17,95
13,98
25,95
17,95
9,95
74,95
219
17,95
169
r
159
sse
w
129
198
290
269
149
769
50,-
189
298
898
NEEM MAAR VAN MIJ AAN, DAT HET VOORDELIG IS!
DE BROODSPECIALIST
GÉ DE SLIJTER
17,95
27,95
Hagen
WITLOF
ie
ui
v.d. Sluys
r
rö®-i
VIJF WEKEN LANG SUPER VERSVOORDEEL!!!
GROOT FRANS
STOKBROOD
PERSTUK
WIJNHANDEL-SLIJTERIJ
VERWEN MOEDER MAAR
EENS FLINK MET EEN
Amaretto Di Saronno
Bailey’ S bij Gé spotgoedkoop!
Citroen Brandewijn
Olifant
55,-
BOODSCHAPPEN SJOUWEN IS BIJ ONS GEEN GEZEUR, DE AUTO
PARKEER JE ZO VOOR DE DEUR: RUIME PARKEERGELEGENHEID!
LEUK PRESENTJE VAN
GÉ DE SLIJTER
Methode Champagne
Freixenet
fles
Originate
Bessenjenever
Hooghoudt
liter
Passoa
Jonge Jenever
Smeets
35° alc. fles
Whisky Carlton Club
Wodka Wijborowa
Puttelaan 142
Boskoop 12215
MAGERE RUN DER
RIBLAPPEN
KILO
500 GRAM
„,190
Ui ERA HALFVOLLE
ROOMBOTER
kuip a 250gram voor siechts
Ei
Groensvoorde 2-4
Waddinxveen
F”
Bijvoorbeeld:
-<
fles
En wat denkt u van deze reclame?
fles
40° alc. fles
fles
Twee wijntips van de vinoloog!!
”De specialist in bier en betere wijnen”
7
VAN DE SUPER GROENTEMAN
EXTRA VOORDEEL
DE BROODSPECIALIST
VAN DE SUPER SLAGER
KOSMETIKA
KAAS-ZUIVEL
DIEPVRIES
VLEESWAREN
NIEUW
KASSAKOOPJE
GETOASTE AMARENESTOL
MET KERSENJAM
KRENTENBOLLEN MET
GEMBER-KAASBOTER
BROODJES MET GEBAKKEN
CHAMPIGNONS
WARME WORSTEBROODJES
MET MOSTERD
DRIEDUBBELE ROGGEBROOD-
SANDWICHES
HAMKAAS-CROISSANTS
UIT DE OVEN
Let u de komende weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super elke
week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de Super winkel laten vullen met het vers
artikel dat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra
voordelige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aan
biedingen.
HEEL WEENSESNUDER-,
VL0ERTARWEBR00D-, BESTROOID,
WIT VL0ERBR00D- OF
BOERENTARWEBROOD
BESTROOID
Puttelaan 142-146 Boskoop
Telefoon 01727-12215
Prijs per fles 9,95
6 voor
KRBITBIBOUEN
ZAK
4 STUKS
VAN229 VOOR
MIME EGBERTS
&&R FRITESSAUS
rood: Chateau Clement Termes
A.C. Gaillac 1988
deze prachtige wijn heeft een volle
neus en zeer sappig van smaak.
ROOEBIETEN
GROLSCH PILS
KRAT 70 FLESJES A 30 CL
'Nu met ansichtkaarten
gratis! fzitten in het krat)
TOBLERONE GEEL
wit: Picpoul De Pinet
A.C. Coteaux du Languedoc
deze unieke witte wijn werd uitslui
tend gedronken door de plaatselijke
bevolking. Gé is daarom trots dat hij
deze heerlijke licht droge wijn nu kan
aanbieden als eigen import.
BOLLETJE VOLKOREN
ROGGEBROOD
KOR SM GRAM
Spaar nu bij Bolletje roggebrood
nor een A.N.N.B. fietsgids.
Zie aktieverpakking.
