c c REAS c 0 0 Eendenborstfilet Confit de Canard Hertengoulash Hazenpeper Meer dan 40 jaar passie voorvle es^j Verse Konijnen Eendenbouten Hertenbiefstuk Magret de Canard h Hertenracks Parelhoenfilet Reerug Parelhoen Supreme Wildzwijn filet Fazant Wildzwijn rollade Wildzwijn biefstuk Verse Kalkoen of Kalkoendijen F* Hazenrug, Hazenbout of Hazenfilet Hazen uit de Meerpolder 0 0) 0 0 0 I 0 0 0 0 VA -haasjes o 0 0 0 (0 M-» 0) 0 0 0 LL 0) Q. 0 Ossenhaas, Kalfshaas J Sappige Biefstuk van Zoetermeerse runderen Kalfsoesters Originele Entrecote van rund- of kalfsvlees Lamsbiefstuk of- Runderrollade om rosé te braden I Varkensfiletrollade Kalfsrollade en Gevulde Rollades zoon Vitello Tonato Carpaccio Patéspecialiteiten Rauwe ham Bourgondische Beenham Gegaarde Kalkoen Lamskroon Varkenshaas Pesto-Brie Carpacciorollade Cóte de Boeuf r (3 O 0) Q. OT 0) I 0) Q 0) CD 0 Q B Onze feestelijke klassieker Gourmet- en Steengrillschotel van Reas Royaal gesorteerd met biefstuk, varkenshaas, kipfilet, mini cordonbleu, shoarma, mini hamburger en gekruide tartaar. Ca. 300 gram per persoon, graag bestellen Gemak uit onze keuken Door onze koks vers bereid. U hoeft het alleen warm te maken diverse handgeknoopte rollades oa Fijn gekruide Burg. Colijnstraat 18 Boskoop 0172-212024 ‘n heerlijk klassiek voorgerecht met ver gegrilde kalfsfricandeau en huisgemaakt tonijnmayonaise 2 personen Carpaccio van Ossenhaas Carpaccio van Gerookte Eendenborst 2 personen Wat dacht u van ‘n Groot assortiment Belgische patéspecialiteiten Paté en Croute, Eendenpaté met truffel diverse soorten Wildpaté o.a. Wildzwijnpaté, Reepaté, Fazantpaté Nieuw in ons assortiment Cranberry-peerpaté Roquefort-peerpaté Al onze patésoorten maakt u helemaal af met Rode wijn-kaneel saus of Milde mango-chutney Volop soorten uit heel Europa. Lekker in combinatie met frisse meloen o.a. - Parmaham - Serranoham - Ardennerham de originele j - Pata Negra -«J - Bosham F Verfijnde rauwe ham, gerijpt met rode wijn en licht gerookt met dennenhout sla?ers www.reasfoodplaza.nl Sappige gegrilde eendenborst met porto bello champignon en rode ui Konijnenbout Zacht gegaarde konijnenbout in wildjus, alleen even opwarmen Varkenshaas du Chef In z’n geheel gebraden varkenshaas, in zachte champignon-roomsaus Malse eendenboutjes in ganzenvet gekonfijt op lage temperatuur gegaard gegarneerd met cranberrysaus. Zacht hertenvlees in rijke goulashsaus, uit eigen keuken. 30 minuten opwarmen in de oven op 150°C Hazenvlees met rode wijn en garnituur. 30 minuten opwarmen in de oven op 150°C Maak uw Kerstdis compleet met een keuze uit ons assortiment specialiteiten Wat dacht u van onze: Stoofpeertjes, Verse aardappeltimbaaltjes, Gegrilde Rozenval-aardappelpartjés Eet Smakelijk Bespreek uw mogelijkheden met onze medewerkers Wij staan klaar om uw wensen te vertalen in feestvlees U kunt uw bestelling bespreken t/m Woensdag 21 december Een specialiteit uit onze worstmakerij Licht gepekelde en gerookte malse beenham 100 min. in voorverwarmde oven op 150°C Heerlijk in combinatie met Cumberlandsaus Gevulde Dat is echt smullen. Sappige kalkoen met lekker gekruid gehakt. P* J Alleen warm maken in bijgeleverde oven-zak Heerlijk gemarineerd in Franse marinade. Een kroon op uw kerstdiner 5 min. op 220°C daarna 25 min. op 160°C Sappig varkenshaasje gevuld met brie en pesto, omwikkeld met katenspek 30 min. in voorverwarmde oven op 160°C Malse runder-lendebiefstuk gevuld met pijnboompitjes, kruidencrème en wilde spinazie opgestoken op houten pen. Royale plak voor 2 personen, Bakken als biefstuk Subliem stuk runderrib van onze eigen runderen, de ribstukken worden 4-5 weken gerijpt in de ’^•rkoeling. Door deze langzame rijping is het vlees extra smaakvol en supermals. •o KEURSLAGER E OT 0) 0 0 S pecia I iteiten uit eigen keuken Keurslager Re Kerstbestelling k Qaatu natuurlijk naar

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 2011 | | pagina 9