I
I
■HL
I
I
I
Wvll
ïh'W
g
4Va4W44:aWV«
I ,w
om de melk te verdikken en te verkruimelen. Dat stond lijn-
Ik kom uit een zelfkazend gezin. Bij ons op de boer-
derij in Bodegraven leerden wij het kaasmaken van vader op
on
Baelde het kazen als het ware met de paplepel ingegoten.
Wij Baelde’s maken de echte Boerenkaas nu al drie
r
r
boerderij uit de buurt van Stolwijk komt, was echter gewend
De uitbreiding en renovatie van De Passage Waddinxveen w<
I
generaties volgens een geheim familierecept, waarbij de melk
wordt gestremd. Mijn moeder die van origine van een kaas-
l
4W™
recht op onze familietraditie van
stevige ruzie tot gevolg, dat zal u begrijpen.
Waar wij in de familie nog nooit strijd om hebbed
gevoerd, is mijn beslissing om te kiezen voor vestiging in de
nieuwe Passage, het nieuwe winkelhart van Waddinxveen. m
Met name de locatie van de nieuwe Passage, het aanbod van
64 winkels en de looplijnen die worden gecreëerd, moeten
J g I i
I
zoon. En als derde generatie Baelde kreeg ook deze Pieter
/siorsst 4
’’kazen uit één stuk”. Met een
F
II
I
4/44
MHM
ii
a
as
a
- a
's
B
iss s'
--
■i
444
Sfillli
d
4/ l
44
,<7.
S:
^sss^-
S^^.-SiiSS’i-i’'
4
zat aan boiti bn it an an za s
g
g/g.
444g',g
i
si
Si
4
i '4
g Ifltt
as .4 4
44
4 4/4 <4 gg 4:?> /g 444 4/ 4 4 -4 4
■‘’;;4i:4 4 ///gg4‘4
g-'g/g 44./,.^
4/'44444;g44
•4* 444'/4;#/-g7g4<444ggg4-
4 4/ 4«4»4