BIJ GÉ DE SLIJTER
BETAALT U ALTIJD
VIJF WEKEN LANG SUPER VERSVOORDEEL!!!
DE LAAGSTE
PRIJZEN VOOR DE
ALLERBESTE
KWALITEIT...
75,95
79,95
76,95
22,95
9
45,-
ffl
88,-
119
NEEM MAAR VAN MIJ AAN, DAT HET VOORDEUG IS!
DE GROENTESPECIALIST
SPAANSE
AARDBEIEN
GROTE DOOS
CA. 500 GRAM
WIJNHANDEL-SLIJTERIJ
GÉ DE SLIJTER
Hagen
6»
«9
FRAMBOZEN-Of CTTROEMVIA 44Q
O.SUTER
w
v.d. Sluys
k/d
169
W
«es 7 5,95
liter 7 5, 95
Jonge jenever
Legner
De Kuyper
Citroen
brandewijn
De Kuyper
Peachtree
Vieux
Dupasseur
Whisky
William Lawson’s
NU MET GRATIS GLAS!!!
Wijntip:
HEEL WITBROOD
KNIP OF ROND
CA. 800 GRAM
Cau-Heppenheimer
Schlossberg
Puttelaan 142
Boskoop “S 12215
MAGERE 4/|
HAMLAPPEN H]
KILO IMi
Groensvoorde 2-4
Waddinxveen
Ér: r
BOODSCHAPPEN SJOUWEN IS BIJ ONS GEEN GEZEUR, DE AUTO
PARKEER JE ZO VOOR DE DEUR: RUIME PARKEERGELEGENHEID!
liter
liter
L'V''
liter
fles
VARKENSSCHNITZEL 100,
GYROS en lof HACKEPETER 100
Prijs per fles 7,95
6 voor
wit:
liter 7,95
12 voor
”De specialist in bier en betere wijnen”
EXTRA VOORDEEL
VAN DE SUPER BAKKER
DE GROENTESPECIALIST
VAN DE SUPER SLAGER
KASSAKOOPJE
KAAS-ZUIVEL
VLEESWAREN
DIEPVRIES
WIJNTIP
NIEUW
KOMKOMMERSALADE MET
[yoghurtsaus
KWARKPANNEKOEKEN
MET BANAAN
VERSE TOMATENSOEP
MET BIESLOOK
SINAASAPPELSORBET
MET IJSWAFELS
NIEUWE AARDAPPELEN
MET ZURE ROOM
APPELGEBAKJES MET HONING
EN KANEEL
9MPER HAMBURGERS
PAK 4 STUKS
VAN 255
VOOR
SPAANS BROODJE
PER STUK IOC GRAM
TARWEBOL
CA 400 GRAM
Puttelaan 142-146 Boskoop
Telefoon 01727-12215
EXPORT
KOMKOMMER
rood: Chateau De Landure
A.C. 1989
Deze romige krachtige rode wijn uit
de Minervois behoort tot de top uit de
ze streek. Heerlijk bij de barbecue of
als avond-wijn.
Q.b.a. faberrebe mit Pradikat
eigen import uit Rheinhessen.
VARKENSFRICANDEAU
KILO
Let u de komende weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super elke
week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de Super winkel laten vullen met het vers
artikel dat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra
voordelige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aan
biedingen.
ZELLER SCHWARZE rm p
KATZQ.bA
FLES0.75UTER ADT
SLA SPECIAAL zakje ca 125 gram
FRISEE SALADE
GEMENGDE SALADE I
OF USBERGSALADE I
SIMXR CHOCOSTKKS
PAK 10 STUKS SjÊXfl
VAN 379 VOOR
9M&R AARDAPPEl-
KROKETJES
ZAK 450 GRAM
VAN 149 VOOR
PEUNENBURG RIGHT
MIXREEP
LU CHOCO PRINCE
NETJE 6 STUKS 4 AA
PUNKA MULHVRUCHT OF
SINAASAPPEL uterflesMJI
&M4R TISSUES WIT
CHIQUTTA'
BANANEN
1KRO
- z
CHILEENSE
GRANNY
SMITH
NHEUtffOOGST
1.5100
WW
298
Geldig van donderdag 14 t/m zaterdag 16 mei
r
3'
<5
t
T9
159
n»
219
>k919
VOORDEELMARKTEN
Week 20: Aanbiedingen geldig van woensdag 13 t/m zaterdag 16 mei 1992, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Superartikelen met gratis Superspaarzegels.
