22.95
89
249
177
169
54,95
98
189
7,95
i
VERSE
AARDBEIEN
GE DE SLIJTER
HAGEN
17,55
Oranjebitter
De Kuyper
12,95
149
179
10®
v.d. SLUYS
13,95
S
YOKI DRINK 1 QQ
1
- W;
ultra luiers
ORANJE, PAARS OF BLAUW
PAK VAN
1399
VOOR
DE GEHELE DAG GEOPEND
Jonge Jenever
?.okma 20,15
mm
Let op uw brievenbus
Hl
'BOKMAll
FRIAND FRITESlil KATENSPEK - II
mncnm OM I ’"'w IwQ I
9WRD0UCHE-
BAOSCHUIM
PICKWICK THEE
CITROEN, KERSEN, SINAS, PERZIK,
KANEEL, BOSVRUCHTEN, MANGO,
MELOEN OF PASSIEVRUCHTEN
ROOSJE
CHAUDFONTAINE
MINERAALWATER
GOUDSE
OUDE
KAAS
500 GRAM
UNOX SOEPEN
GULDEN KRAKELING
SPRITSKRANSEN
PAK200 GRAM
UW WUN- EN BIERSPECIALIST
Vieux Parade
Citroen Brandewijn
Hooghoudt
Super Stunt
COGNAC STUNT
SNUWORST
BESSEN STUNT
100 GRAM
KONINGINNEDAG 5 MEI
RAMBOL
CRÈME NOOTMIX
1OO GRAM
KERNHEM
1OO GRAM
VOORDEELMARKTEN
GEBRADEN KIPFILET
MET TUINKRUIDEN
1OO GRAM 4*1/
CHATEAUX LA COMMANDIERE AC.
ENTRE-DEUX MERS
FRIAND )i
Woensdag 24 april 1991
Pagina 16
FLES 0.75 LITER
Bolletje Saks
Komkommersalade
Slagroom
WAlf I NIEUWE AARDAPPELEN I
ONS
KAAS
ZELFBEDIENING
DIEPVRIES
VLEESWAREN
BROOD
SALADES
ZUIVEL
SALADE VAN SPERZIEBONEN
MET TAUGÉ EN LENTE UITJES
SLAATJE VAN NIEUWE
AARDAPPELEN EN KIP
HARTIGE BANANENSALADE
MET CASHEWNOTEN
CHAMPIGNON-
EN OLIJVENSALADE
KOMKOMMER- EN
TONIJNSALADE MET SESAM
ITALIAANSE TOMATENSALADE
MET MOZARELLA
SPERZIEBONEN
BOOGRAM
IGLO PIZZA CROSSA
VENETIANA
CHIQUITA
BANANEN
KILO
CHAMPIGNONS
DOOSJECA.
250 GRAM
KROP SLA EN
KOMKOMMER
SAMEN
Ook verkoop Heineken kado
shop, Heineken biertap.
Met als extra service
onaangebroken flessen mogen
altijd retour!
Whisky William
Lawson’s
fles
EEN DIJK VAN EEN
WIJN NU BETAALBAAR
Chateau La Rose Batisse
GASTONI
de la Grange Napoléon
normaal 89,-
nu OP OP
GROTE DOOS CA. 500 GRAM
In verband met sluiting koninginnedag 30 april,
ZIJN WIJ MAANDAG 29 APRIL
PUTTELAAN 142,
BOSKOOP. TEL 12215
t
Het is weer tijd voor
Hooghoudt Bessen
MAGERE RUNDER
BRAAD/SUCADE-
LAPPEN
DOORREGEN
RUNDER
LAPPEN
500 GRAM
Bakker
borrelballen
Heel tarwe
knip of rond
Kaiserbrötchen
Deense mosselsalade
Blanke vla
OLA ROMETTE ROOMUS t f\f\
VANILLE SPECIAAL, MET BOENEN JONGENS, fymJz
MET CHOCOLADESAUS OF MET ADVOCAAT UB
BAK 1 LITER
GROENSVOORDE 2-4,
WAODINXVEEN
BBSS
The best
of scotch
for
the best
of friends.
MAGERE RUNDER/
RIBLAPPEN
■^4f
I iSïgs'SSas
Alle smaken, liter I
TOMATEN
BOOGRAM
m
LM
3
Vers en voordelig van uw groenteman
Geldia van donderdaa 25 t/m zaterdan 27 anril
Geldig van donderdag 25 t/m zaterdag 27 april
^©G0@ J
Geldig van donderdag 251 m zaterdag 27 april
298
voorverpakt, 6 stuks
129
698
bakje 100 gram
liter
Week 17. Geldig van woensdag 24 t/m zaterdag 27 april 1991. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Super artikelen met gratis Super spaarzegels.
249
149
12?’ 199 H22 59 229 159
WIJNTIP VAN DEZE WEEK!
62?
KILO
Hooi de boontjes of en kook ze in een flinke loog ko
kend woter met een theelepel zout in 10 minuten goor. Afgieten
en loten ofkoelen. Snijd ondertussen de uitjes in ringen. Meng de
boontjes met de uieringetjes en de tougé. Meng het uitgeperste
teentje knoflook, het sinoosoppelsop, de azijn, een snufje zout en
een snufje peper. Roer de olie erdoor en voeg het sousje oon de
solode toe.
