18,95
73,98
13,98
73,95
22,95
n
20,95
89
KB
98
%9
t»
NEEM MAAR VAN MIJ AAN, DAT HET VOORDEUG IS!
a
DE VLEESWARENSPECIALIST
Ol
Volgens ons is
Gé de Slijter de
voordeligste slijter
van Nederland!
GÉ DE SLIJTER
Hagen
1098
J98
M-N-O-Z
ZB
l»
ten verkopen.
45,-
v.d. Sluys
W1
W!
_L
1091
12
WIJNHANOEL-SLIJTERIJ
Puttelaan 142
Boskoop 12215
VIJF WEKEN LANG SUPER VERSVOORDEEL!!!
Groensvoorde 2-4
Waddinxveen
JONGE JENEVER
OLIFANT
VIEUX
DUJARDIN
BESSENJENEVER
HOOGHOUDT
CITROEN
BRANDEWIJN
OLIFANT
WHISKY
WILLIAM LAWSON’S
WODKA
WIJBOROWA
BOODSCHAPPEN SJOUWEN IS BIJ ONS GEEN GEZEUR, DE AUTO
PARKEER JE ZO VOOR DE DEUR: RUIME PARKEERGELEGENHEID!
KAAPSE
TOPWIJNEN
STEGEMAN
SLAGERS
ACHTERHAM
12 halen... 11 betalen!
VERSE
SNUBONEN
500 GRAM
SCHOUDER- HA/)
KARBONADE fjlj
cassière in vaste dienst
verkoopster afd. verse vleeswaren f
vakantiewerk op alle afdelingen
A
J29 iZin in leuk werk bij een fijne baast
ïön i en enthousiaste collega’s?
Wijntip van de vinoloog:
wit: BLOUBERG
I vJ
Dan is dit misschien iets voor jou!
liter
liter
liter
F-
fles
op op
a.
ra
”De specialist in bier en betere wijnen”
DE VLEESWARENSPECIALIST
VAN DE SUPER GROENTEMAN
EXTRA VOORDEEL
KAAS-ZUIVEL
KASSAKOOPJE
KALKOENVLEES
BROOD
NIEUW
DIEPVRIES
FIJNE SALADE MET ROOMPATE
EN CHAMPIGNONS
GEVULDE AVOCADO MET
HUZARENSALADE
GEVULDE EIEREN MET
ASPERGE-HAMSALADE
SPAANSE TOSTI MET
CHORIZOWORST
HARTIGE GEHAKTTAART
UIT DE OVEN
TAGLIATELLE MET KIP
EN PAPRIKA
fles (0,7 Itr.)
(dat is 19,70 p.ltr.)
per fles 7,95
6 voor
EWPER SINAS,
DRHKOFCOLA
fles
met gratis glas!
Puttelaan 142-146 Boskoop
Telefoon 01727-12215
150 GRAM
VAN NELLE KOFFIE
MtFT
DUYVIS PMDA'S
VARKENSFILET STUKJE, LAPJES
OF ROLLADE 500 GRAM
Prijs per fles 8,95
RIBKARBONADE
KILO
JONAGOLD HANDAPPELEN
KILO
KOMKOMMER EXPORT KWALITEIT
PERSTUK
5*
ROOMBRIE
Dit is alweer de laatste week van de versaktie bij Super. Let u ook deze week goed op
uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super ook deze week een voordeelzak. Deze
kunt u in de Super winkel laten vullen met het vers-artikel dat op de zak vermeld staat.
Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voordelige prijs! Ga dus snel naar uw
Super en maak gebruik van deze grandioze aanbieding.
deze mild droge witte wijn is een
heerlijke wijn voor een geslaagd feestje
of barbecue.
rood: LA CLAPE LAQUIROU
A.C. 1989
Deze volle rode wijn met z’n lange romige
afdronk is een gegarandeerd succes.
Bij Super Hagen te Boskoop is plaats voor:
min. 15 uur max. 30 uur per week
voor vrijdag en zaterdag
vanaf 22 juni t/m augustus (min. 3 wkn. beschikbaar).