’Zolang de voorraad strekt.
w
1. Schil de komkommer, snijd hem in blokjes en bestrooi die met
een eetlepel zout, loot ze een halfuurtje trekken en spoel ze
goed of onder de koude kroon. 2. Wrijf een ruime schaal in met
het teentje knoflook. Meng de peterselie of munt met de suiker,
de mosterd en de yoghurt en roer er druppel voor druppel de olie
door. Breng de sous op smook met zout en peper. 3. Schep de
blokjes komkommer door de sous en strooi eventueel de croutons
erover.
lSnipper de ui fijn. Snijd de tomoten in vieren. Verhit een
scheutje olie in een grote soeppan en bok de gesnipperde ui op
een loog vuur in co. 3 minuten glozig. 2. Voeg de tomoten en de
bouillon aan de ui toe. Breng het vocht op een hoog vuur oon de
kook. Zet don het vuur loog en loot de soep 10 minuten prutte
len. 3. Pureer de soep in een foodprocessor, mengbeker of met
de roerzeef of staafmixer. Zeef de soep terug in de pon. Voeg de
azijn, de suiker, wot zout en wot peper toe. Loot de soep nog 10
minuten zachtjes koken. Strooi de bieslook erover.
SUPPR GOUDSE JOMG BELEGER KAAS
POMDSTUK Of KILOSTUK flflg
VACUÜM VERPAKT PER KRO 77/
MHMER BELEGBi
500 GRAM
PATURAW UGHT
KUIPJE 125 GRAM
MOM A BIOGARDE DRWK
MATUREL UTERPAK
MOMA TOETJE MET ROOM
W DIV.SMAKEM, BAKJE 200 GRAM
1. Schil de appels, snijd ze in vieren, verwijder de klokhuizen en
snijd het vruchtvlees in dunne plokjes. Besprenkel de plakjes
appel met het citroensap. 2. Breng de honing in een klein steel
pannetje aan de kook en voeg als de honing begint te bruisen en
te verkleuren de partjes appel en de kaneel toe. Schep alles goed
door elkoor en loot het goed afkoelen. Loot de plokjes bladerdeeg
circa 10 minuten ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C.
3. Schep het appelmengsel op de plokjes bladerdeeg, moor boud
de ronden vrij. Bestrooi de vrijgehouden ronden met het paneer
meel en de suiker. Bok de oppelgebokjes in de hete oven in co.
20 minuten goor.
EMPERONETEA
ENGELSE MELANGE
PAK 20 ZAKJES
VAM 109 VOOR
PERSTUK
SALADES
&M*R HUZAREN
SALADE BAK6001
VAM 339 VOOR
GOUDA'S GLORIE
SLASAUS
FLES500ML.
GELDIG VAM DOMDERDAG11 T/M ZATERDAG 16 ME!
(Bijgerecht voor 4 personen) l grote komkommer, zout,
peper, l teentje knoflook, 2 eetlepels fijngehokte peterselie of
kruizemunt, l theelepel suiker,l/2 theelepel mosterd,
l dl yoghurt, 4 eetlepels (olijf)olie, (I zokje croutons).
(Co. I0stuks) 250 g bloem, zout, l zokje vanillesuiker,
2 eieren, 3 dl melk250 g magere kwork, 50 g geraspte
(gedroogde) kokos, 2 bananen, boter, (chocoladesaus)
(Voorgerecht voor 4 personen) l ui, 6 Hollandse tomoten,
slaolie, 1’/21 runderbouillon (tablet), 1 eetlepel azijn,
I theelepel suiker, zout, peper, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook.
