REAS voor uw Kerstbestelling gaat u natuurlijk naar w Meer dan 40 jaar passie voor vlees I c ®|PZ! .®?9aarde Kalk. en feesten I Hertenbiefstuk Hertenracks Magret de Canard Parelhoenfilet Verse Konijnen Fazant Verse Kalkoen of Kalkoendijen Hazenrug, Hazenbout of Hazenfilet Hazen uit de Meerpolder V oenen -J maar a^oon Gourmet-, Fondue- en Steengrillschotel tr Bourgondische Beenham Gegaarde Kalkoen Lamskroon Varkenshaas Pesto-Brie Sappig varkenshaasje met lichte brie v.d. mat 30 min. in voorverwarmde oven op 160°C Carpacciorollade Cöte de Boeuf I Eendenborstfilet Konijnenbout Varkenshaas du Chef Een sappige rollade in een handomdraai r* Carpaccio Patéspecialiteiten Rauwe ham Ossenhaas, Kalfshaas Sappige Biefstuk van Zoetermeerse runderen Kalfsoesters Originele Entrecote van rund- of kalfsvlees Verse Kalfskoteletten Lamsbiefstuk of-haasjes diverse handgeknoopte rollades oa Runderrollade om rosé te braden Haasfiletrollade Fijn gekruide Kalfsrollade en Gevulde Rollades Gemak uit onze keuken BSr Ook dit jaar weer 4 Lekker Vlees Lekker Wild uw mogelijkheden met onze medewerkers - Burg. Colijnstraat 18 Boskoop 0172-212024 Kant Klare GeVUldi alleen warm maken i I erechten Royaal gesorteerd met biefstuk, varkenshaas, kipfilet, mini cordonbleu, shoarma, mini hamburger en gekruide tartaar. Ca. 300 gram per persoon, graag bestellen U hoeft met kerst geen uren in de keuken te staan, Uw slager kookt voor u. i www.reasfoodplaza.nl Bespreek uw mogelijkheden met onze medewerkers Wij staan klaar om uw wensen te vertalen in feestvlees U kunt uw bestelling bespreken t/m Dinsdag 22 december Een specialiteit uit onze worstmakerij Licht gepekelde en gerookte malse beenham 90 min. in voorverwarmde oven op 150°C Heerlijk in combinatie met Cumberlandsaus Gevulde Dat is echt smullen. Sappige kalkoen gevuld met gekruid gehakt met paprika en pepertjes. Alleen warm maken in bijgeleverde zak Heerlijk gemarineerd in Franse marinade. Een kroon op uw kerstdiner 5 min. op 220°C daarna 25 min. op 160°C Malse runder-lendebiefstuk gevuld met pijnboompitjes, kruidencrème en wilde spinazie opgestoken op houten pen Royale plak voor 2 personen, Bakken als biefstuk Subliem stuk runderrib van onze eigen runderen, de ribstukken worden 4-5 weken gerijpt in de koeling. Door deze langzame rijping is het vlees extra smaakvol en supermals. Neem 1 stuk (750 gr.) voor 2 personen, laat het stuk ruim 1 uur van tevoren op kamertemperatuur komen. Braad de cóte de boeuf in de pan, in ca. 3 min. goudbruin aan, plaats het stuk hierna 15 min. in de voorverwarmde oven op 140°C tot hij mooi rosé is. Serveertip: Lekker met gekruide rozeval-aardappels (rozemarijn/knoflook) uit de oven w met gewokte spruitjes. "5% Sappige gegrilde eendenborst met porto bello champignon en rode ui Zacht gegaarde konijnenbout in wildjus, alleen even opwarmen In z’n geheel gebraden varkenshaas, in zachte champignon-roomsaus Bestel uw rollade kant en klaar gegrild. U krijgt uw rollade mee in een ovenschaaltje. Een malse haasfiletrollade, sappige schouderfiletrollade of een lekker gekruide kalkoenrollade Maak uw kerstdis compleet met een keuze uit ons assortiment specialiteiten Wat dacht u van onze: Stoofpeertjes, Verse aardappeltimbaaltjes, Gegrilde Rozenval-aardappelpartjes of kies voor een Goulash van Wild m of Pittige Hazenpeper Eet Smakelijk Carpaccio van Ossenhaas Carpaccio van Gerookte Eendenborst 2 personen ‘n Groot assortiment Belgische patéspecialiteiten Wat dacht u van Paté en Croute, Eendenpaté met truffel Paté van jonge duif, wildpaté en Nieuw in ons assortiment Paté met Grand Marnier. Patéduo van struisvogel en cranberry Al onze patésoorten maakt u helemaal af met Rode wijn-kaneel saus Volop soorten uit heel Europa. Lekker in combinatie met frisse meloen o.a. - Parmaham - Serranoham - Ardennerham de originele - Pata Negra Rauwe ham Originele Spaanse ham, minimaal 1.5 jaar gerijpt Nieuw - Bosham Verfijnde rauwe ham, gerijpt met rode wijn 4L en licht gerookt met dennenhout Door onze koks vers bereid. U hoeft het alleen warm te maken F J KEURSiAGER F -’1 o 1 Kijk voor meer informatie op Specialiteiten uit eigen keuken Bi» VK

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 2009 | | pagina 11