149 98 49 49 2?° 1?9 269 DIWA 249 pok dit jaar weer volop keus. Diverse soorten, allerlei maten met en zonder kluit. F+WAARDEBON X I I I I Ovenschotel met spekreepjes en kip Van groot tot mini rood-wit-zalm en roze 99 J29 ^99 SR - - l^y J OKipfilet 249 10 jaar opgeteld de beste! W 1 t I Kilo 2e Bloksweg 2, Waddinxveen. Telefoon (0182) 61 25 59, Fax 63 17 35 Supermarkt Willem Groenwoudt Dorpsstraat, Reeuwijk-Dorp Tel. (0182) 61 02 51 |U| A «SfeS Wist u dat uw Plusmarkt ook op maandagochtend vanaf 8.30 uur geopend is? I MARKUS I stroopwafels f R ife tes e e HI KAAPSE ROOS -w ft» m 100 gram Kilo 5 stuks 500 gram 100 gram 2 kilo p EXTRA KOOPAVONDEN DONDERDAG 19-DEC. VRIJDAG 20-DEC MAANDAG 23-DEC. maakt u bij aankoop van deze aanbieding kans op een fraai kerstpakket t.w.v. 100,- Hollandse Golden Delicious Danone Hüttenkase Kuip a 200 gram. Van 2.69 voor Nestlé Smulpudding M Diverse smaken. Beker a 500 gram Gegrilde achterham Stukje rosbief Ook in braadzak UnieKaas verse jong belegen Goudse Vers verpakte scholfilet Versgebakken Kaiserbroodjes Naam Adres Tel. Duyvis Tijgernoten Diverse smaken. Zak a 200 gram; Van 2.69 voor Nu met 20% extra inhoud gratis. Tegen inlevering van de ingevulde waardebon b, - '©I Winkelcentrum "Zuidplas" Waddinxveen Fax (0182) 61 02 84 f|. g Fles a 75 cl, Van 7.95 l voor t i y dfcl i ngj I Pak a 10 stuks van 2.99 I voor I I- I I I I I I I I Kipfilet met hazelnoot Heerlijke gegrilde kipfilet gevuld met hazelnoten. 100 gram. Bloemen- en plantencentrum Wij verzorgen uw bloemengroet over de gehele wereld. Maandag de hele dag geopend, woensdagmiddag geopend. Ingrediënten: 90 gram boter, 400 gram prei in dunne ringen, 250 gram kipfilet in reepjes, 200 gram magere spekreepjes, 1 eetlepel bloem, 1 deciliter kippebouillon, 1 eetlepel grove mosterd, 1,5 dl slagroom, zout, peper, 100 gram bloem, 5 eetlepels fijngesneden bieslook en peterselie, 75 gram geraspte jong belegen kaas. Bereiding: Verhit 30 gram boter in een pan en bak daarin de prei 5 minuten. Doe daarna de kip en de spek erbij en bak deze 5 minuten mee. Strooi vervolgens de eetlepel bloem erover en verwarm het geheel nog zo'n 3 minuten. Roer ondertussen de bouillon erdoor. Voeg de mosterd en de slagroom toe en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Schep het daarna in een ovenschaal. Doe de resterende bloem in een kom en wrijf 60 gram boter in blokjes erdoor tot er een kruimelig deeg is ontstaan. Roer daarna de bieslook, peterselie en kaas erdoor. Strooi deze kruimellaag over het kip/spek mengsel en zet de schotel in het midden van een voorverwarmde oven van 200°C. Bak het gerecht ongeveer 35 tot 40 minuten tot de kruimellaag lichtbruin en krokant is. Croky Double crunch Naturel of paprika. Zak a 200 gram. Van 2.29 voor Prei JI A Kilo /I U Verkade Chocolade Diverse smaken. Per reep a 75 gram 1.49. j Nu 2 repen voor^ Verse baguette 4 Perstuk Kaapse Roos A l- Chenin Blanc U of Rooiwijn J J i A i Tip: Geraspte jong belegen kaas Zakje a 100 gram. Van 1.98 voor 1.49. KWü-WÏGEb Heinz Sandwichspread Diverse smaken. Pot a 300 gram ^iuhih Offerman Magere spekreepjes Verpakt circa 250 gram. Prijs per 100 gram F WÉ: ^1^ 129 Mg 8 WAM» FA. de week ©a®a ©daïawpaï- Specialiteit van I I I I I I I I I I I I I I I Kerststerren 2f’ 10® Grote sortering Kers ts tukken in i elke prijsklasse. thSANDWlCf SPREAO Saturet S 189 En natuurlijk onze sfeervolle Kerstboek l WFerkleij 12?8 .,,se >>oos kaapse roc 50/96. De aanbiedingen zijn geldig t/m zaterdag 14 december. Prijswijzigingen, zetfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Z7 st i 'ii

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1996 | | pagina 8