REAS voor uw Kerst bestel ling gaat u natuurlijk naar Meer dan 40 jaar passie voor vlees Verse Konijnen Hertenbiefstuk Magret de Canard Hertenracks Reerug Wildzwijn filet Wildzwijn rollade Verse Kalkoen of Kalkoendijen Hazenrug, Hazenbout of Hazenfilet Hazen uit de Meerpolder Parelhoenfilet compleet Parelhoen Supreme Fazant £?9^r5Le6»<alkpenen en feesten maar Ossenhaas, Kalfshaas Sappige Biefstuk i van Zoetermeerse runderen Kalfsoesters Originele Entrecote van rund- of kalfsvlees Verse Kalfskoteletten Lamsbiefstuk of-haasjes diverse handgeknoopt Runderrollad om rosé te braden Varkensfiletrollade/;¥ Fijn gekruide Kalfsrollade en Gevulde Rollades Eendenborstfilet Konijnenbout j Varkenshaas du Chef Confit de Canard Hertengoulash Eendenbouten Hazenpeper e en Bourgondische Beenham Gegaarde Kalkoen Lamskroon Varkenshaas Pesto-Brie Carpacciorollade Cöte de Boeuf Carpaccio Patéspecialiteiten Rauwe ham 5^ I o X Ook dit jaar weer SpecialiteitoM Lekker Wild Lekker Vlees Hazenvlees met rode wijn en garnituur. 30 minuten opwarmen in de oven op 150 4" diverse handgeknoopte rollades oa Runderrollade Onze feestelijke klassieker Gourmet- en Steengrillschotel van Reas Royaal gesorteerd met biefstuk, varkenshaas, kipfilet, mini cordonbleu, shoarma, mini hamburger en gekruide tartaar. Ca. 300 gram per persoon, graag bestellen Gemak uit onze keuken Door onze koks vers bereid. Smakelijke °C Een specialiteit uit onze worstmakerij Licht gepekelde en gerookte malse beenham 100 min. in voorverwarmde oven op 150°C Heerlijk in combinatie met Cumberlandsaus Gevulde Dat is echt smullen. Sappige kalkoen met lekker gekruid gehakt. Alleen warm maken in bijgeleverde oven-zak Heerlijk gemarineerd in Franse marinade. Een kroon op uw kerstdiner 5 min. op 220°C daarna 25 min. op 160°C Sappig varkenshaasje gevuld met brie en pesto, omwikkeld met katenspek 30 min. in voorverwarmde oven op 160°C Malse runder-lendebiefstuk gevuld met pijnboompitjes, kruidencrème en wilde spinazie opgestoken op houten pen Royale plak voor 2 personen, Bakken als biefstuk Subliem stuk runderrib van onze eigen runderen, de ribstukken worden 4-5 weken gerijpt in de koeling. Door deze langzame rijping is het vlees extra smaakvol en supermals. rfL <7 Bespreek uw mogelijkheden met onze medewerkers M Wij staan klaar om uw wensen te vertalen in feestvlees U kunt uw bestelling bespreken t/m Dinsdag 22 december Sappige gegrilde eendenborst met porto bello champignon en rode ui Zacht gegaarde konijnenbout in wildjus, alleen even opwarmen In z’n geheel gebraden varkenshaas, in zachte champignon-roomsaus Malse eendenboutjes in ganzenvet gekonfijt op lage temperatuur gegaard gegarneerd met cranberrysaus. Zacht hertenvlees in rijke goulashsaus, uit eigen keuken. 30 minuten opwarmen in de oven op 150°C ons assortiment specialiteiten j Wat dacht u van onze: dj Stoofpeertjes, Verse aardappeltimbaaltjes, Gegrilde Rozenval-aardappelpartjes Jtr Eet Smakelijk slagers Vooro- Carpaccio van Ossenhaas Carpaccio van Gerookte Eendenborst 2 personen ‘n Groot assortiment Belgische patéspecialiteiten Paté en Croute, Eendenpaté met truffel Paté van jonge duif, wildpaté en Patéduo van struisvogel en cranberry Roquefort-Peerpaté Cranberry-appelpaté Rode wijn-kaneel saus Volop soorten uit heel Europa. Lekker in combinatie met frisse meloen o.a. - Parmaham - Serranoham - Ardennerham de originele - Pata Neg ra Nieuw - Bosham Kant Klare Ge VU ld alleen warm maken KEURSLAGER U hoeft het alleen warm te maken Burg. Colijnstraat 18 Boskoop 0172-212024 Specialiteiten H uit eigen keuken Keurslager Reas www.reasfoodplaza.nl Wat dacht u van Nieuw in ons assortiment Al onze patésoorten maakt u helemaal af met Verfijnde rauwe ham, gerijpt met rode wijn en licht gerookt met dennenhout

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 2010 | | pagina 10