179
21.95
129
598
13.95
179
159
198
13.25
‘XL III BOERENMET lil WITTE
1QQ I WORST 520 I PÜNTJE$ WQ
I JU Hl IZz Hl 6stws 14* J
Vieux
Dujardin
Jonge Jenever
Smeets
200 GRAM
GE DE SLUTER
HAGEN
7.95
109
98
v.d. SLUYS
ff
Let op uw brievenbus
17.95
DUJARDIN
I I
JT
Dit wordt wel een
heel goedkoop
Rondje!
BRAND imperator
per krat
Cognac Yves Prevert
driesterren
fles
GEVULDE KOEKEN
PAGE PLUS TISSUE
TOILETPAPIER
ARIËL ULTRA
COMPACT
PAK 2.5 KILO
&&R KOFFIE
ROODMERK
PAK250 GRAM
VAN 225
UW WIJN- EN BIERSPECIALIST
SPINAZIE
Chateau Laquirou
Whisky Anchor
over 5 years old
Hooghoudt Bessen
Jenever
JONGE
JENEVER
ff f
I M:l
REMIA
FRITESSAUS
I
CASSELERRIB
100 GRAM
FILET AMERICAN
BIERTIP:
100 GRAM
MAGERE
VARKENS
LAPPEN
WIJNTIP:
VOORDEELMARKTEN
LA TOUR DE FRANCE
COTES DE ROUSSILLON
VILLAGESA.C
EMPER APPELSAP
OF SINAASAPPELSAP
Woensdag 17 april 1991
Pagina 24
liter
f
liter
Ba
Floridasalade
Magere yoghurt
MOUTARDIER |l MAASLANDER LEERDAMMER lil VERSEKAASMET DANISH BLUE IU CAMEMBERT
O*]
ZELFBEDIENING
BROOD
VLEESWAREN
GROENTE EN FRUIT
SLAGERIJ
DIEPVRIES
f ▼W’® 100GRAM f VOORVERPAKT f
SALADES
ZUIVEL
ENGELSE-TOOST MET El
EN MOUTARDIER
LEERDAMMER TAKO'S
MET AVOCADO
BIESLOOK-FLENSJES MET VERSE
ROOMKAAS EN AMANDELEN
VARKENSHAASJE MET
DANISH BLUE
SALADE MET CAMEMBERT,
DRUIVEN EN GEMBER
HARTIG MINITAARTJE MET
MAASLANDER EN ASPERGES
EEN
LIMBURGSE
TRADITIE
Ook verkoop Heineken kado
shop, Heineken biertap.
Met als extra service
onaangebroken flessen mogen
altijd retour!
1^0
PUTTELAAN 142,
BOSKOOP. TEL 12215
KILO
5^
HEELFUN
VOLKOREN
CA 800 GRAM
KRENTEN/
ROZUNENBROOD
CA 400 GRAM
Vanille vla
Sabatasso
pizza gigantica
per stuk ca. 750 gram
SMXR Frikandellen
Zalmsalade
MAGERE VARKEN S-
ROLLADE OF
BRAADSTUKJE, KILO
VERSE BRAADWORST
Onlangs uit 64 wijnen tot 8,- gekozen als
de lekkerste rode wijn
A.C. Coteaux du Languedoc 1988
prijs per fles
12 halen 11 betalen
GROENSVOOROE 2-4,
WADDINXVEEN
Jiter
CUBA PERS- 4UJ/U
SINAASAPPELEN jjtl
Champignon-, peper-
of roompaté
Boterhamworst
I
Vers en voordelig van uw Kaasspecialist
Zeer zachte jonge jenever,
ambachtelijk gestookt
volgens oud Limburgs
familierecept.
-. f
„i
17.95
<r-
i >Y'
X-
i-'
TAMS
'tf
18.95
290
I
pak 4 stuks van 225 voor
I
bakje 100 gram
196
U9
KILO
0.5 liter
Week 16. Geldig van woensdag 17 t/m zaterdag 20 april 1991. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Super artikelen met gratis Super spaarzegels.
4
M
WIJNTIP VAN DEZE WEEK!
698
Verworm de oven voor op 225° Loot het bladerdeeg
ontdooien. Loot de asperges uitlekken en snijd ze in kleine stuk
ken. Klop de eieren los met de melk, de inhoud van het zokje as
pergesoep, een snufje peper en een snufje nootmuskoot, Bedek
10 loge taartvormpjes (co. 8 cm) met de plokjes deeg en snijd
het deeg dot over de rond hongt, weg. Leg in elk vormpje een
plokje hom, wot stukjes asperge en wot geraspte koos. Schenk
de vormpjes bijna vol met het eiermengsel. Bok de (oortjes mid
denin de hete oven in co. 25 minuten goudbruin en goot. Worm
of koud serveren.
