179 21.95 129 598 13.95 179 159 198 13.25 ‘XL III BOERENMET lil WITTE 1QQ I WORST 520 I PÜNTJE$ WQ I JU Hl IZz Hl 6stws 14* J Vieux Dujardin Jonge Jenever Smeets 200 GRAM GE DE SLUTER HAGEN 7.95 109 98 v.d. SLUYS ff Let op uw brievenbus 17.95 DUJARDIN I I JT Dit wordt wel een heel goedkoop Rondje! BRAND imperator per krat Cognac Yves Prevert driesterren fles GEVULDE KOEKEN PAGE PLUS TISSUE TOILETPAPIER ARIËL ULTRA COMPACT PAK 2.5 KILO &&R KOFFIE ROODMERK PAK250 GRAM VAN 225 UW WIJN- EN BIERSPECIALIST SPINAZIE Chateau Laquirou Whisky Anchor over 5 years old Hooghoudt Bessen Jenever JONGE JENEVER ff f I M:l REMIA FRITESSAUS I CASSELERRIB 100 GRAM FILET AMERICAN BIERTIP: 100 GRAM MAGERE VARKENS LAPPEN WIJNTIP: VOORDEELMARKTEN LA TOUR DE FRANCE COTES DE ROUSSILLON VILLAGESA.C EMPER APPELSAP OF SINAASAPPELSAP Woensdag 17 april 1991 Pagina 24 liter f liter Ba Floridasalade Magere yoghurt MOUTARDIER |l MAASLANDER LEERDAMMER lil VERSEKAASMET DANISH BLUE IU CAMEMBERT O*] ZELFBEDIENING BROOD VLEESWAREN GROENTE EN FRUIT SLAGERIJ DIEPVRIES f ▼W’® 100GRAM f VOORVERPAKT f SALADES ZUIVEL ENGELSE-TOOST MET El EN MOUTARDIER LEERDAMMER TAKO'S MET AVOCADO BIESLOOK-FLENSJES MET VERSE ROOMKAAS EN AMANDELEN VARKENSHAASJE MET DANISH BLUE SALADE MET CAMEMBERT, DRUIVEN EN GEMBER HARTIG MINITAARTJE MET MAASLANDER EN ASPERGES EEN LIMBURGSE TRADITIE Ook verkoop Heineken kado shop, Heineken biertap. Met als extra service onaangebroken flessen mogen altijd retour! 1^0 PUTTELAAN 142, BOSKOOP. TEL 12215 KILO 5^ HEELFUN VOLKOREN CA 800 GRAM KRENTEN/ ROZUNENBROOD CA 400 GRAM Vanille vla Sabatasso pizza gigantica per stuk ca. 750 gram SMXR Frikandellen Zalmsalade MAGERE VARKEN S- ROLLADE OF BRAADSTUKJE, KILO VERSE BRAADWORST Onlangs uit 64 wijnen tot 8,- gekozen als de lekkerste rode wijn A.C. Coteaux du Languedoc 1988 prijs per fles 12 halen 11 betalen GROENSVOOROE 2-4, WADDINXVEEN Jiter CUBA PERS- 4UJ/U SINAASAPPELEN jjtl Champignon-, peper- of roompaté Boterhamworst I Vers en voordelig van uw Kaasspecialist Zeer zachte jonge jenever, ambachtelijk gestookt volgens oud Limburgs familierecept. -. f „i 17.95 <r- i >Y' X- i-' TAMS 'tf 18.95 290 I pak 4 stuks van 225 voor I bakje 100 gram 196 U9 KILO 0.5 liter Week 16. Geldig van woensdag 17 t/m zaterdag 20 april 1991. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Super artikelen met gratis Super spaarzegels. 4 M WIJNTIP VAN DEZE WEEK! 698 Verworm de oven voor op 225° Loot het bladerdeeg ontdooien. Loot de asperges uitlekken en snijd ze in kleine stuk ken. Klop de eieren los met de melk, de inhoud van het zokje as pergesoep, een snufje peper en een snufje nootmuskoot, Bedek 10 loge taartvormpjes (co. 8 cm) met de plokjes deeg en snijd het deeg dot over de rond hongt, weg. Leg in elk vormpje een plokje hom, wot stukjes asperge en wot geraspte koos. Schenk de vormpjes bijna vol met het eiermengsel. Bok de (oortjes mid denin de hete oven in co. 25 minuten goudbruin en goot. Worm of koud serveren. Bok de geschoofde amandelen in een droge koekepon goudbruin. Roer van de bloem met een snufje zout, een snufje peper, het ei, de melk en de bieslook een beslag zonder klontjes. Bok hiervan in een scheutje olie in een klejne koekepon 4 dunne flensjes. Verdeel de verse toomkoos over de warme flensjes, be strooi ze met de geschoofde amandelen en vouw ze dubbel. BRIE PAK 6 STUKS VAN 219 VOOR M PAK 12 ROLLEN DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL KILO DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL Verworm de grill voor op de hoogste stond. Kook de ei eren 1 minuten in kokend woter, ze zijn don nog niet helemaal hord. Leg de