17,95 13,98 25,95 17,95 9,95 74,95 219 17,95 169 r 159 sse w 129 198 290 269 149 769 50,- 189 298 898 NEEM MAAR VAN MIJ AAN, DAT HET VOORDELIG IS! DE BROODSPECIALIST GÉ DE SLIJTER 17,95 27,95 Hagen WITLOF ie ui v.d. Sluys r rö®-i VIJF WEKEN LANG SUPER VERSVOORDEEL!!! GROOT FRANS STOKBROOD PERSTUK WIJNHANDEL-SLIJTERIJ VERWEN MOEDER MAAR EENS FLINK MET EEN Amaretto Di Saronno Bailey’ S bij Gé spotgoedkoop! Citroen Brandewijn Olifant 55,- BOODSCHAPPEN SJOUWEN IS BIJ ONS GEEN GEZEUR, DE AUTO PARKEER JE ZO VOOR DE DEUR: RUIME PARKEERGELEGENHEID! LEUK PRESENTJE VAN GÉ DE SLIJTER Methode Champagne Freixenet fles Originate Bessenjenever Hooghoudt liter Passoa Jonge Jenever Smeets 35° alc. fles Whisky Carlton Club Wodka Wijborowa Puttelaan 142 Boskoop 12215 MAGERE RUN DER RIBLAPPEN KILO 500 GRAM „,190 Ui ERA HALFVOLLE ROOMBOTER kuip a 250gram voor siechts Ei Groensvoorde 2-4 Waddinxveen F” Bijvoorbeeld: -< fles En wat denkt u van deze reclame? fles 40° alc. fles fles Twee wijntips van de vinoloog!! ”De specialist in bier en betere wijnen” 7 VAN DE SUPER GROENTEMAN EXTRA VOORDEEL DE BROODSPECIALIST VAN DE SUPER SLAGER KOSMETIKA KAAS-ZUIVEL DIEPVRIES VLEESWAREN NIEUW KASSAKOOPJE GETOASTE AMARENESTOL MET KERSENJAM KRENTENBOLLEN MET GEMBER-KAASBOTER BROODJES MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS WARME WORSTEBROODJES MET MOSTERD DRIEDUBBELE ROGGEBROOD- SANDWICHES HAMKAAS-CROISSANTS UIT DE OVEN Let u de komende weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super elke week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de Super winkel laten vullen met het vers artikel dat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voordelige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aan biedingen. HEEL WEENSESNUDER-, VL0ERTARWEBR00D-, BESTROOID, WIT VL0ERBR00D- OF BOERENTARWEBROOD BESTROOID Puttelaan 142-146 Boskoop Telefoon 01727-12215 Prijs per fles 9,95 6 voor KRBITBIBOUEN ZAK 4 STUKS VAN229 VOOR MIME EGBERTS &&R FRITESSAUS rood: Chateau Clement Termes A.C. Gaillac 1988 deze prachtige wijn heeft een volle neus en zeer sappig van smaak. ROOEBIETEN GROLSCH PILS KRAT 70 FLESJES A 30 CL 'Nu met ansichtkaarten gratis! fzitten in het krat) TOBLERONE GEEL wit: Picpoul De Pinet A.C. Coteaux du Languedoc deze unieke witte wijn werd uitslui tend gedronken door de plaatselijke bevolking. Gé is daarom trots dat hij deze heerlijke licht droge wijn nu kan aanbieden als eigen import. BOLLETJE VOLKOREN ROGGEBROOD KOR SM GRAM Spaar nu bij Bolletje roggebrood nor een A.N.N.B. fietsgids. Zie aktieverpakking. LUX SHOWERGEL SATW OF ELEGANCE hes jdd ml KOOPMANS MIXt BAK CROISSANTS fles fles FRANSE GOLDEN DELICIOUS KILO MAGERE RUNDERBRAADLAPPEN BOOGRAM Hugues DeBeauvignac .fypr///r/p //'w/ COTEAUX DU' LANGUEDOC SPAANSE AARDBEIEN LA LEPERA' Zf Q GROTE DOOS CA 500 GRAM 4^1 FERRERO CONFETTERiA RAFFAELLO Prijs per fles 9,95 t/m zaterdag: 6 voor BETUWE EXTRA CONFITURE VERSE KIP DRUM- OF BRAADSTICKS KILO T/U 9WBRUNCH- BROODJES Uitrend BOURSBi KNOFLOOK PERSTUK A 80 GRAM VERSE KAAS MET ANANAS OF PERZIK 100 GRAM Ify e 7 A- 129 219 %9 m VOORDEELMARKTEN •Zolang de voorraad strekt. Week 19: Aanbiedingen geldig van woensdag 6 t/m zaterdag 9 mei 1992, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Superartikelen met gratis Superspaarzegels. 1. Rooster de geschoofde omondelen goudbruin in een droge koe kepon met ontf-oonbokloog. Loten ofkoelen. 2. Rooster de sneet jes omorenestol goudbruin onder de hete grill of in de broodroos ter. Besmeer doomo de sneetjes omorenestol eerst met de Mon Chou en vervolgens met de kersenjom. 3. Strooi de geroosterde omondelen erover. MAÏTREPAUl MOEDERDAGTAART PER STUK 975 GRAM STEGEMAN BOERENMETWORST 100 GRAM V.D. BILT KATENSPEK 100 GRAM 1Bok de plokjes ontbijtspek zachtjes uit in een droge koekepon met onfroonbokloog. Snijd de tomoot in dunne plokjes. 2. Besmeer 4 sneetjes roggebrood oon één kont met verse roomkoos. Besmeer 2 sneetjes oon beide konten. 3. Beleg 2 oon één kont besmeerde sneetjes roggebrood met de veldsla en de plokjes ont bijtspek. Leg doorop een oon beide kanten besmeerd sneetje rog gebrood. Beleg deze sneetjes met de plakjes koos en tomoot. Leg de overige 2 sneetjes roggebrood met de besmeerde kont naar beneden op de tomoot. 