I
V.
voordeelzaK
GCHWARZWALDERSCHiNKEN
GEROOKT,
COBURGERHAMOF
KEMPiSCHEHAM
1OO GRAM
zommmEN
SWFMA witte wi/ri
VENCO GEMENGDE DROP
[^ommelsdi
KALKOENFILET ffW
SOOGMM \)/Q
SCHNITZELS IfM
KALKOEN- 4/V)
TOURNEDOS IMH
MOGRAM IZIZ
KALKOEN- Ef\n
DRUMSTICKS LMEi
I c.
I
llnl: G. Hagen, tel. 01727-12215.
KELLOGG'S CRUNCHY
NUT CORN FLAKES
PARMESAANSE
KAAS
V^KI DRINK VRUCHTEN
298
o*
uo
VOORDEELMARKTEN
Week 21Aanbiedingen geldig van woensdag 20t/m zaterdag 23 mei 1992, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Superartikelen met gratis Superspaarzegels.
•Zolang de voorraad strekt.
29»
'VAN DE TV.’
219
Vicm
1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plokjes. Verhit de
slaolie in een ruime koekepon en bok hierin de champignons
omscheppend op een hoog vuur lichtbruin. Voeg de jom, de ozijn,
wat zout en vrat peper toe. Roer tot de jom is gesmolten en loot
het chompignonmengsel ofkoelen, geregeld roeren. 2. Snijd de
pöté met een in heet woter worm gemookt mes in kleine blokjes.
3. Meng de veldsla met het chompignonmengsel. Verdeel de
salade over 4 bordjes en leg de blokjes pöté op de solode. Direct
serveren.
MC.CMN 1-1-3 FRITES
ZAK 1000 GRAM
HOLLANDSE KOFFIE
BROODJES PERSTUK
IKolveer de hardgekookte eieren, hooi de dooiers uit de helften
en prak ze fijn. Meng de fijngeprokte eierdooiers met de osperge-
homsolode en de fijngeknipte bieslook. 2. Vol de halve eieren
met de solode. 3. Garneer de gevulde eieren met de sprietjes
bieslook.
1. Verwomt de oven voor op 200°C. Neem het deeg uit het blik
je en rol het op een met bloem bestoven oonrecht uit tot een plok
die groot genoeg is om er een springvorm (co. 20 cm e) mee te
bedekken. 2. Bekleed de vorm met het croissantdeeg, prik met
een vork hier en door gootjes in de bodem. 3. Klop de eieren los
en meng ze met de soep, de crème fraïche, een snufje zout, een
snufje peper en de helft von de koos. 4. Rol de plokjes gebraden
gehokt op en leg ze in de bakvorm. Vul de vorm met het eier-
mengsel, strooi de rest von de koos erover. Bok de taart midden
in de hete oven in co. 55 minuten goor.
1. Snijd de paprika in korte, smalle reepjes. Kook de tagliatelle
volgens de oonwijzingen op de verpakking (10-15 minuten).
Voeg 2 minuten voor de kooktijd is verstreken (no 8-13 minuten)
de stukjes paprika toe en kook ze somen goor. Afgieten. 2. Snijd
de kipfilet in kleine stukjes. Voeg ze met de crème fraïche en hef
kerriepoeder non de tagliatelle toe. 3. Verworm het gerecht op
een matig heet vuur, voeg zout en peper noor smook toe. Roer
op het lootste moment de geraspte koos erdoor en strooi de bies
look erover.
UTERHES VAN H5 VOOR
VACUÜM NORMAAL
OF SUFRA sunmuR
FAX 250 GRAM
FAX 2 xno
VAN DE TV.'
ZOUT OF ONGFZOUTBi
ZAX 250 GRAM
*Nu met 20% meer
inhoud gratis.
GELDIG VAM DONDERDAG 21T/M ZATERDAG 23 MEI
GELDIG VMi DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI
GELDK VAX DONDERDAG 21T/M ZATERDAG 23 ME!
6EIM6VAM DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI
GELDIG VAX DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 ME!
DE NIEUWE
SUPER
EEIWIJZER
IS UIT.
HAAI. HEM IN
DE WINKEL.
