18,95 73,98 13,98 73,95 22,95 n 20,95 89 KB 98 %9 t» NEEM MAAR VAN MIJ AAN, DAT HET VOORDEUG IS! a DE VLEESWARENSPECIALIST Ol Volgens ons is Gé de Slijter de voordeligste slijter van Nederland! GÉ DE SLIJTER Hagen 1098 J98 M-N-O-Z ZB l» ten verkopen. 45,- v.d. Sluys W1 W! _L 1091 12 WIJNHANOEL-SLIJTERIJ Puttelaan 142 Boskoop 12215 VIJF WEKEN LANG SUPER VERSVOORDEEL!!! Groensvoorde 2-4 Waddinxveen JONGE JENEVER OLIFANT VIEUX DUJARDIN BESSENJENEVER HOOGHOUDT CITROEN BRANDEWIJN OLIFANT WHISKY WILLIAM LAWSON’S WODKA WIJBOROWA BOODSCHAPPEN SJOUWEN IS BIJ ONS GEEN GEZEUR, DE AUTO PARKEER JE ZO VOOR DE DEUR: RUIME PARKEERGELEGENHEID! KAAPSE TOPWIJNEN STEGEMAN SLAGERS ACHTERHAM 12 halen... 11 betalen! VERSE SNUBONEN 500 GRAM SCHOUDER- HA/) KARBONADE fjlj cassière in vaste dienst verkoopster afd. verse vleeswaren f vakantiewerk op alle afdelingen A J29 iZin in leuk werk bij een fijne baast ïön i en enthousiaste collega’s? Wijntip van de vinoloog: wit: BLOUBERG I vJ Dan is dit misschien iets voor jou! liter liter liter F- fles op op a. ra ”De specialist in bier en betere wijnen” DE VLEESWARENSPECIALIST VAN DE SUPER GROENTEMAN EXTRA VOORDEEL KAAS-ZUIVEL KASSAKOOPJE KALKOENVLEES BROOD NIEUW DIEPVRIES FIJNE SALADE MET ROOMPATE EN CHAMPIGNONS GEVULDE AVOCADO MET HUZARENSALADE GEVULDE EIEREN MET ASPERGE-HAMSALADE SPAANSE TOSTI MET CHORIZOWORST HARTIGE GEHAKTTAART UIT DE OVEN TAGLIATELLE MET KIP EN PAPRIKA fles (0,7 Itr.) (dat is 19,70 p.ltr.) per fles 7,95 6 voor EWPER SINAS, DRHKOFCOLA fles met gratis glas! Puttelaan 142-146 Boskoop Telefoon 01727-12215 150 GRAM VAN NELLE KOFFIE MtFT DUYVIS PMDA'S VARKENSFILET STUKJE, LAPJES OF ROLLADE 500 GRAM Prijs per fles 8,95 RIBKARBONADE KILO JONAGOLD HANDAPPELEN KILO KOMKOMMER EXPORT KWALITEIT PERSTUK 5* ROOMBRIE Dit is alweer de laatste week van de versaktie bij Super. Let u ook deze week goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super ook deze week een voordeelzak. Deze kunt u in de Super winkel laten vullen met het vers-artikel dat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voordelige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aanbieding. deze mild droge witte wijn is een heerlijke wijn voor een geslaagd feestje of barbecue. rood: LA CLAPE LAQUIROU A.C. 1989 Deze volle rode wijn met z’n lange romige afdronk is een gegarandeerd succes. Bij Super Hagen te Boskoop is plaats voor: min. 15 uur max. 30 uur per week voor vrijdag en zaterdag vanaf 22 juni t/m augustus (min. 3 wkn. beschikbaar). I V. voordeelzaK GCHWARZWALDERSCHiNKEN GEROOKT, COBURGERHAMOF KEMPiSCHEHAM 1OO GRAM zommmEN SWFMA witte wi/ri VENCO GEMENGDE DROP [^ommelsdi KALKOENFILET ffW SOOGMM \)/Q SCHNITZELS IfM KALKOEN- 4/V) TOURNEDOS IMH MOGRAM IZIZ KALKOEN- Ef\n DRUMSTICKS LMEi I c. I llnl: G. Hagen, tel. 01727-12215. KELLOGG'S CRUNCHY NUT CORN FLAKES PARMESAANSE KAAS V^KI DRINK VRUCHTEN 298 o* uo VOORDEELMARKTEN Week 21Aanbiedingen geldig van woensdag 20t/m zaterdag 23 mei 1992, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Superartikelen met gratis Superspaarzegels. •Zolang de voorraad strekt. 29» 'VAN DE TV.’ 219 Vicm 1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plokjes. Verhit de slaolie in een ruime koekepon en bok hierin de champignons omscheppend op een hoog vuur lichtbruin. Voeg de jom, de ozijn, wat zout en vrat peper toe. Roer tot de jom is gesmolten en loot het chompignonmengsel ofkoelen, geregeld roeren. 2. Snijd de pöté met een in heet woter worm gemookt mes in kleine blokjes. 3. Meng de veldsla met het chompignonmengsel. Verdeel de salade over 4 bordjes en leg de blokjes pöté op de solode. Direct serveren. MC.CMN 1-1-3 FRITES ZAK 1000 GRAM HOLLANDSE KOFFIE BROODJES PERSTUK IKolveer de hardgekookte eieren, hooi de dooiers uit de helften en prak ze fijn. Meng de fijngeprokte eierdooiers met de osperge- homsolode en de fijngeknipte bieslook. 2. Vol de halve eieren met de solode. 3. Garneer de gevulde eieren met de sprietjes bieslook. 1. Verwomt de oven voor op 200°C. Neem het deeg uit het blik je en rol het op een met bloem bestoven oonrecht uit tot een plok die groot genoeg is om er een springvorm (co. 20 cm e) mee te bedekken. 2. Bekleed de vorm met het croissantdeeg, prik met een vork hier en door gootjes in de bodem. 