22.95 89 249 177 169 54,95 98 189 7,95 i VERSE AARDBEIEN GE DE SLIJTER HAGEN 17,55 Oranjebitter De Kuyper 12,95 149 179 10® v.d. SLUYS 13,95 S YOKI DRINK 1 QQ 1 - W; ultra luiers ORANJE, PAARS OF BLAUW PAK VAN 1399 VOOR DE GEHELE DAG GEOPEND Jonge Jenever ?.okma 20,15 mm Let op uw brievenbus Hl 'BOKMAll FRIAND FRITESlil KATENSPEK - II mncnm OM I ’"'w IwQ I 9WRD0UCHE- BAOSCHUIM PICKWICK THEE CITROEN, KERSEN, SINAS, PERZIK, KANEEL, BOSVRUCHTEN, MANGO, MELOEN OF PASSIEVRUCHTEN ROOSJE CHAUDFONTAINE MINERAALWATER GOUDSE OUDE KAAS 500 GRAM UNOX SOEPEN GULDEN KRAKELING SPRITSKRANSEN PAK200 GRAM UW WUN- EN BIERSPECIALIST Vieux Parade Citroen Brandewijn Hooghoudt Super Stunt COGNAC STUNT SNUWORST BESSEN STUNT 100 GRAM KONINGINNEDAG 5 MEI RAMBOL CRÈME NOOTMIX 1OO GRAM KERNHEM 1OO GRAM VOORDEELMARKTEN GEBRADEN KIPFILET MET TUINKRUIDEN 1OO GRAM 4*1/ CHATEAUX LA COMMANDIERE AC. ENTRE-DEUX MERS FRIAND )i Woensdag 24 april 1991 Pagina 16 FLES 0.75 LITER Bolletje Saks Komkommersalade Slagroom WAlf I NIEUWE AARDAPPELEN I ONS KAAS ZELFBEDIENING DIEPVRIES VLEESWAREN BROOD SALADES ZUIVEL SALADE VAN SPERZIEBONEN MET TAUGÉ EN LENTE UITJES SLAATJE VAN NIEUWE AARDAPPELEN EN KIP HARTIGE BANANENSALADE MET CASHEWNOTEN CHAMPIGNON- EN OLIJVENSALADE KOMKOMMER- EN TONIJNSALADE MET SESAM ITALIAANSE TOMATENSALADE MET MOZARELLA SPERZIEBONEN BOOGRAM IGLO PIZZA CROSSA VENETIANA CHIQUITA BANANEN KILO CHAMPIGNONS DOOSJECA. 250 GRAM KROP SLA EN KOMKOMMER SAMEN Ook verkoop Heineken kado shop, Heineken biertap. Met als extra service onaangebroken flessen mogen altijd retour! Whisky William Lawson’s fles EEN DIJK VAN EEN WIJN NU BETAALBAAR Chateau La Rose Batisse GASTONI de la Grange Napoléon normaal 89,- nu OP OP GROTE DOOS CA. 500 GRAM In verband met sluiting koninginnedag 30 april, ZIJN WIJ MAANDAG 29 APRIL PUTTELAAN 142, BOSKOOP. TEL 12215 t Het is weer tijd voor Hooghoudt Bessen MAGERE RUNDER BRAAD/SUCADE- LAPPEN DOORREGEN RUNDER LAPPEN 500 GRAM Bakker borrelballen Heel tarwe knip of rond Kaiserbrötchen Deense mosselsalade Blanke vla OLA ROMETTE ROOMUS t f\f\ VANILLE SPECIAAL, MET BOENEN JONGENS, fymJz MET CHOCOLADESAUS OF MET ADVOCAAT UB BAK 1 LITER GROENSVOORDE 2-4, WAODINXVEEN BBSS The best of scotch for the best of friends. MAGERE RUNDER/ RIBLAPPEN ■^4f I iSïgs'SSas Alle smaken, liter I TOMATEN BOOGRAM m LM 3 Vers en voordelig van uw groenteman Geldia van donderdaa 25 t/m zaterdan 27 anril Geldig van donderdag 25 t/m zaterdag 27 april ^©G0@ J Geldig van donderdag 251 m zaterdag 27 april 298 voorverpakt, 6 stuks 129 698 bakje 100 gram liter Week 17. Geldig van woensdag 24 t/m zaterdag 27 april 1991. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Super artikelen met gratis Super spaarzegels. 249 149 12?’ 199 H22 59 229 159 WIJNTIP VAN DEZE WEEK! 62? KILO Hooi de boontjes of en kook ze in een flinke loog ko kend woter met een theelepel zout in 10 minuten goor. Afgieten en loten ofkoelen. Snijd ondertussen de uitjes in ringen. Meng de boontjes met de uieringetjes en de tougé. Meng het uitgeperste teentje knoflook, het sinoosoppelsop, de azijn, een snufje zout en een snufje peper. Roer de olie erdoor en voeg het sousje oon de solode toe. Snijd de oordoppelen in blokjes. Snipper het sjalotje en 2 augurkjes. Snijd de andere augurken in de lengte in vieren. Hok 1 ei in stukjes en snijd de ondere in partjes. Meng de mayonaise met de zure room, de azijn, de dille, het paprikapoeder, een snuf je zout, een snufje peper, het sjalotje, de gesnipperde augurk, het fijngehakte ei, de blokjes aardappel en de stukjes kip. Wos en droog de krulandijvie en leg de blaadjes op 4 bordjes. Schep het slaatje erop en garneer met reepjes augurk, kerstomaatjes en partjes ei. Schaaf de witte kool in smalle repen en meng ze goed met het zout, de peper en de olie. Pel de bananen