149
98
49
49
2?°
1?9
269
DIWA
249
pok dit jaar weer volop keus.
Diverse soorten, allerlei maten
met en zonder kluit.
F+WAARDEBON
X
I
I
I
I
Ovenschotel met
spekreepjes en kip
Van groot tot mini
rood-wit-zalm
en roze
99
J29
^99
SR
- - l^y J
OKipfilet
249
10 jaar opgeteld de beste!
W
1 t I
Kilo
2e Bloksweg 2, Waddinxveen.
Telefoon (0182) 61 25 59, Fax 63 17 35
Supermarkt Willem Groenwoudt
Dorpsstraat, Reeuwijk-Dorp
Tel. (0182) 61 02 51 |U| A «SfeS
Wist u dat uw Plusmarkt ook op maandagochtend
vanaf 8.30 uur geopend is?
I MARKUS
I stroopwafels
f
R ife
tes
e
e
HI KAAPSE ROOS
-w
ft» m
100 gram
Kilo
5 stuks
500 gram
100 gram
2 kilo
p
EXTRA KOOPAVONDEN DONDERDAG 19-DEC. VRIJDAG 20-DEC MAANDAG 23-DEC.
maakt u bij aankoop van deze aanbieding
kans op een fraai
kerstpakket
t.w.v. 100,-
Hollandse
Golden Delicious
Danone
Hüttenkase
Kuip a 200 gram.
Van 2.69 voor
Nestlé
Smulpudding M
Diverse smaken.
Beker a 500 gram
Gegrilde
achterham
Stukje rosbief
Ook in braadzak
UnieKaas
verse jong belegen
Goudse
Vers verpakte
scholfilet
Versgebakken
Kaiserbroodjes
Naam
Adres
Tel.
Duyvis
Tijgernoten
Diverse smaken.
Zak a 200 gram;
Van 2.69 voor
Nu met 20%
extra inhoud
gratis.
Tegen inlevering van de ingevulde waardebon
b, - '©I
Winkelcentrum "Zuidplas"
Waddinxveen
Fax (0182) 61 02 84 f|. g
Fles a 75 cl,
Van 7.95 l
voor
t
i
y dfcl i ngj
I Pak a 10 stuks
van 2.99
I voor
I
I-
I
I
I
I
I
I
I
I
Kipfilet met
hazelnoot
Heerlijke gegrilde
kipfilet gevuld
met hazelnoten.
100 gram.
Bloemen- en plantencentrum
Wij verzorgen uw bloemengroet over de gehele wereld.
Maandag de hele dag geopend, woensdagmiddag geopend.
Ingrediënten: 90 gram boter, 400 gram prei in dunne ringen, 250 gram kipfilet
in reepjes, 200 gram magere spekreepjes, 1 eetlepel bloem, 1 deciliter kippebouillon, 1 eetlepel grove
mosterd, 1,5 dl slagroom, zout, peper, 100 gram bloem, 5 eetlepels fijngesneden bieslook en peterselie,
75 gram geraspte jong belegen kaas.
Bereiding: Verhit 30 gram boter in een pan en bak daarin de prei 5 minuten. Doe daarna de kip en
de spek erbij en bak deze 5 minuten mee. Strooi vervolgens de eetlepel bloem erover en verwarm het
geheel nog zo'n 3 minuten. Roer ondertussen de bouillon erdoor. Voeg de mosterd en de slagroom
toe en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Schep het daarna in een ovenschaal. Doe de
resterende bloem in een kom en wrijf 60 gram boter in blokjes erdoor tot er een kruimelig deeg is
ontstaan. Roer daarna de bieslook, peterselie en kaas erdoor. Strooi deze kruimellaag over het kip/spek
mengsel en zet de schotel in het midden van een voorverwarmde oven van 200°C. Bak het gerecht
ongeveer 35 tot 40 minuten tot de kruimellaag lichtbruin en krokant is.
Croky
Double crunch
Naturel of paprika.
Zak a 200 gram.
Van 2.29 voor
Prei JI A
Kilo /I U
Verkade Chocolade
Diverse smaken.
Per reep a
75 gram 1.49.
j Nu 2 repen voor^
Verse baguette 4
Perstuk
Kaapse Roos A l-
Chenin Blanc U
of Rooiwijn J J
i A i
Tip:
Geraspte jong belegen kaas
Zakje a 100 gram.
Van 1.98 voor 1.49.
KWü-WÏGEb
Heinz
Sandwichspread
Diverse smaken.
Pot a 300 gram
^iuhih
Offerman
Magere
spekreepjes
Verpakt circa
250 gram.
Prijs per 100 gram
F WÉ:
^1^
129
Mg
8
WAM»
FA.
de week
©a®a ©daïawpaï-
Specialiteit van
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
Kerststerren
2f’ 10®
Grote sortering
Kers ts tukken in i
elke prijsklasse.
thSANDWlCf
SPREAO
Saturet S
189
En natuurlijk onze
sfeervolle Kerstboek
l
WFerkleij
12?8
.,,se >>oos
kaapse roc
50/96. De aanbiedingen zijn geldig t/m zaterdag 14 december. Prijswijzigingen, zetfouten en/of uitverkocht voorbehouden.
Z7
st i
'ii