c
c
REAS
c
0
0
Eendenborstfilet
Confit de Canard
Hertengoulash
Hazenpeper
Meer dan 40 jaar passie voorvle es^j
Verse Konijnen Eendenbouten
Hertenbiefstuk Magret de Canard
h Hertenracks Parelhoenfilet
Reerug Parelhoen Supreme
Wildzwijn filet Fazant
Wildzwijn rollade
Wildzwijn biefstuk
Verse Kalkoen of Kalkoendijen
F* Hazenrug, Hazenbout of Hazenfilet
Hazen uit de Meerpolder
0
0)
0
0
0
I
0
0
0
0
VA
-haasjes
o
0
0
0
(0
M-»
0)
0
0
0
LL
0)
Q.
0
Ossenhaas, Kalfshaas J
Sappige Biefstuk
van Zoetermeerse runderen
Kalfsoesters
Originele Entrecote
van rund- of kalfsvlees
Lamsbiefstuk of-
Runderrollade
om rosé te braden
I Varkensfiletrollade
Kalfsrollade en
Gevulde Rollades
zoon
Vitello Tonato
Carpaccio
Patéspecialiteiten
Rauwe ham
Bourgondische Beenham
Gegaarde Kalkoen
Lamskroon
Varkenshaas Pesto-Brie
Carpacciorollade
Cóte de Boeuf r
(3
O
0)
Q.
OT
0)
I
0)
Q
0)
CD
0
Q
B
Onze feestelijke klassieker
Gourmet- en
Steengrillschotel van Reas
Royaal gesorteerd met biefstuk, varkenshaas,
kipfilet, mini cordonbleu, shoarma,
mini hamburger en gekruide tartaar.
Ca. 300 gram per persoon, graag bestellen
Gemak uit onze keuken
Door onze koks vers bereid.
U hoeft het alleen warm te maken
diverse handgeknoopte rollades oa
Fijn gekruide
Burg. Colijnstraat 18
Boskoop
0172-212024
‘n heerlijk klassiek voorgerecht met
ver gegrilde kalfsfricandeau en
huisgemaakt tonijnmayonaise
2 personen
Carpaccio van Ossenhaas
Carpaccio van Gerookte Eendenborst
2 personen
Wat dacht u van
‘n Groot assortiment
Belgische patéspecialiteiten
Paté en Croute, Eendenpaté met truffel
diverse soorten Wildpaté o.a.
Wildzwijnpaté, Reepaté, Fazantpaté
Nieuw in ons assortiment
Cranberry-peerpaté
Roquefort-peerpaté
Al onze patésoorten maakt u helemaal af
met Rode wijn-kaneel saus of
Milde mango-chutney
Volop soorten uit heel Europa.
Lekker in combinatie met frisse meloen
o.a. - Parmaham
- Serranoham
- Ardennerham de originele j
- Pata Negra -«J
- Bosham F
Verfijnde rauwe ham, gerijpt met rode
wijn en licht gerookt met dennenhout
sla?ers
www.reasfoodplaza.nl
Sappige gegrilde eendenborst met
porto bello champignon en rode ui
Konijnenbout
Zacht gegaarde konijnenbout
in wildjus, alleen even opwarmen
Varkenshaas du Chef
In z’n geheel gebraden varkenshaas,
in zachte champignon-roomsaus
Malse eendenboutjes in ganzenvet gekonfijt
op lage temperatuur gegaard
gegarneerd met cranberrysaus.
Zacht hertenvlees in rijke goulashsaus,
uit eigen keuken.
30 minuten opwarmen in de oven op 150°C
Hazenvlees met rode wijn en garnituur.
30 minuten opwarmen in de oven op 150°C
Maak uw Kerstdis compleet
met een keuze uit
ons assortiment specialiteiten
Wat dacht u van onze:
Stoofpeertjes,
Verse aardappeltimbaaltjes,
Gegrilde Rozenval-aardappelpartjés
Eet Smakelijk
Bespreek uw mogelijkheden met onze medewerkers
Wij staan klaar om uw wensen te vertalen in feestvlees
U kunt uw bestelling bespreken t/m Woensdag 21 december
Een specialiteit uit onze worstmakerij
Licht gepekelde en gerookte malse beenham
100 min. in voorverwarmde oven op 150°C
Heerlijk in combinatie met Cumberlandsaus
Gevulde
Dat is echt smullen. Sappige kalkoen met
lekker gekruid gehakt.
P* J Alleen warm maken in bijgeleverde oven-zak
Heerlijk gemarineerd in Franse marinade.
Een kroon op uw kerstdiner
5 min. op 220°C daarna 25 min. op 160°C
Sappig varkenshaasje gevuld met brie en
pesto, omwikkeld met katenspek
30 min. in voorverwarmde oven op 160°C
Malse runder-lendebiefstuk gevuld met
pijnboompitjes, kruidencrème en wilde spinazie
opgestoken op houten pen. Royale plak voor
2 personen, Bakken als biefstuk
Subliem stuk runderrib van onze eigen runderen,
de ribstukken worden 4-5 weken gerijpt in de
’^•rkoeling. Door deze langzame rijping is het vlees
extra smaakvol en supermals.
•o
KEURSLAGER
E
OT
0)
0
0
S pecia I iteiten
uit eigen keuken
Keurslager Re
Kerstbestelling
k Qaatu natuurlijk naar