Vrolijke zomermode bij La Mer en Dabasto
hètw,fl
van
hèt winkelhart
Van den Berg maakt paaseitjes en
paasbroodjes voor een geslaagd paasfeest
Spijkerbroek
kelhsrf
tfaddint'/een
reenfield&co
Linnenbroek
\B7
«W vlaaien
waar de winkelier zijn klanten kent,
waar u een cadeau voor iedere
ONTBUTMAND
ede
kie rrrT'crrr'Lb
Cadeautip:
de Passage-bon
S H I R
iedere jeans
waar voldoende en gratis
parkeerplaatsen zijn,
gelegenheid kunt vinden, n.L de
passagebon.
Verkrijgbaar èn in te leveren bij
alle aangesloten Passagewinkeliers
l
5 kleuren
bij
Wrangler
rïglNOIZE
22
voor
van
35,-
voor
CHOCOLADE
PAASEIEREN,
HAZEN EN
KIPPEN
Jeans&casual
O QjJJïbP
7-^
voor
(jfJ'fïV'
Kanaalstraat 151c
verschil
lende
ontbijten
Onze
portyservice-
of deling kon
u behulpzaam
zijn met:
Hét kado waar
men vroeg
zijn bed voor
uit
komt!
Ml
weekend
150 gr.
eigen gemaakte
bonbonnetjes nu:
O ca m e s j e ci r> s
von€7/°
SCOTCH&SODA
i 11 flTTi o c r t
21A
Passagenieuws
vol met vers fruit
met echte advocaat
45
<C A R S
MaRTOMOD
ben het allemaal.” Nee, de
zomermode is allerminst saai.
En om zeker niet uitgekeken te
raken, wisselt de collectie elke
maand. Bij La Mer vindt je
kleuren en smaken”, vertelt Ton
die zelf vrolijk wordt van de
vooral kleding van Mexx, Esprit,
Street One, ZIZO, xxbymexx,
EDC en Vero Moda. Da Basto
specialiseert zich meer in de
merken Cecil en Carbone. „Bij
Dabasto lopen de maten tot xxl
of tot 46 en ook hier hebben
we elke maand een nieuwe col
lectie”, vertelt Jaco. „Cecil staat
bekend om haar fancy broeken
Haal een deelnameformulier
in de winkel.
Voor inlichtingen:
Kom langs in de winkel
of bel: 0182- 61 20 44.
Voor inlichtingen:
Kom langs in de winkel
of bel: 0182-61 20 44.
Passage 31,
Waddinxveen,
tel.: 0182-612044
Lange Groenendaal 32,
Gouda.
tel.: 0182-529975
Vanaf 20 mei
organiseren
wij weer
divene
CHOCOLADE
WORKSHOPS!
kleurtjes erin te gooien. Met
brood is Van den Berg ook dit
jaar weer creatief geweest. Het
ontbijt kan bijvoorbeeld in paas-
stemming worden gedekt met
de paasstollen, bolbroodjes en
de paashazen en -hanen. „Het
Paashazenbroodje is er eentje
waarin een ei op de buik is mee-
I VAN DEN BERGl
|».«a»T»«W»u»U>Klj
www.vd-berg.nl
2495
ook een groot assortiment van
ambachtelijk bereide eitjes in
vijftien smaken in de winkel lig- hij elk jaar weer nieuwe vrolijke
De eerste mooie lentedagen
hebben we gehad en daarmee
is de zomer in aantocht. Tijd
om de kledingkasten opnieuw
Dit te spitten. De truien ver
dwijnen langzaam naar een
plekje achter in de kast,T-shirts
en linnen broeken komen weer
volop tevoorschijn.
En met de zomermode van
2003 wordt het er alleen maar
vrolijker op. Want de mode
kent vooral veel kleuren. „Dit
jaar voert niet èèn kleur de
boventoon, maar is het gewoon
heel kleurrijk”, vertelt Jaco
Groeneveld, die onder meer de
winkels La Mer en Dabasto in
de Passage runt. „Knalkleuren
kun je wel zeggen, terwijl ook
de army kleuren weer terugko
men.” Ook zijn de linnenbroe-
ken helemaal in.Vorig jaar zagen
we er al een paar, dit jaar zijn ze
echt hot.Vooral in de lengte van
7/8 zijn ze veel te vinden. Net
als ajour truien, of te wel:
gehaakt! En ook de Denim
Jeans verdwijnt niet uit het
assortiment. „Je kunt je deze
zomer supervrouwelijk kle
den”, gaat Jaco verder.
Natuurlijk past ook het schoei
sel zich aan de zomer aan.Voor
2003 is dat, net als de kleuren,
heel divers. „Naf Naf schoenen,
teenslippers, laarzen, we heb-
oranjekoek, chocola, tompoezen
enzovoorts.Tien dagen daarna is
het moederdag en uiten we
onze creativiteit in heerlijke
taarten en broodjes. Dan staat
Pinksteren al weer snel voor de
deur en bedenken we een leuke
luilakvariatie. Het is dus altijd
feest bij ons in de zaak.”
en wat ruimer vallende shirts,
Carbone brengt veel linnen
vooral in de tinten van de
natuur.”
(Foto: Sjaak Noteboom.)
Het is volop Pasen bij
Partyservice Van den Berg. En
dat betekent de grootste cho-
coladetijd sinds sinterklaas.
Want wie ambachtelijk bereide
paaseitjes of paashaas wil, moet
bij Van den Berg zijn.
Voor wie zelf eens een paasei
tje wilde maken, organiseerde
de Van den Berg dit jaar drie
keer een workshop die allen
heel goed liepen. De laatste
was deze week. „De cursisten
konden zelf de vulling kiezen,
bijvoorbeeld champagne, hazel
noot of cointreau, ze kleurden
de eitjes in en monteerden ze
dicht. Om iets heel feestelijks
mee naar huis te nemen, maak
ten ze er ook marsepeindeco-
raties als blaadjes of narcissen
bij en pakten ze de 27 eitjes
leuk in”, vertelt Ton van den
Berg. De workshops bevallen
zo goed, dat de bakkerij heeft
besloten om in totaal tien
workshops door het jaar heen
te geven. „De volgende zal net
na moederdag zijn, dan maken
we bonbons. Leuk cadeautje om
je moeder zo’n workshop
cadeau te doen”, tipt Ton. Ook
rond de herfst en natuurlijk sin- gen. „Paaseitjes in vele soorten,
terklaas zullen workshops op
het programma staan. Maar
paaseitjes zelf maken is mis- voorjaarskleuren. „We hebben
schien niet aan iedereen ze in roze, lichtgroen, lichtgeel,
besteed, dus heeft Van den Berg echt gezellige voorjaarskleur-
tjes.” Alleen puur en melk vindt
hij maar somber en dus besluit
gebakken. Klaar om te bellen en
het bolletje mee te beleggen”,
vertelt Ton. Al zes weken voor
de Pasen, beginnen hij en zijn
medewerkers met de voorbe
reidingen voor dit feest. En is
Pasen voorbij, dan volgt tien
dagen later alweer koninginne
dag. „Voor ons een periode van
i'