I I ■HL I I I Wvll ïh'W g 4Va4W44:aWV« I ,w om de melk te verdikken en te verkruimelen. Dat stond lijn- Ik kom uit een zelfkazend gezin. Bij ons op de boer- derij in Bodegraven leerden wij het kaasmaken van vader op on Baelde het kazen als het ware met de paplepel ingegoten. Wij Baelde’s maken de echte Boerenkaas nu al drie r r boerderij uit de buurt van Stolwijk komt, was echter gewend De uitbreiding en renovatie van De Passage Waddinxveen w< I generaties volgens een geheim familierecept, waarbij de melk wordt gestremd. Mijn moeder die van origine van een kaas- l 4W™ recht op onze familietraditie van stevige ruzie tot gevolg, dat zal u begrijpen. Waar wij in de familie nog nooit strijd om hebbed gevoerd, is mijn beslissing om te kiezen voor vestiging in de nieuwe Passage, het nieuwe winkelhart van Waddinxveen. m Met name de locatie van de nieuwe Passage, het aanbod van 64 winkels en de looplijnen die worden gecreëerd, moeten J g I i I zoon. En als derde generatie Baelde kreeg ook deze Pieter /siorsst 4 ’’kazen uit één stuk”. Met een F II I 4/44 MHM ii a as a - a 's B iss s' -- ■i 444 Sfillli d 4/ l 44 ,<7. S: ^sss^- S^^.-SiiSS’i-i’' 4 zat aan boiti bn it an an za s g g/g. 444g',g i si Si 4 i '4 g Ifltt as .4 4 44 4 4/4 <4 gg 4:?> /g 444 4/ 4 4 -4 4 ■‘’;;4i:4 4 ///gg4‘4 g-'g/g 44./,.^ 4/'44444;g44 •4* 444'/4;#/-g7g4<444ggg4- 4 4/ 4«4»4

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1998 | | pagina 22