plokjes bocon onder de hete grill en grilleer ze 2 mi nuten oon elke kont. Toost 2 boterhammen (aan beide konten) onder de hete grill. Besmeet de getooste boterhammen met de bar- bequesous en beleg ze met de plokjes bocon. Halveer de eieren en leg de helften met de bólle kont naor boven op de bocon. Leg de plokjes koos erop en loot de koos onder de hete grill smelten. j zSrtM wnwlli'^ Holveer de druiven en verwijder de pitten. Snijd de gem berbolletjes in snippers. Meng de gembersiroop met de ozijn en wot vers gemolen peper. Snijd de solode in nog kleinere stukken, meng het met de druiven, de gember en het sausje. Verdeel de solode over 4 bordjes. Snijd de Camembert in 12 plokjes, leg ze op de solode en strooi de walnoten erover. o 698 189 219 (Lunchgerecht voor 1 persoon)? eieren, 2 plokjes bacon, 3 eetlepels barbequesaus, 2 plakjes Moutordier (zonder korst). (Snack of Lunchgerecht voor 4 personen) 1 ui, 1 .rijpe avocodo, 1 kleine krop slo, 3 eetlepels tomatenketchup, 1 potje (1.2 dl) zure room, Tabasco, zout, 1 pok (12 stuks) Takoschelpen, 200 g in fijne blokjes gesneden Leerdammer kaas. (Voorgerecht voor 4 personen) 50 g geschaafde amandelen, zout, peper, 1 ei, 1 1/2 dl melk, 3 eetlepels fijngeknipte bieslook, olie, 100 g verse roomkoos met ononos of perzik (Hoofdgerecht voor 2 personen) 25 g boter, 1 vorkenshoosje, zout, peper, 2 eetlepels droge sherry, 50 g Donish Blue (in stukjes), 1 1/2 dl melk. liter bakje 100 gram (Hortig nagerecht voor 4 personen) 250 g druiven, 4 bolletjes gember, 3 eetlepels gembersiroop, 2 eetlepels ozijn, peper, I zokje (200 g) gemengde solode, 200 g Comembert, 2 eetlepels grof gehokte walnoten. DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL ’Zolang de voorraad strekt. SO -‘Z, 1 Let u de komende vier weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super elke week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de Superwinkel laten vullen met het vers artikel wat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voor delige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aanbiedingen. (lüstuks) 10 plakjes bladerdeeg, l blikje (275 g) asperges, 5 eieren, 2 dl melk, l zokje aspergesoep, peper, nootmuskaat, 12 plokjes hom, 150 g geraspte Mooslonder. - Verworm de oven voor op 175°Snipper de ui. Holveer de ovocodo, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd het in stukken. Wos de slo en snijd de krop in repen. Meng de tomatenketchup met de zure room, een poor druppels Tabasco en een snufje zout, toot de Takoschelpen in de hete oven in 5 minuten worm worden. Vul de takoschelpen met achtereenvol gens: repen slo, stukken ovocodo, gesnipperde ui, wot sous en ols lootste de koos v? - 3 PAKJES A 0.2 LITER VAN 199 VOOR M 169 DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL mwe0S Uin 2 STUKSl/l/ DONDERDAG 18 T/M ZATERDAG 20 APRIL MM/1 NET CA 2 KUO V J 150 gram 100 gram van 149 voor ,/s?jf S| Snijd het vockenshoosje in dikke plokken von 2 cm. Loot de boter in een koekepon op een hoog vuur lichtbruin worden en wocht tot het schuim bijno is weggetrokken. Schroei de plokken varkenshaos snel rondom dicht in de hete boter. Drool het vuur iets loger en bok het vlees in 3-4 minoten goor. Bestrooi het vlees met een snufje zout en een snufje peper, voeg de sherry oon de pon toe en loot het 1 /2 minuut koken. Neem het vlees uit de pon en houd het ofgedekt worm. Voeg de Donish Blue en de melk oon de jus toe roer tot de koos gesmolten is en de sous licht gebonden is. Schep de sous over het vlees. s, c EMMER 1 LITER 6291289111991198 4

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1991 | | pagina 24