht tot het schuim bijna is weggetrokken. Schroei de rollade snel rondom dicht in de hete boter. Voeg het appelsop, de bouillontablet en de oppeltjes toe, breng het oon de kook en loot de kip en de oppeltjes met het deksel op de pon, op een loog vuur in co. 20 minuten goor wor den. Bind de sous met Allesbinder. 25 KILO UTERFLAKON PAK 799H59 WIJNTIP (Hoofdgerecht voor 2 personen) 2 pepersteoks, zout, 25 g boter, 2 eetlepels droge sherry, 1 eetlepel tomatenpuree 1 dl runderbouillon (tablet/poeder). Si o i 2. Snijd de ui in ringen, loot de bater in een koekepon op een hoog vuur lichtbruin worden en wocht tot het schuim bijna is weggetrokken. Bok de uiecingen 3 minuten in de hete boter. sSjsT?; Neem ze uk de pon en houd ze worm. Bok de Duitse biefstukjes in (je hete boter goor noot keuze: (rouw co. 1 minuut oon elke kontrood 1 '/z-2 minuten oon elke kant; rosé 2-3 minuten oon elke kont; meer doorgebokken 3-4 minuten oon elke kont). Bestrooi het vlees met zout en peper. Leg de uieringen met door- op de verse roomkoos op de biefstukjes en loot de koos een heel klein beetje smelten. Direct serveren. Verwarm de grill voor op de hoogste stond, leg de bief stukken op het grillrooster en bestrijk ze met een beetje olie. Schuif het rooster in de tweede richel onder de grill en grilleer de biefstukken oon beiden konten bruin en goor noor keuze (rouw co. 1 minuut oon elke kontrood 1 '/z -2 minuten aan elke kont; rosé 2-3 minuten oon elke kont; meer doorgebokken 3-4 minuten oon elke kont). Bestrijk ze na ze te hebben omgedraoid nogmaals met een beetje olie. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en leg er plokjes kruidenboter bovenop. 500 GRAM Week 15. Geldig van - 7.95 DONDERDAG 11 T/M ZATERDAG 13 APRIL 'O X

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1991 | | pagina 14