REAS
voor uw Kerst bestel ling
gaat u natuurlijk naar
Meer dan 40 jaar passie voor vlees
Verse Konijnen
Hertenbiefstuk Magret de Canard
Hertenracks
Reerug
Wildzwijn filet
Wildzwijn rollade
Verse Kalkoen of Kalkoendijen
Hazenrug, Hazenbout of Hazenfilet
Hazen uit de Meerpolder
Parelhoenfilet compleet
Parelhoen Supreme
Fazant
£?9^r5Le6»<alkpenen
en feesten maar
Ossenhaas, Kalfshaas
Sappige Biefstuk i
van Zoetermeerse runderen
Kalfsoesters
Originele Entrecote
van rund- of kalfsvlees
Verse Kalfskoteletten
Lamsbiefstuk of-haasjes
diverse handgeknoopt
Runderrollad
om rosé te braden
Varkensfiletrollade/;¥
Fijn gekruide
Kalfsrollade en
Gevulde Rollades
Eendenborstfilet
Konijnenbout j
Varkenshaas du Chef
Confit de Canard
Hertengoulash
Eendenbouten Hazenpeper
e en
Bourgondische Beenham
Gegaarde Kalkoen
Lamskroon
Varkenshaas Pesto-Brie
Carpacciorollade
Cöte de Boeuf
Carpaccio
Patéspecialiteiten
Rauwe ham 5^
I
o
X
Ook dit jaar weer
SpecialiteitoM
Lekker Wild
Lekker Vlees
Hazenvlees met rode wijn en garnituur.
30 minuten opwarmen in de oven op 150
4"
diverse handgeknoopte rollades oa
Runderrollade
Onze feestelijke klassieker
Gourmet- en
Steengrillschotel van Reas
Royaal gesorteerd met biefstuk, varkenshaas,
kipfilet, mini cordonbleu, shoarma,
mini hamburger en gekruide tartaar.
Ca. 300 gram per persoon, graag bestellen
Gemak uit onze keuken
Door onze koks vers bereid.
Smakelijke
°C
Een specialiteit uit onze worstmakerij
Licht gepekelde en gerookte malse beenham
100 min. in voorverwarmde oven op 150°C
Heerlijk in combinatie met Cumberlandsaus
Gevulde
Dat is echt smullen. Sappige kalkoen met
lekker gekruid gehakt.
Alleen warm maken in bijgeleverde oven-zak
Heerlijk gemarineerd in Franse marinade.
Een kroon op uw kerstdiner
5 min. op 220°C daarna 25 min. op 160°C
Sappig varkenshaasje gevuld met brie en pesto,
omwikkeld met katenspek
30 min. in voorverwarmde oven op 160°C
Malse runder-lendebiefstuk gevuld met
pijnboompitjes, kruidencrème en wilde spinazie
opgestoken op houten pen
Royale plak voor 2 personen, Bakken als biefstuk
Subliem stuk runderrib van onze eigen runderen,
de ribstukken worden 4-5 weken gerijpt in de koeling.
Door deze langzame rijping is het vlees
extra smaakvol en supermals. rfL
<7
Bespreek uw mogelijkheden met onze medewerkers M
Wij staan klaar om uw wensen te vertalen in feestvlees
U kunt uw bestelling bespreken t/m Dinsdag 22 december
Sappige gegrilde eendenborst met
porto bello champignon en rode ui
Zacht gegaarde konijnenbout
in wildjus, alleen even opwarmen
In z’n geheel gebraden varkenshaas,
in zachte champignon-roomsaus
Malse eendenboutjes in ganzenvet gekonfijt
op lage temperatuur gegaard
gegarneerd met cranberrysaus.
Zacht hertenvlees in rijke goulashsaus,
uit eigen keuken.
30 minuten opwarmen in de oven op 150°C
ons assortiment specialiteiten j
Wat dacht u van onze: dj
Stoofpeertjes,
Verse aardappeltimbaaltjes,
Gegrilde Rozenval-aardappelpartjes
Jtr Eet Smakelijk
slagers
Vooro-
Carpaccio van Ossenhaas
Carpaccio van Gerookte Eendenborst
2 personen
‘n Groot assortiment
Belgische patéspecialiteiten
Paté en Croute, Eendenpaté met truffel
Paté van jonge duif, wildpaté en
Patéduo van struisvogel en cranberry
Roquefort-Peerpaté
Cranberry-appelpaté
Rode wijn-kaneel saus
Volop soorten uit heel Europa.
Lekker in combinatie met frisse meloen
o.a. - Parmaham
- Serranoham
- Ardennerham de originele
- Pata Neg ra
Nieuw
- Bosham
Kant Klare Ge VU ld
alleen warm maken
KEURSLAGER
U hoeft het alleen warm te maken
Burg. Colijnstraat 18
Boskoop
0172-212024
Specialiteiten
H uit eigen keuken
Keurslager Reas
www.reasfoodplaza.nl
Wat dacht u van
Nieuw in ons assortiment
Al onze patésoorten maakt u helemaal af met
Verfijnde rauwe ham, gerijpt met rode wijn
en licht gerookt met dennenhout