en snijd ze in plokken. Meng de plakken bonoon met het cittöensap en de bies look en voeg ze met de cashewnoten oon delcool toe. Schil de komkommer en snijd hem in blokjes. Bestrooi de blokjes komkommer met een eetlepel zout, loot de blokjes een holf uurtje stoon, spoel ze vervolgens of met koud woter en loot ze goed uitlekken. Wos de slo. loot de tonijn uitlekken. Meng de Yoghonoise, de yoghurt, de suiker, het kerriepoeder, een snufje zout, de blokjes komkommer en de stukjes tonijn. Bok de sesamzaadjes in een droge koekepon goudbruin. Leg de sla bladeren op 4 bordjes. Verdeel de komkommer- en tonijnsolode over de slo en strooi De sesamzaadjes erover. Garneer met de plakies citroen, de toefjes peterselie en de porties tomoot. Snijd de tomaten en de mozarella in plokken. Snipper de ui. Leg de plokken tomoot en plokken mozarella dakpansgewijs op 2 bordjes. Strooi de gesnipperde ui, een beetje zout, een beet je (liefst vers gemalen) peper en de basilicum erover. Besprenkel de solode met de olijfolie en het citroensap. Serveer de solode niet ol te koud! :’A AC Haut-Medoc 1987 OP OP fles FIAKON 500 ML. VAN 298 VOOR LITERFLES GOULASH, MIHESTRONE OFCHAMPIGNON BUK 0.8 UTER 4 SÜOi J. Heus het is waar... Goedkoper dan bij Gé de Slijter, vergeet het maar! 9,95 MAX. 6 PER KLANT (Lunchgerecht voor 4 personen) 750 g goor gekookte nieuwe aardappelen, l sjalotje, 6 augurken, 2 hardgekookte eieren, 3 eetlepel mayonaise, 3 eetlepels zure room, l eetlepel azijn, 2 theelepels fijngehakte dille (diepvries), l/2 theelepel paprikapoeder, zout, peper, 250 g gaar kippevlees (in stukjes), 1/4 krop krulandijvie, 4 kerstomaatjes. (Bijgerecht voor 4 personen) 150 g ontbijtspek (plakjes), 1 ui, 100 g gevulde olijven, 250 g champignons, 1 krop sla, 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel azijn, 4 eetlepels appelsap, 1 mespunt knoflookpoeder, 1 theelepel gedroogde tijm, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, peper. (Voorgerecht voor 4 personen) 1 kleine komkommer, zout, 1 krop sla, 1 blikje (185 g) tonijn (naturel), 3 eetlepels Yoghonaise, 3 eetlepels yoghurt, 1 theelepel suiker, 1 theelepel kerriepoeder, 25 g sesamzaad, 4 plakjes citroen, 4 toefjes peterselie, 4 partjes tomaat. 219 219 (Voorgerecht voor 2 personen) 4 tomaten,! mozarella kaasje (romig Italiaans kaasje), 1 kleine ui, zout, peper, 1/2 theelepel basilicum (vers of gedroogd), 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels citroensap. 5OO GRAM 150 gram pak ca. 800 gram bakje 10O gram liter NU 3 STUKS VOORIVn Knip de plokjes ontbijtspek in reepjes en bok ze in een droge koekepon met anti aanbaklaag zachtjes uit. Snipper de ui. Snijd de olijven in plokjes. Mook de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Wos de slo en snijd de krap in repen. Meng de mayonaise met de azijn, het appelsop, het knoflookpoeder, de tijm, de peterselie, de reepjes spek en een snufje zout. Meng vlak voor het eten olie ingrediënten in een grote school. (Bijgerecht voor 4 personen) 500 sperziebonen, zout, 4 kleine uitjes, 100 g taugé, l teentje knoflook, 3 eetlepels sinaasappelsap, l eetlepel azijn, vers gemalen peper 6 eetlepels slaolie. (Bijgerecht voor 4 personen) 300 g witte kool, l/2 theelepel zout, vers gemalen peper, 6 eetlepels slaolie, 3 bananen, 3 eetlepels citroensap, l eetlepel fijngeknipte bieslook, 100 g gezouten cashewnoten. SCOTLAND )4 SCOTCH WHtS»l£s Let u de komende drie weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super elke week een voordeelzak. Déze zak kunt u in de Superwinkel laten vullen met het vers artikel wat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voor delige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aanbiedingen. TM ZATERDAG vol cfk

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1991 | | pagina 16