(Voorgerecht voor 4 personen) 250 g chompignons, 5 eetlepels
sloolie, 1 eetlepel razebotteljom, 2 eetlepels ozijn, zout, peper,
200 g roompöté, 200 g veldslo.
SNICKERS OF
MARS US PAK 4 STUKS
9MXR FRIKANDELLEN
PAK 4 STUKS VAX225 VOOR
(lunchgerecht voor 2 personen) 4 bruine boterhommen, boter,
50 g selleriesolode, 6 plokjes Chorizo (pittige Spoonse popriko-
worst), 2 plokjes jongbelegen koos.
(Hoofdgerecht voor 4 personen) 1 blikje croissantdeeg,
bloem om uit te rollen, 4 eieren, 1 blikje (co. ’/21) aspergesoep,
1 dl crème ftoïche, zout, peper, 200 g gesneden gebraden
gehokt, 100 g geraspte jongbelegen koos.
(Hoofdgerecht voor 4 personen) 1 groene popriko,
400 g tagliatelle, zout, 250 Zonneberg kipfilet met kruiden,
1 potje (1,25 dl) crème fraïche, 1 theelepel kerriepoeder,
75 g geraspte belegen koos, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook.
(Voor- of lunchgerecht voor 2 personen) 1 ovocodo, 1 theelepel
citroensap, 150 g huzarensalade, 1 kleine tomoot, tube
moyonoise, 2 plokjes gebraden kipfilet, 4 toefjes peterselie.
HEEL GROF VOLKOREN-
TAKUEBROOÜ
CAttOMAM
KAISER8RÖTCHENS
ZAK 6 STUKS
(Snoek of voorgerecht voor 4 personen) 4 hardgekookte gepelde
eieren, Z5 g ospergeftomsolode (Bieze), 2 eetlepels fijngeknipte
bieslook, 16 sprietjes bieslook.
&&R GOUDSE JONG
GESNEDO! KAAS
VACUÜM VERFAXT
FAXJE MO GRAM
FER1M MAM VAX m VOOR
1OO GRAM
I. Kolveer de rijpe ovocodo, verwijder de pit. Schep hef vrucht
vlees voorzichtig uit de halve schillen, snijd het klein en meng het
met het citroensap en de huzarensalade. Snijd de tomaat in ocht
partjes. 2. Schep de solode in de halve ovocodoschillen. Spuit er
een toefje moyonoise op, leg de partjes tomoot, de opgerolde
plokjes kipfilet en de toefjes peterselie erop. Serveren met war
me toost.
GELDIG VAN DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI
WK LUIERS BOY t GIRL
MM, MAtt OF EXTRA
LARGE
FAX VAN 2255 VOOR
1. Besmeer de boterhommen met boter. Besmeer twee boter
hommen bovendien met de selleriesolode. Beleg ze met de
Chorizo en de koos. Leg de ondere boterhommen erop. 2. Loot
de Chorizo-kaastosti's in een broodrooster of onder de hete grill
oon beide konten een beetje bruin en von binnen worm worden.
Direct serveren.
WnETMOURa,
TUM KRUIDEN OF
TROPICAL
WGRAM
*9
I A Fresh Lively White Wine
SELECTION VINOBLE
OF VALPOUCEUA
D.O.C. ^efruitige
Italiaanse rode wi/n
FUS 0.75 LITER
PAK500 GRAM
*Nu met 10% meer
inhoud gratis J
DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI
DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI
mlkobi-
MOGRAM 1/
DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI
DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 MEI
500GRAM "ZlZ
ZAKJE 100 GRAM
M DIVERSE SMAKEN
UTERPAK
Alleen verkrijgbaar in de winkels die Mona-produkten
MORTIER ROOMPfft,
PEPERPATÉ
MADAGASCAR OF
CHAMPMNONPATÉ
DEPARtt
100GRAM
STEGEMAN GRONDIGER
DRENTSE-OF a
SAUANDSE
BOERENMETNORST^D
PER STUK 190 GRAM A
vp'
E»f9R
MttMtMIStAArjES i
ttNKffS
Awgram
VAN 534 VOOR
BIEZE KM/KERRIE,
A9PERGE/RM0F