3. Klop de eieren los en meng ze met de soep, de crème fraïche, een snufje zout, een snufje peper en de helft von de koos. 4. Rol de plokjes gebraden gehokt op en leg ze in de bakvorm. Vul de vorm met het eier- mengsel, strooi de rest von de koos erover. Bok de taart midden in de hete oven in co. 55 minuten goor. 1. Snijd de paprika in korte, smalle reepjes. Kook de tagliatelle volgens de oonwijzingen op de verpakking (10-15 minuten). Voeg 2 minuten voor de kooktijd is verstreken (no 8-13 minuten) de stukjes paprika toe en kook ze somen goor. Afgieten. 2. Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Voeg ze met de crème fraïche en hef kerriepoeder non de tagliatelle toe. 3. Verworm het gerecht op een matig heet vuur, voeg zout en peper noor smook toe. Roer op het lootste moment de geraspte koos erdoor en strooi de bies look erover. UTERHES VAN H5 VOOR VACUÜM NORMAAL OF SUFRA sunmuR FAX 250 GRAM FAX 2 xno VAN DE TV.' ZOUT OF ONGFZOUTBi ZAX 250 GRAM *Nu met 20% meer inhoud gratis. GELDIG VAM DONDERDAG 21T/M ZATERDAG 23 MEI GELDIG VMi DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI GELDK VAX DONDERDAG 21T/M ZATERDAG 23 ME! 6EIM6VAM DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI GELDIG VAX DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 ME! DE NIEUWE SUPER EEIWIJZER IS UIT. HAAI. HEM IN DE WINKEL. (Voorgerecht voor 4 personen) 250 g chompignons, 5 eetlepels sloolie, 1 eetlepel razebotteljom, 2 eetlepels ozijn, zout, peper, 200 g roompöté, 200 g veldslo. SNICKERS OF MARS US PAK 4 STUKS 9MXR FRIKANDELLEN PAK 4 STUKS VAX225 VOOR (lunchgerecht voor 2 personen) 4 bruine boterhommen, boter, 50 g selleriesolode, 6 plokjes Chorizo (pittige Spoonse popriko- worst), 2 plokjes jongbelegen koos. (Hoofdgerecht voor 4 personen) 1 blikje croissantdeeg, bloem om uit te rollen, 4 eieren, 1 blikje (co. ’/21) aspergesoep, 1 dl crème ftoïche, zout, peper, 200 g gesneden gebraden gehokt, 100 g geraspte jongbelegen koos. (Hoofdgerecht voor 4 personen) 1 groene popriko, 400 g tagliatelle, zout, 250 Zonneberg kipfilet met kruiden, 1 potje (1,25 dl) crème fraïche, 1 theelepel kerriepoeder, 75 g geraspte belegen koos, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook. (Voor- of lunchgerecht voor 2 personen) 1 ovocodo, 1 theelepel citroensap, 150 g huzarensalade, 1 kleine tomoot, tube moyonoise, 2 plokjes gebraden kipfilet, 4 toefjes peterselie. HEEL GROF VOLKOREN- TAKUEBROOÜ CAttOMAM KAISER8RÖTCHENS ZAK 6 STUKS (Snoek of voorgerecht voor 4 personen) 4 hardgekookte gepelde eieren, Z5 g ospergeftomsolode (Bieze), 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, 16 sprietjes bieslook. &&R GOUDSE JONG GESNEDO! KAAS VACUÜM VERFAXT FAXJE MO GRAM FER1M MAM VAX m VOOR 1OO GRAM I. Kolveer de rijpe ovocodo, verwijder de pit. Schep hef vrucht vlees voorzichtig uit de halve schillen, snijd het klein en meng het met het citroensap en de huzarensalade. Snijd de tomaat in ocht partjes. 2. Schep de solode in de halve ovocodoschillen. Spuit er een toefje moyonoise op, leg de partjes tomoot, de opgerolde plokjes kipfilet en de toefjes peterselie erop. Serveren met war me toost. GELDIG VAN DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI WK LUIERS BOY t GIRL MM, MAtt OF EXTRA LARGE FAX VAN 2255 VOOR 1. Besmeer de boterhommen met boter. Besmeer twee boter hommen bovendien met de selleriesolode. Beleg ze met de Chorizo en de koos. Leg de ondere boterhommen erop. 2. Loot de Chorizo-kaastosti's in een broodrooster of onder de hete grill oon beide konten een beetje bruin en von binnen worm worden. Direct serveren. WnETMOURa, TUM KRUIDEN OF TROPICAL WGRAM *9 I A Fresh Lively White Wine SELECTION VINOBLE OF VALPOUCEUA D.O.C. ^efruitige Italiaanse rode wi/n FUS 0.75 LITER PAK500 GRAM *Nu met 10% meer inhoud gratis J DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI mlkobi- MOGRAM 1/ DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI 500GRAM "ZlZ ZAKJE 100 GRAM M DIVERSE SMAKEN UTERPAK Alleen verkrijgbaar in de winkels die Mona-produkten MORTIER ROOMPfft, PEPERPATÉ MADAGASCAR OF CHAMPMNONPATÉ DEPARtt 100GRAM STEGEMAN GRONDIGER DRENTSE-OF a SAUANDSE BOERENMETNORST^D PER STUK 190 GRAM A vp' E»f9R MttMtMIStAArjES i ttNKffS Awgram VAN 534 VOOR BIEZE KM/KERRIE, A9PERGE/RM0F

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1992 | | pagina 26