Rum Bacardi
249
159
119
Patriarche
129
169
Bavaria
Vieux
Bols
Jonge Jenever
Hooghoudt
GE DE SUITER
Citroen
Brandewijn
Hooghoudt
Whisky
Jong John
Let op uw brievenbus
VERSE
KIPFILET
Als u bij
Gé de Slijter
niet slagen kan...
vergeet het dan!
149
115
11”
v.d. SLUYS
HAGEN
Nergens zo voordelig!
KANIS GUNNINK
KOFFIE SNELFHTER
VLOERBROOD^
GEBRADEN
ROSBIEF
100 GRAM
UW WIJN- EN BIERSPECIALIST
DOBBELMAN
COMPACT
WIJNTIP:
van het bekende
Bourgognehuis Père
et Fits
BBELMAN III /0WM TËaÜÖÖÜcÊ 9M*R CHIK ë&R UMONAdÊ- I
DRINKVOGHURT LUIERS T^~eMe,,ese SNOOP KOFFIE SNELFUTEk
F ^3
M
WUTRE PAUl*^^
AARDBEIEN- MjKL
bavarois rrj
HOLLANDSE 4/tf)
TOMATEN lUff
BIERTIP:
VOORDEELMARKTEN
Woensdag 10 april 1991
Pagina 14
liter
FLES 0.75 UTER
Goudse belegen kaas
100 gram
Sellerysalade
HAMBURGERS
Volle yoghurt
o U'
PEPERSTEAK MET TOMATENJUS
ZELFBEDIENING
GROENTE EN FRUIT
DIEPVRIES
BAKKER
VLEESWAREN
KAAS
SALADES
ZUIVEL
GEGRILLEERDE BIEFSTUK
MET KRUIDENBOTER
GEMARINEERDE ENTRECOTES
IN RODE WIJN
KALKOENTOURNEDOS MET
MOSTERDSAUS
GESTOOFDE MINI KIPROLLADE
MET APPELTJES
DUITSE BIEFSTUK MET
WERINGEN EN VERSE KAAS
alcoholvrij
krat
Ook verkoop Heineken kado
shop, Heineken biertap.
Met als extra service
onaangebroken flessen mogen
altijd retour!
ARDENNEN
BOTERHAMWORST
ENTRECOTE
1OOGRAM
VERSE
CROISSANTS
PEPERSTEAK
100 GRAM
KALKOEN
TOURNEDOS
100 GRAM 4
IN DIV. SOORTEN
CA. 800 GRAM
MINI
KIPROLLADE
DUITSE
BIEFSTUK
Rookworst
Snijworst
IJSBERGSLA
KILO
Garnalen-eiersalade
kilo
Feta a la Grècque
Hopjes-caramelvla
of frambozenvla
HOLLANDSE
GOLDEN DELICIOUS
BOTERKOEK
IGLO VISSTICKS
BOERENBRAADHAM
laatste week
MALSE BIEFSTUK
100 GRAM
NU MET GRATIS
KRUIDENBOTER
DOMAINE DE GAZEL MdP AC. MINERVOIS
DOMAINE DE BARROU MdP AC. CORBIÈRESOF
CHATEAU DE CALAGE MdC AC.
CÓTEAUX DU LANGUEDOC 1
MrMGI IN DIVERSE SMAKEN IHI MAXI, MIDI OF EXTRA LARGE IHI VAN 139 VOOR l|| FLES 0.59 LITER VAN 175 VOOR |H| PAK500 GRAM
ik
600 GRAM M
het betaalbare
bourgognegevoel
SM CRAM S CRM
GROENSVOORDE 2-4,
WADDINXVEEN
PUTTELAAN 142,
BOSKOOP. TEL. 12215
Vers en voordelig van uw Superslager
19.30
!iï\
1298
bakje 100 gram
1»
189
16.39
PAK 10 STUKS
100 GRAM
woensdag 10 t/m zaterdag 13 april 1991. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Super artikelen met gratis Super spaarzegels.
-
IM
249
(Hoofdgerecht voor 2 personen) 100 g gedroogde oppeltjes,
25 g boter, 1 mini kiprollade, 1 dl appelsop,kippebouillon
(tablet), Allesbinder.
(Hoofdgerecht voor 4 personen) I rode wijn, 1 eetlepel
kruidenmix voor rundvlees, 1 teentje knoflook, 4 entrecotes
40 g boter, 3 eetlepels bloem, zout, peper.
(Hoofdgerecht voor 4 personen) 40 g boter, 4 kalkoentour
nedos, zout, peper, 1 eetlepel mosterd, 1 dl kippebouillon
(tablet), 3 eetlepels slagroom.
Meng de wijn met de kruidenmix en het uitgepetste
teentje knoflook, leg de entrecotes in deze morinode en loot ze
een dogje marineren. Dep het vlees droog, loot de boter in een
koekepon op een hoog vuur lichtbruin worden en wocht tot het
schuim bijna is weggetrokken. Schroei de entercötes snel aan bei
de konten dicht in de hete boter. Roer de bloem en de ‘morinode
erdoor en breng de sous ol toerend oon de kook. Drooi het vuur
iets lager en loal de entercötes goor worden noor keuze: (rood 1
'Jj-1 minuten oon elke kont; rosé 2-3 minuten oon elke kont;
meer doorgebokken 3-4 minuten oon elke kont). Breng de sous
op smook met zout en peper en voeg eventueel een scheutje
(koffie) room toe.