Snijd de oordoppelen in blokjes. Snipper het sjalotje en
2 augurkjes. Snijd de andere augurken in de lengte in vieren. Hok
1 ei in stukjes en snijd de ondere in partjes. Meng de mayonaise
met de zure room, de azijn, de dille, het paprikapoeder, een snuf
je zout, een snufje peper, het sjalotje, de gesnipperde augurk, het
fijngehakte ei, de blokjes aardappel en de stukjes kip. Wos en
droog de krulandijvie en leg de blaadjes op 4 bordjes. Schep het
slaatje erop en garneer met reepjes augurk, kerstomaatjes en
partjes ei.
Schaaf de witte kool in smalle repen en meng ze goed
met het zout, de peper en de olie. Pel de bananen en snijd ze in
plokken. Meng de plakken bonoon met het cittöensap en de bies
look en voeg ze met de cashewnoten oon delcool toe.
Schil de komkommer en snijd hem in blokjes. Bestrooi
de blokjes komkommer met een eetlepel zout, loot de blokjes
een holf uurtje stoon, spoel ze vervolgens of met koud woter en
loot ze goed uitlekken. Wos de slo. loot de tonijn uitlekken.
Meng de Yoghonoise, de yoghurt, de suiker, het kerriepoeder,
een snufje zout, de blokjes komkommer en de stukjes tonijn. Bok
de sesamzaadjes in een droge koekepon goudbruin. Leg de sla
bladeren op 4 bordjes. Verdeel de komkommer- en tonijnsolode
over de slo en strooi De sesamzaadjes erover. Garneer met de
plakies citroen, de toefjes peterselie en de porties tomoot.
Snijd de tomaten en de mozarella in plokken. Snipper de
ui. Leg de plokken tomoot en plokken mozarella dakpansgewijs
op 2 bordjes. Strooi de gesnipperde ui, een beetje zout, een beet
je (liefst vers gemalen) peper en de basilicum erover. Besprenkel
de solode met de olijfolie en het citroensap. Serveer de solode
niet ol te koud!
:’A
AC Haut-Medoc 1987
OP OP
fles
FIAKON 500 ML. VAN 298 VOOR
LITERFLES
GOULASH, MIHESTRONE
OFCHAMPIGNON
BUK 0.8 UTER
4 SÜOi
J.
Heus het is waar...
Goedkoper dan bij Gé de Slijter, vergeet het maar!
9,95
MAX. 6 PER KLANT
(Lunchgerecht voor 4 personen) 750 g goor gekookte nieuwe
aardappelen, l sjalotje, 6 augurken, 2 hardgekookte eieren,
3 eetlepel mayonaise, 3 eetlepels zure room, l eetlepel
azijn, 2 theelepels fijngehakte dille (diepvries), l/2 theelepel
paprikapoeder, zout, peper, 250 g gaar kippevlees (in
stukjes), 1/4 krop krulandijvie, 4 kerstomaatjes.
(Bijgerecht voor 4 personen) 150 g ontbijtspek (plakjes),
1 ui, 100 g gevulde olijven, 250 g champignons, 1 krop sla,
3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel azijn, 4 eetlepels appelsap,
1 mespunt knoflookpoeder, 1 theelepel gedroogde tijm,
1 eetlepel fijngehakte peterselie, peper.
(Voorgerecht voor 4 personen) 1 kleine komkommer, zout,
1 krop sla, 1 blikje (185 g) tonijn (naturel), 3 eetlepels
Yoghonaise, 3 eetlepels yoghurt, 1 theelepel suiker,
1 theelepel kerriepoeder, 25 g sesamzaad, 4 plakjes citroen,
4 toefjes peterselie, 4 partjes tomaat.
219
219
(Voorgerecht voor 2 personen) 4 tomaten,! mozarella kaasje
(romig Italiaans kaasje), 1 kleine ui, zout, peper,
1/2 theelepel basilicum (vers of gedroogd), 2 eetlepels
olijfolie, 2 theelepels citroensap.
5OO GRAM
150 gram
pak
ca. 800 gram
bakje 10O gram
liter
NU 3 STUKS VOORIVn
Knip de plokjes ontbijtspek in reepjes en bok ze in een
droge koekepon met anti aanbaklaag zachtjes uit. Snipper de ui.
Snijd de olijven in plokjes. Mook de champignons schoon en snijd
ze in plakjes. Wos de slo en snijd de krap in repen. Meng de
mayonaise met de azijn, het appelsop, het knoflookpoeder, de
tijm, de peterselie, de reepjes spek en een snufje zout. Meng vlak
voor het eten olie ingrediënten in een grote school.
(Bijgerecht voor 4 personen) 500 sperziebonen, zout,
4 kleine uitjes, 100 g taugé, l teentje knoflook, 3 eetlepels
sinaasappelsap, l eetlepel azijn, vers gemalen peper
6 eetlepels slaolie.
(Bijgerecht voor 4 personen) 300 g witte kool, l/2 theelepel
zout, vers gemalen peper, 6 eetlepels slaolie, 3 bananen,
3 eetlepels citroensap, l eetlepel fijngeknipte bieslook,
100 g gezouten cashewnoten.
SCOTLAND
)4 SCOTCH WHtS»l£s
Let u de komende drie weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super
elke week een voordeelzak. Déze zak kunt u in de Superwinkel laten vullen met het vers
artikel wat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voor
delige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aanbiedingen.
TM ZATERDAG
vol
cfk