(Bijgerecht voor 2 personen) 500-750 g nieuwe aardappelen,
zout, peper, 4 eetlepels zure room, 1 eetlepel fijngehokte
peterselie, 1 eetlepel fijngehokte dille (diepvries), 1 eetlepel
fijngeknipte bieslook.
(4 stuks) 2 oppels, Granny Smith1 eetlepel citroensap,
2 eetlepels honing,theelepel koneel, 4 plokjes bladerdeeg
(diepvries), 1 eetlepel paneermeel, I eetlepel suiker.
LAROCHETTE
GRILLHAM
1OO GRAM
'VANDET.V.'
GEBRADEN
FRICANDEAU
1OO GRAM
(Nagerecht voor 4 personen) 6 Spoonse hondsinoosappels
3 eetlepels mormelode, 2 theelepels aardappelzetmeel,
’/21 roomijs, 4 ijswafels.
1198
1Pers 2 sinoosoppels uit. Schil de rest, verdeel ze in partjes en
snijd de partjes doormidden. 2. Breng sinaasappelsap met mor
melode oon de kook en roer tot mormelode is opgelost. Roet
aardappelzetmeel los met een eetlepel koud woter en roer het
mengsel door het sinaasappelsap, loot dit een poor minuten prut
telen. Zet het vuur of en loot de sous boven een bok met koud
woter ol roerend snel afkoelen. 3. Verdeel de sous over 4 sorbet-
glazen. Verdeel de stukjes sinoosoppel erover. Schep het ijs op de
stukjes sinoosoppel en steek de ijswafels erin. Direct serveren.
1. Schrap de aardappelen, zet ze op in ruim kokend woter met
een snufje zout en kook ze met het deksel op de pon goor (co.
15 minuten). Afgieten. 2. Meng de zure room in een voorver-
wormde school met de peterselie, de dille en de bieslook. Voeg
zout en peper naar smook toe. 3. Doe de aordoppelen in de
schaal bij de zure room en schep olies goed door elkoor.
1. Roervon de bloem, een snufje zout, de vanillesuiker, de eieren
en de melk een beslog zonder klontjes. Roer de kwork en de
kokos erdoor. 2. Pel de bananen en snijd ze in kleine stukjes.
Schep de stukjes bonoon door het beslog. 3. Smelt in een koeke-
pori een klontje boter, schep een flinke lepel vol beslag in de pon
en bok de ponnekoek tot de bovenkant droog is en de onderkant
bruin. Keer de ponnekoek om en bok de ondere kont bruin. Bok
op dezelfde mooier nog 9 ponnekoeken. Serveer de ponnekoe-
ken eventueel met chocolodesous.
SELECTION VINOBLE
MONAHAlfVOUE VANILLE KNARK^QO
BAK ISO SRAM JjQ
Alleen verkrijgbaar in de winkels die Mona-produkten verkopen.
GELDIG VAM DONDERDAG19 T/M ZATERDAG16 MEI
GELDIG VAM DOMDERDAG11 T/M ZATERDAG 16 ME!
ZAKJE CA 200 GRAM
NOTENVRUCHTEN
PAK 6 STUKS ATZ
*Nu met 1 extra gratis t 3^9
VERKADE CHOCOLADEREPEN
MELK, PUUR Of
MELK/HAZELNOOT IWW
3-PAK !3t40 GRAM)
'Nu f 14,00 korting op een famHietkket
voor het park'Land van Ooit'te Drunen. K
Meer informatie staat op de speciale K K J
aktieverpakking f J
BONDUELLE MAÏSKORRELS
BUK300 GRAM
Columbus aktie!
Win een kulinaire reis door de Verenigde I
Staten van Amerika. Meer informatie K J
staat op de speciale aktieverpakking. J
w
PAK200 STUKS
VAM325 VOOR
2h9
VERS VERPAKT
EMfER SALAMI
1OO GRAM
VAN 289 VOOR
C*
Gueuze
Lahbic