Loot de boter in een koekepon op een hoog vuur licht
bruin worden en wocht tot het schuim bijna is weggetrokken.
Schroei de Pepersteoks snel rondom dicht in de hete boter. Omoi
hef vuur iets lager en bok de steoks goor noot keuze: (rouw co. 1
minuut aan elke kantrood 1 '/?-2 minuten oon elke kont; rosé
2-3 minuten oon elke kont; meet doorgebokken 3-4 minuten oon
elke kont). Bestrooi het vlees met zout. Neem de steoks uit de
pon en pok ze even in aluminiumfolie in om Ze worm te houden.
Roer de sherry, de tomotenpuree en de bouillon door de achterge
bleven braadboter en loot de jus 1 minuut koken. Serveer de jus
bij de pepersteoks.
loot de boter in een koekepon op een hoog vuur licht
bruin worden en wacht tot het schuim bijna is weggetrokken.
Schroei de kalkoentournedos snel rondom dicht in de hete boter.
Drooi het vuur iets loge, en bok ze in 3-4 minuten oon elke kont
goor. Bestrooi dé kolkoentournedos met zout en peper, neem ze
uit de pan en pok ze even in oluminiumfolie om ze worm te hou
den. Voeg de mosterd, de bouillon en de slagroom oan de achter
gebleven braadboter toe, breng het oon de kook en loot het een
minuut koken. Serveer de sous bij het vlees.
PERSTUK M
CA. 300 GRAM M
2 STUKS
A125 GRAM
250 gram van 289 voor
100 gram van 189 voor
DONDERDAG11 T/M ZATERDAG 13 APRIL
17.95
13.95
(Hoofdgerecht voor 2 personen) 2 biefstukken, olie, zout,
peper, kruidenboter.
PAK 2 KILO OF
PAK 1,25 KILO
19.95
Let u de komende vijf weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super
elke week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de Superwinkel laten vullen met het vers
artikel wat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voor
delige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik vên deze grandioze aanbiedingen.
Geldig van donderdag 11 t/m zaterdag 13 april
bakje 150 gram
liter
0.5 liter
PER KROP
DONDERDAG 11 T/M ZATERDAG 13 APRIL
2 KILO
4 STUKS
PAK 4 STUKS
VAN 255 VOOR
150 GRAM
’Zolang de voorraad strekt.
19.95
ltj
(Hoofdgerecht voor 4 personen) 1 grote ui, 40 g boter,
4 Duitse biefstukjes, zout, peper, 100 g verse roomkans met
kruiden.
Week de oppeltjes een poor uur in ruim water, giet het
vocht of en loot ze uitlekken, loot de boter in een braadpan op
een hoog vuur lichtbruin worden en wocht tot het schuim bijna is
weggetrokken. Schroei de rollade snel rondom dicht in de hete
boter. Voeg het appelsop, de bouillontablet en de oppeltjes toe,
breng het oon de kook en loot de kip en de oppeltjes met het
deksel op de pon, op een loog vuur in co. 20 minuten goor wor
den. Bind de sous met Allesbinder.
25 KILO UTERFLAKON PAK
799H59
WIJNTIP
(Hoofdgerecht voor 2 personen) 2 pepersteoks, zout,
25 g boter, 2 eetlepels droge sherry, 1 eetlepel tomatenpuree
1 dl runderbouillon (tablet/poeder).
Si o i
2.
Snijd de ui in ringen, loot de bater in een koekepon op
een hoog vuur lichtbruin worden en wocht tot het schuim bijna is
weggetrokken. Bok de uiecingen 3 minuten in de hete boter.
sSjsT?; Neem ze uk de pon en houd ze worm. Bok de Duitse biefstukjes
in (je hete boter goor noot keuze: (rouw co. 1 minuut oon elke
kontrood 1 '/z-2 minuten oon elke kant; rosé 2-3 minuten oon
elke kont; meer doorgebokken 3-4 minuten oon elke kont).
Bestrooi het vlees met zout en peper. Leg de uieringen met door-
op de verse roomkoos op de biefstukjes en loot de koos een heel
klein beetje smelten. Direct serveren.
Verwarm de grill voor op de hoogste stond, leg de bief
stukken op het grillrooster en bestrijk ze met een beetje olie.
Schuif het rooster in de tweede richel onder de grill en grilleer de
biefstukken oon beiden konten bruin en goor noor keuze (rouw
co. 1 minuut oon elke kontrood 1 '/z -2 minuten aan elke
kont; rosé 2-3 minuten oon elke kont; meer doorgebokken 3-4
minuten oon elke kont). Bestrijk ze na ze te hebben omgedraoid
nogmaals met een beetje olie. Bestrooi de biefstukken met zout
en peper en leg er plokjes kruidenboter bovenop.
500 GRAM
Week 15. Geldig van
- 7.95
DONDERDAG 11 T/M ZATERDAG 13 APRIL
'O X