LUX SHOWERGEL SATW OF
ELEGANCE hes jdd ml
KOOPMANS MIXt BAK
CROISSANTS
fles
fles
FRANSE GOLDEN DELICIOUS
KILO
MAGERE RUNDERBRAADLAPPEN
BOOGRAM
Hugues DeBeauvignac
.fypr///r/p //'w/
COTEAUX DU' LANGUEDOC
SPAANSE AARDBEIEN LA LEPERA' Zf Q
GROTE DOOS CA 500 GRAM 4^1
FERRERO CONFETTERiA
RAFFAELLO
Prijs per fles 9,95
t/m zaterdag: 6 voor
BETUWE EXTRA CONFITURE
VERSE KIP DRUM- OF BRAADSTICKS
KILO T/U
9WBRUNCH-
BROODJES
Uitrend
BOURSBi KNOFLOOK
PERSTUK
A 80 GRAM
VERSE KAAS MET
ANANAS OF PERZIK
100 GRAM Ify
e
7 A-
129
219
%9
m
VOORDEELMARKTEN
•Zolang de voorraad strekt.
Week 19: Aanbiedingen geldig van woensdag 6 t/m zaterdag 9 mei 1992, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Superartikelen met gratis Superspaarzegels.
1. Rooster de geschoofde omondelen goudbruin in een droge koe
kepon met ontf-oonbokloog. Loten ofkoelen. 2. Rooster de sneet
jes omorenestol goudbruin onder de hete grill of in de broodroos
ter. Besmeer doomo de sneetjes omorenestol eerst met de Mon
Chou en vervolgens met de kersenjom. 3. Strooi de geroosterde
omondelen erover.
MAÏTREPAUl
MOEDERDAGTAART
PER STUK 975 GRAM
STEGEMAN
BOERENMETWORST
100 GRAM
V.D. BILT
KATENSPEK
100 GRAM
1Bok de plokjes ontbijtspek zachtjes uit in een droge koekepon
met onfroonbokloog. Snijd de tomoot in dunne plokjes. 2. Besmeer
4 sneetjes roggebrood oon één kont met verse roomkoos.
Besmeer 2 sneetjes oon beide konten. 3. Beleg 2 oon één kont
besmeerde sneetjes roggebrood met de veldsla en de plokjes ont
bijtspek. Leg doorop een oon beide kanten besmeerd sneetje rog
gebrood. Beleg deze sneetjes met de plakjes koos en tomoot. Leg
de overige 2 sneetjes roggebrood met de besmeerde kont naar
beneden op de tomoot. 4. Prik in elke sandwich 2 cocktailprik
kers en snijd de sandwiches diogonool doormidden.
1Verwarm de oven voor op 22 5°C. Snijd de hom in smalle
reepjes. Snijd de croissants open. 2. Beleg de croissants met reep
jes hom en 3/r von de koos. Strooi er wot knoflook- en paprika
poeder over. Vouw de croissants dicht. Leg ze op een bokploot en
strooi de rest von de geraspte koos erover. 3. Bok de croissants in
het midden von de oven in co. 10 minuten goor.
VERS VERPAKT
Wt CORNED BEEF
TOO GRAM
JONGE KAAS
kilt
DÊCAEÉ CAEEiNE-VRU
PAK500 GRAM
EMMER 0,75 UTER
VAM 199 VOOR
VAN DE TV'
EMPER GOUDSE
BELEGEN KAAS
POtDSTVK OF KUOSTUK
vacuum mPAKi hu xuo
POT 720 ML
VAN 139 VOOR
POOSJE 100 GRAM
Tijdelijk met 35 gram
extra in houd GRA TIS!
