REAS
voor uw Kerstbestelling
gaat u natuurlijk naar w
Meer dan 40 jaar
passie voor vlees
I
c
®|PZ! .®?9aarde Kalk.
en feesten
I
Hertenbiefstuk Hertenracks
Magret de Canard Parelhoenfilet
Verse Konijnen Fazant
Verse Kalkoen of Kalkoendijen
Hazenrug, Hazenbout of Hazenfilet
Hazen uit de Meerpolder V
oenen
-J maar
a^oon
Gourmet-,
Fondue- en
Steengrillschotel tr
Bourgondische Beenham
Gegaarde Kalkoen
Lamskroon
Varkenshaas Pesto-Brie
Sappig varkenshaasje met lichte brie v.d. mat
30 min. in voorverwarmde oven op 160°C
Carpacciorollade
Cöte de Boeuf
I
Eendenborstfilet
Konijnenbout
Varkenshaas du Chef
Een sappige rollade
in een handomdraai r*
Carpaccio
Patéspecialiteiten
Rauwe ham
Ossenhaas, Kalfshaas
Sappige Biefstuk
van Zoetermeerse runderen
Kalfsoesters
Originele Entrecote
van rund- of kalfsvlees
Verse Kalfskoteletten
Lamsbiefstuk of-haasjes
diverse handgeknoopte rollades oa
Runderrollade
om rosé te braden
Haasfiletrollade
Fijn gekruide
Kalfsrollade en
Gevulde Rollades
Gemak uit onze keuken
BSr
Ook dit jaar weer
4
Lekker Vlees
Lekker Wild
uw mogelijkheden met onze medewerkers
-
Burg. Colijnstraat 18
Boskoop
0172-212024
Kant Klare GeVUldi
alleen warm maken
i I
erechten
Royaal gesorteerd met biefstuk, varkenshaas,
kipfilet, mini cordonbleu, shoarma,
mini hamburger en gekruide tartaar.
Ca. 300 gram per persoon, graag bestellen
U hoeft met kerst
geen uren in de keuken te staan,
Uw slager kookt voor u. i
www.reasfoodplaza.nl
Bespreek uw mogelijkheden met onze medewerkers
Wij staan klaar om uw wensen te vertalen in feestvlees
U kunt uw bestelling bespreken t/m Dinsdag 22 december
Een specialiteit uit onze worstmakerij
Licht gepekelde en gerookte malse beenham
90 min. in voorverwarmde oven op 150°C
Heerlijk in combinatie met Cumberlandsaus
Gevulde
Dat is echt smullen. Sappige kalkoen gevuld
met gekruid gehakt met paprika en pepertjes.
Alleen warm maken in bijgeleverde zak
Heerlijk gemarineerd in Franse marinade.
Een kroon op uw kerstdiner
5 min. op 220°C daarna 25 min. op 160°C
Malse runder-lendebiefstuk gevuld met
pijnboompitjes, kruidencrème en wilde spinazie
opgestoken op houten pen
Royale plak voor 2 personen, Bakken als biefstuk
Subliem stuk runderrib van onze eigen runderen,
de ribstukken worden 4-5 weken gerijpt in de koeling.
Door deze langzame rijping is het vlees
extra smaakvol en supermals.
Neem 1 stuk (750 gr.) voor 2 personen, laat het stuk
ruim 1 uur van tevoren op kamertemperatuur komen.
Braad de cóte de boeuf in de pan, in ca. 3 min.
goudbruin aan, plaats het stuk hierna 15 min. in de
voorverwarmde oven op 140°C tot hij mooi rosé is.
Serveertip: Lekker met gekruide rozeval-aardappels
(rozemarijn/knoflook) uit de oven w
met gewokte spruitjes. "5%
Sappige gegrilde eendenborst met
porto bello champignon en rode ui
Zacht gegaarde konijnenbout
in wildjus, alleen even opwarmen
In z’n geheel gebraden varkenshaas,
in zachte champignon-roomsaus
Bestel uw rollade kant en klaar gegrild.
U krijgt uw rollade mee in een ovenschaaltje.
Een malse haasfiletrollade,
sappige schouderfiletrollade of
een lekker gekruide kalkoenrollade
Maak uw kerstdis compleet met een keuze
uit ons assortiment specialiteiten
Wat dacht u van onze:
Stoofpeertjes, Verse aardappeltimbaaltjes,
Gegrilde Rozenval-aardappelpartjes
of kies voor een Goulash van Wild m
of Pittige Hazenpeper
Eet Smakelijk
Carpaccio van Ossenhaas
Carpaccio van Gerookte Eendenborst
2 personen
‘n Groot assortiment
Belgische patéspecialiteiten
Wat dacht u van
Paté en Croute, Eendenpaté met truffel
Paté van jonge duif, wildpaté en
Nieuw in ons assortiment
Paté met Grand Marnier.
Patéduo van struisvogel en cranberry
Al onze patésoorten maakt u helemaal af met
Rode wijn-kaneel saus
Volop soorten uit heel Europa.
Lekker in combinatie met frisse meloen
o.a. - Parmaham
- Serranoham
- Ardennerham de originele
- Pata Negra Rauwe ham
Originele Spaanse ham, minimaal 1.5 jaar gerijpt
Nieuw
- Bosham
Verfijnde rauwe ham, gerijpt met rode wijn
4L en licht gerookt met dennenhout
Door onze koks vers bereid.
U hoeft het alleen warm te maken
F
J
KEURSiAGER
F -’1
o 1
Kijk voor meer informatie op
Specialiteiten
uit eigen keuken
Bi» VK