Douwe Egberts
Senseo koffiepads
Movenpick ijs
deze week scheelt het u 11.04 euro
o laar
aar
aar
o laar
aar
Het blijft euro's (ja euro's) goedkoper
C1000
VERSE
Kabeljauwfilet
I
■E
9$.
van
vader Op
Bp
per kilo
geen fratsen, dat scheelt
Telefoon (0182) 38 96 66
Passage 208, Waddinxveen
Openingstijden:
I
Hll
F b
1
JU
s
ma., di. en wo. geopend van 8.00 - 20.00 uur
do. en vr. geopend van 8.00 - 21.00 uur
zat. geopend van 8.00 - 18.00 uur
- -
ÖATS
ÖAT’
Heel kilo blanke Kipfilet
40 dubbeltjes
40 cents
Diverse smaken
2 halen 1 betalen
elke 2e gratis
3 voor 40 dubbeltjes
voor 40 dubbeltjes
Mild, mocca, dark,
regular of cafeïnevrij
Zak 36 pads
2e ons gratis
Lekker Beleg
Lekker Makkelijk
Lekker Vlees
Lekker Voordelig
Aanbiedingen geldig van do. t/m za.
1
Biefstuk Stroganoff
350 gr. 40 dubbeltjes
Hans en Gerda Reas,
Henk en Wilma Reas
en alle medewerkers
Feestsalade van het huis
500 gram 3.00
Sappige Hollandse Biefstuk
Sappige Duitse Biefstuk
heel kilo Shoarmavlees
"varkens"
Lekker Bijzonder
UI
w
O
Sappige Boerenham
1 ons 2.10
■Hm
*5
o
Nieuw!
Tournedos Argentina
2 stuks (plm. 250 gr. totaal)
voor 6.50 26.- per kilo)
Supermalse Argentijnse ossenhaas,
licht gemarineerd en
□mwikkeld met spek
I
de afgelopen 40 jaar, en natuur
lijk verwelkomen wij u graag in
een van onze slagerijen in de
komende 40 jaar.
Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 april is het extra feestelijk in onze slagerijen. Elke klant (bij besteding vanaf 10,-)
mag een slinger geven aan ons rad van fortuin. Maak kans op gratis producten of kortingen die oplopen tot 40*/-.
Onze zelfgemaakte
Mexicaans gevulde Tortilla
3 stuks 40 dubbeltjes
Burgemeester Colijnstraat 18, Boskoop Telefoon (0172) 21 20 24
Quirinnegang 75, Zoetermeer Telefoon (079) 361 30 92
A9
x"
x*9
’Z.^0’
6.9&
e>Aft
6."
xO°
->exeYV
xA9
xo
Px^°
S~ Wij bedanken alle klanten in
Boskoop en Zoetermeer voor
het vertrouwen in ons bedrijf in
B - RW<- -
01
wax
A r-V
I.
W
MR
X*
Van Mourik
I
KEURSLAGER
2.99
8.90
2.59
u
(recept van 1965)
QJ
TJ
O
-C
CD
O
O
c
jD
c
CD
DO
.E
DO
"ni
Wat scheelt het u
deze week.
1
Wat is er de afgelopen 40 jaar niet veranderd.
In 1965 begonnen Ad en Mien Reas met de
Keurslagerij in Boskoop. De filosofie van
Ad Reas is eigenlijk heel simpel en is de
afgelopen 40 jaar niet veranderd:
Selecteer het beste vee bij boeren waar je een
band mee hebt. Zo weet je waar je kwaliteit
vandaan komt.
Verwerk zoveel mogelijk alles zelf in de eigen
slachterij en worstmakerij.
Ouderwetse kwaliteit gecontroleerd van boer
tot consument.
Luister goed naar de consument en pas het
assortiment voortdurend aan.
é®s
49
- ,&9
£>9
■gef®8
6.9®
69&
O-’’9
60° -
■2,9
X-®9
O-99
O99
aïA
REAS
ftA9
4 96
<1*9
6 A
-t.'
X
*00^-
60°
_A 0^'
En zo kan de consument al 40 jaar terecht bij
Keurslagerij Reas. Of het nu gaat om sappige
biefstuk, lekkere karbonades, smakelijke vlees
waren, gemakkelijke kant en klare maaltijden
of bijzondere specialiteiten, het team van
Keurslagerij Reas is iedere dag aan de slag met
ouderwetse kwaliteit en modern gemak.
-6®^
-pgO®
)é^c
>0^
X*
-Wbs
'A,.
p j