COTEAUX DL' LANGUEDOC |>SH-I
k MtS EN BOUTEILLE A LA PROPRIÊTÉ
*Nu met een handige
reisdakon a 50 ml. JR
showergel GRA TIS! J J A
/PANNEKOEKMOt M PORT1EVERPAKKMG)
17 PORTIES VOOR -
2x4 PANNEKOEKHi)
PAK
Nu tijdelijk met een speciale shaker V-
PAK ESTUKS
VAN295V00R
DELING VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 MEI
GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 MEI
12 HAMBURGERS
»P=*F
(pTTmo in Botkotf)
SALADES
BIEZE FLOR1DASALADE
BAKJE 100 GRAM
Een frisse vruchtensalade
met mandarijn, perzik en ananas
NIEUW! VOKI BUBBEL GOKT
MRDBEI/VAflILLE EX PERZtK/FRAMS&GS^ir^^è
7x7 BAKJESA MO GRAM OF
Ï0KIMW6PMJES /V1
AMMAN
Alleen vertri|gbaar in de winkels die Mona-produkten verkopen.
GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 ME! 1992
GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 MEI
Bij aankoop ran een luxe vruchtensM
I
met amarene kersen
(Snoek bij koffie of thee voor 2 'personen) 25 g geschoofde
omondelen, 4 sneetjes omorenestol, 50 g Mon Chou, 4 eetlepels
kersenjam.
(Snack voor 4 personen) 50 g zachte boter, 50 g fijngerospte
oude koos, 1 eetlepel bakgember, 4 krentenbollen.
(lunchgerecht voor 2 personen) 250 g champignons,
2 lenteraitjes, boter, mespunt gedroogde tijm, zout, peper,
4 zachte broodjes, 4 bloodjes sla.
(Brunch- of lunchgerecht voor 4 personen) 4 Super brunchbrood-
jes (oven), boter, I eetlepel grove mosterd, 4 knakworstjes
(blik), 4 eetlepels geraspte koos.
(Lunchgerecht voor 2 personen) 2 plokjes ontbijtspek,
1 tomoot, 6 sneetjes volkoren roggebrood, 50 g verse roomkoos
met kruiden (Boursin)50 g veldsla, 2 plokjes belegen kaas,
4 cocktoilprikkers.
(Ontbijtgerecht voor 4 personen) 2 plakjes schouderhom,
4 Super croissants (oven), 100 g geraspte koos, knoflookpoeder,
poprikopoeder.
supp? VLEESKROKETTB!
PAK 4 STUKS
VAN 775 VOOR
6W? POMMES FRITES
ZAK 1 KILO
VAN739 VOOR
Wre SNASSTKKS
PAK 10 STUKS
VAN 359 VOOR
GMXP VANBLE-US
BAK 1 UTER
VAN 199 VOOR
CAMPWA JIVE-US
AMtaeevmssieman of
ANtoeeiiKittK
MiiMetetnKtvMaeT.r.'
GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/M ZATERDAG 9 MEI M
DOOS 15 STUKS
J19
CA. 800 GRAMM* I X
1. Klop de boter met 1 eetlepel wotet los. Schep de geraspte
oude koos en de bakgember erdoor. 2. Snijd de krentenbollen
open en besmeer ze met de gember-koosboter
1. Mook de champignons schoon. Snijd ze in plokjes en de lente-
uitjes in ringen. 2. Smelt 25 g boter in een koekepon en bok hier
in de plokjes chompignon en lente-uiringetjes zachtjes goor tea. 5
minuten). Voeg de tijm, wot zout en wat peper toe. 3. Snijd de
zachte broodjes open, besmeer ze met boter, leg in elk broodje
een bloedje sla en schep het champignonmengsel erop. Direct ser
veren.
1. Verwarm de oven voor op 225°C. Snijd de broodjes open en
besmeer ze dik met boter en vervolgens met mosterd. 2. Kolveer
de knakworstjes en leg in elk broodje 2 halve worstjes. Schep de
geraspte koos op de worstjes. Vouw de broodjes dicht en verpak
ze in aluminiumfolie. 3. Leg de ingepakte broodjes in het midden
von de oven en loot ze in co. 10 minuten goor worden. Worm
serveren.
BAN ANB!AARDBEIEN
v., ABRIKOZEN OF KERSEN
a POT 150 GRAM
9
j/
090
GELDIG VAN DONDERDAG 7 T/N ZATERDAG 9 MEI
PAK 9 STUKS
VAN299V00R J
d l
a \S-