4. Prik in elke sandwich 2 cocktailprik kers en snijd de sandwiches diogonool doormidden. 1Verwarm de oven voor op 22 5°C. Snijd de hom in smalle reepjes. Snijd de croissants open. 2. Beleg de croissants met reep jes hom en 3/r von de koos. Strooi er wot knoflook- en paprika poeder over. Vouw de croissants dicht. Leg ze op een bokploot en strooi de rest von de geraspte koos erover. 3. Bok de croissants in het midden von de oven in co. 10 minuten goor. VERS VERPAKT Wt CORNED BEEF TOO GRAM JONGE KAAS kilt DÊCAEÉ CAEEiNE-VRU PAK500 GRAM EMMER 0,75 UTER VAM 199 VOOR VAN DE TV' EMPER GOUDSE BELEGEN KAAS POtDSTVK OF KUOSTUK vacuum mPAKi hu xuo POT 720 ML VAN 139 VOOR POOSJE 100 GRAM Tijdelijk met 35 gram extra in houd GRA TIS! COTEAUX DL' LANGUEDOC |>SH-I k MtS EN BOUTEILLE A LA PROPRIÊTÉ *Nu met een handige reisdakon a 50 ml. JR showergel GRA TIS! J J A /PANNEKOEKMOt M PORT1EVERPAKKMG) 17 PORTIES VOOR - 2x4 PANNEKOEKHi) PAK Nu tijdelijk met een speciale shaker V- PAK ESTUKS VAN295V00R DELING VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 MEI GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 MEI 12 HAMBURGERS »P=*F (pTTmo in Botkotf) SALADES BIEZE FLOR1DASALADE BAKJE 100 GRAM Een frisse vruchtensalade met mandarijn, perzik en ananas NIEUW! VOKI BUBBEL GOKT MRDBEI/VAflILLE EX PERZtK/FRAMS&GS^ir^^è 7x7 BAKJESA MO GRAM OF Ï0KIMW6PMJES /V1 AMMAN Alleen vertri|gbaar in de winkels die Mona-produkten verkopen. GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 ME! 1992 GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 MEI Bij aankoop ran een luxe vruchtensM I met amarene kersen (Snoek bij koffie of thee voor 2 'personen) 25 g geschoofde omondelen, 4 sneetjes omorenestol, 50 g Mon Chou, 4 eetlepels kersenjam. (Snack voor 4 personen) 50 g zachte boter, 50 g fijngerospte oude koos, 1 eetlepel bakgember, 4 krentenbollen. (lunchgerecht voor 2 personen) 250 g champignons, 2 lenteraitjes, boter, mespunt gedroogde tijm, zout, peper, 4 zachte broodjes, 4 bloodjes sla. (Brunch- of lunchgerecht voor 4 personen) 4 Super brunchbrood- jes (oven), boter, I eetlepel grove mosterd, 4 knakworstjes (blik), 4 eetlepels geraspte koos. (Lunchgerecht voor 2 personen) 2 plokjes ontbijtspek, 1 tomoot, 6 sneetjes volkoren roggebrood, 50 g verse roomkoos met kruiden (Boursin)50 g veldsla, 2 plokjes belegen kaas, 4 cocktoilprikkers. (Ontbijtgerecht voor 4 personen) 2 plakjes schouderhom, 4 Super croissants (oven), 100 g geraspte koos, knoflookpoeder, poprikopoeder. supp? VLEESKROKETTB! PAK 4 STUKS VAN 775 VOOR 6W? POMMES FRITES ZAK 1 KILO VAN739 VOOR Wre SNASSTKKS PAK 10 STUKS VAN 359 VOOR GMXP VANBLE-US BAK 1 UTER VAN 199 VOOR CAMPWA JIVE-US AMtaeevmssieman of ANtoeeiiKittK MiiMetetnKtvMaeT.r.' GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 MEI M DOOS 15 STUKS J19 CA. 800 GRAMM* I X 1. Klop de boter met 1 eetlepel wotet los. Schep de geraspte oude koos en de bakgember erdoor. 2. Snijd de krentenbollen open en besmeer ze met de gember-koosboter 1. Mook de champignons schoon. Snijd ze in plokjes en de lente- uitjes in ringen. 2. Smelt 25 g boter in een koekepon en bok hier in de plokjes chompignon en lente-uiringetjes zachtjes goor tea. 5 minuten). Voeg de tijm, wot zout en wat peper toe. 3. Snijd de zachte broodjes open, besmeer ze met boter, leg in elk broodje een bloedje sla en schep het champignonmengsel erop. Direct ser veren. 1. Verwarm de oven voor op 225°C. Snijd de broodjes open en besmeer ze dik met boter en vervolgens met mosterd. 2. Kolveer de knakworstjes en leg in elk broodje 2 halve worstjes. Schep de geraspte koos op de worstjes. Vouw de broodjes dicht en verpak ze in aluminiumfolie. 3. Leg de ingepakte broodjes in het midden von de oven en loot ze in co. 10 minuten goor worden. Worm serveren. BAN ANB!AARDBEIEN v., ABRIKOZEN OF KERSEN a POT 150 GRAM 9 j/ 090 GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/N ZATERDAG 9 MEI PAK 9 STUKS VAN299V00R J d l a \S-

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1992 | | pagina 22