149 u 99 1 95 IM 2?9 DIVA 4?9 0?9 1?9 2?9 2?9 249 QE] W/a\©®0EEW@@E0 98 Runder riblappen kilo 11?’ Hagelwitte bloemkool per stuk 49 7.95 1O?5 aak een vreemde vogel. I L k I flJ «■Ml S Ei-Bieslook salade 10 jaar opgeteld de beste! ïwiTi rön 111 k iAb Struisvogeltournedos fc? 150 gram I Lunchpauze p< 09.45 11.00 11.35 13.30 14.00 14.30 15.00 15.30 Mini stelletje met spijs per stuk 1? Aankomst Winkelcentrum Dorpstraat Aankomst Winkelcentrum Groensvoorde Aankomst Winkelcentrum Kon. Wilhelminaplein Aankomst Winkelcentrum Luifelbaan Aankomst Winkelcentrum Passage r Goudse jong belegen Boerenhofstede brandnetelkaas NU GRATIS WAARDECHEQUES... K 3» Struisvogeltournedos A1 Jhi?1 W- A Aankomst per boot aan de Nesse Vertrek per koets en paardetram richting Winkelcentrum Zuidplas Vertrek richting Winkelcentrum De Sniep 1 i B I I: I BUTEhRA <r 5 e Petit Pain Wit. Om zelf af te bakken. Zak a 8 stuks Smiths Cheetos Wokkels Naturel of paprika. Zak a 110 gram. Van 2.59 voor Aviko Aardappel- kroketten Zak a 450 gram. Van 1.89 voor Champignons Bakje a 250 gram Caliterra Cabernet Sauvignon Tam Konijn achterbout 500 gram 6.98. Winkelcentrum "Zuidplas" Waddinxveen Tel. 0182-61 02 51 Fax 0182-61 02 84 Heeft u vragen over de bereiding, vraag het aan uw Plusmarkt-slager Amstel 1870 Set a 6 flesjes. Van 5.15 voor 6 flesjes halen, 5 betalen. ||p| 500 gram - Knorr Sauzen Kaas, kerrie, tomaten of witte. Per zakje. Van 1.45 voor I .kilo I «I - Fles a 75 cl. Van 7.95 voor Virginiaham Licht gekruide en zeer mild gezouten rauwe ham. 100 gram Honig Dinner Today Diverse smaken. Per zak. Van 3.19 voor DE PLUSSEN VAN UW PLUSMARKT Bij elke 100 gram vleeswaren, salade, paté en bij de actieproducten. ■MW - Leverkaas Salami Boerenachterham dubbele waardecheque's Grandioze Kuifje video-actie Benodigdheden: 4 struisvogeltournedos, 1 eetlepel olie, 2 sjalotjes, 200 gram champignons, 1 theelepel tijm, 1 dl rode wijn, 2 dl slagroom, zout, peper, 40 gram boter, 2 eetlepels ongezouten cashewnoten. Bereiding: Neem de struisvogeltournedos een half uur voor de bereiding uit de koelkast. Verwarm de olie in een pan en fruit de gehakte sjalotjes. Voeg de champignons in plakjes met tijm toe en verwarm dit. Blus het geheel met de wijn en de room en verwarm dit 5 a 10 minuten. Verhit de boter in een diepe koekepan en bak hierin de tounedos bruin (ca. 4 a 5 minuten per kant). Voeg de saus bij de bakboter, roer de aanbaksels los en voeg de noten toe. Schep een beetje saus op verwarmde borden, neem de tournedos uit de pan en serveer deze op de borden. Bestrooi de struisvogeltournedos tijdens of na het bakken met zout en peper, anders wordt er teveel vocht uit het fijne vlees onttrokken. Heerlijk met stoofpeertjes, gebakken aardappelkroketjes of puree. MonChou Verse roomkaas Pakje a 100 gram. Van 2.19 voor Met 6 waardecheques\ een videoband voor J 9.95 St. Remy Stoofperen Kilo A 3’' - ^Él e Tam Konijn in delen Kilo 9.98. x 't Kip M V/ 'M J? 4a j3QS©lL5^.\3 J j'J J’ ©®Gü I I JUA* 4a JL de week I r t b --I i /Mrrtiwr ..-:ï I A Cybernet Sauvigncn Specialiteit van h Betalen met PIN-code Aantrekkelijk spaarsysteem Scanningkassa's Faxservice Kopieerservice Gratis advertentiebord voor klanten Lege batterijeninname Automaat voor lege flessen/kratten Ruime parkeergelegenheid Alle boodschappen onder één dak Op zaterdag een gratis kopje koffie Gratis zelf inpakken in cadeaupapier Klantentoilet aanwezig Koopavond: donderdag- en vrijdagavond t/m 21.00 uur. Maandagochtend geopend vanaf 10.30 uur. Thuisbezorgdienst: Alleen op donderdag en vrijdag. Bij een minimale besteding van ƒ50,-, bezorgkosten ƒ2,- 46/96. De aanbiedingen zijn geldig t/m zaterdag 16 november. Prijswijzigingen, zetfouten en/of uitverkocht voorbehouden. I «v? 1 4 - V U’ T X, 4 3 i SW I

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1996 | | pagina 8