Bok de geschoofde amandelen in een droge koekepon
goudbruin. Roer van de bloem met een snufje zout, een snufje
peper, het ei, de melk en de bieslook een beslag zonder klontjes.
Bok hiervan in een scheutje olie in een klejne koekepon 4 dunne
flensjes. Verdeel de verse toomkoos over de warme flensjes, be
strooi ze met de geschoofde amandelen en vouw ze dubbel.
BRIE
PAK 6 STUKS
VAN 219
VOOR M
PAK 12 ROLLEN
DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL
KILO
DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL
Verworm de grill voor op de hoogste stond. Kook de ei
eren 1 minuten in kokend woter, ze zijn don nog niet helemaal
hord. Leg de plokjes bocon onder de hete grill en grilleer ze 2 mi
nuten oon elke kont. Toost 2 boterhammen (aan beide konten)
onder de hete grill. Besmeet de getooste boterhammen met de bar-
bequesous en beleg ze met de plokjes bocon. Halveer de eieren
en leg de helften met de bólle kont naor boven op de bocon. Leg
de plokjes koos erop en loot de koos onder de hete grill smelten.
j zSrtM
wnwlli'^
Holveer de druiven en verwijder de pitten. Snijd de gem
berbolletjes in snippers. Meng de gembersiroop met de ozijn en
wot vers gemolen peper. Snijd de solode in nog kleinere stukken,
meng het met de druiven, de gember en het sausje. Verdeel de
solode over 4 bordjes. Snijd de Camembert in 12 plokjes, leg ze
op de solode en strooi de walnoten erover.
o
698
189
219
(Lunchgerecht voor 1 persoon)? eieren, 2 plokjes bacon,
3 eetlepels barbequesaus, 2 plakjes Moutordier (zonder
korst).
(Snack of Lunchgerecht voor 4 personen) 1 ui, 1 .rijpe
avocodo, 1 kleine krop slo, 3 eetlepels tomatenketchup,
1 potje (1.2 dl) zure room, Tabasco, zout, 1 pok (12 stuks)
Takoschelpen, 200 g in fijne blokjes gesneden Leerdammer
kaas.
(Voorgerecht voor 4 personen) 50 g geschaafde amandelen,
zout, peper, 1 ei, 1 1/2 dl melk, 3 eetlepels fijngeknipte
bieslook, olie, 100 g verse roomkoos met ononos of perzik
(Hoofdgerecht voor 2 personen) 25 g boter,
1 vorkenshoosje, zout, peper, 2 eetlepels droge sherry,
50 g Donish Blue (in stukjes), 1 1/2 dl melk.
liter
bakje 100 gram
(Hortig nagerecht voor 4 personen) 250 g druiven,
4 bolletjes gember, 3 eetlepels gembersiroop,
2 eetlepels ozijn, peper, I zokje (200 g) gemengde solode,
200 g Comembert, 2 eetlepels grof gehokte walnoten.
DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL
DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL
’Zolang de voorraad strekt.
SO
-‘Z,
1
Let u de komende vier weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super
elke week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de Superwinkel laten vullen met het vers
artikel wat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voor
delige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aanbiedingen.
(lüstuks) 10 plakjes bladerdeeg, l blikje (275 g) asperges,
5 eieren, 2 dl melk, l zokje aspergesoep, peper,
nootmuskaat, 12 plokjes hom, 150 g geraspte Mooslonder.
-
Verworm de oven voor op 175°Snipper de ui. Holveer
de ovocodo, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en
snijd het in stukken. Wos de slo en snijd de krop in repen. Meng
de tomatenketchup met de zure room, een poor druppels Tabasco
en een snufje zout, toot de Takoschelpen in de hete oven in
5 minuten worm worden. Vul de takoschelpen met achtereenvol
gens: repen slo, stukken ovocodo, gesnipperde ui, wot sous en
ols lootste de koos
v?
-
3 PAKJES A 0.2 LITER
VAN 199
VOOR M
169
DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL
mwe0S Uin
2 STUKSl/l/
DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL MM/1
NET CA 2 KUO V J
150 gram
100 gram van 149 voor
,/s?jf
S|
Snijd het vockenshoosje in dikke plokken von 2 cm. Loot
de boter in een koekepon op een hoog vuur lichtbruin worden en
wocht tot het schuim bijno is weggetrokken. Schroei de plokken
varkenshaos snel rondom dicht in de hete boter. Drool het vuur
iets loger en bok het vlees in 3-4 minoten goor. Bestrooi het
vlees met een snufje zout en een snufje peper, voeg de sherry
oon de pon toe en loot het 1 /2 minuut koken. Neem het vlees
uit de pon en houd het ofgedekt worm. Voeg de Donish Blue en
de melk oon de jus toe roer tot de koos gesmolten is en de sous
licht gebonden is. Schep de sous over het vlees.
s,
c
EMMER 1 LITER
6291289111991198
4