Veters strikken moeilijk? Niet
meer met Lacies!
c
o
E
(0
cllAs<t® K
c5tazy!
Keurslager Reas*,
Meer dan 40 jaar passie voor vlees y*.
^2
tTTKerstbestelling ■’MM
Kom gezellig
KERSTSHOPPEN
au jyjdtjTl da
F 50
1+
L
c
ff
REAS
o
0
o
a
w
C
0
0
Verse Konijnen Eendenbouten
Hertenbiefstuk Parelhoenfilet
Hertenracks Magret de Canard
Reerug Parelhoen Supreme
Wildzwijn filet Fazant
Wildzwijn rollade
Wildzwijn biefstuk
Verse Kalkoen of Kalkoendijen
Hazenrug, Hazenbout of Hazenfilet
Hazen uit de Meerpolder
0
L
0
1
O
J
Vitello Tonato
Carpaccio
Patéspecialiteiten
Rauwe ham
0
W
0
0
IL
o
0
0
s
Eendenborstfilet
Konijnenbout
Varkenshaas du Chef
Hazenpeper
Maak uw Kerstdis compleet met een keuze uit ons assortiment specialiteiten
£6,95
Confit de Canard
Gourmet- en
Steengrillschotel vanReas
Ossenhaas, Kalfshaas
Sappige Biefstuk
Kalfsoesters
Originele Entrecote
Lamsbiefstuk of-haasjes
Runderrollade
Varkensfiletrollade
t Kalfsrollade en
hj Gevulde Rollades
Gemak uit onze keuken
Gegaarde Kalkoen
.amskroon
Varkenshaas Pesto-Brie
Carpacciorol lade
Cóte de Boeuf
Bourgondische
Beenham
Slapen bij de beste hotelketen van Nederland!
<n
■0
0
X
0
UW VAKAUDICIEN
VRIJETIJDSKLEDING
Koninginneweg la
Boskoop
tel. (0172)21 31 29
Y ©S
Burg. Colijnstraat 18 Boskoop
Tel. 0172-212024
r
0
L
0
X
X
0
J
rSandton Hotels:
19 unieke hotels
Wij wensen U als huidige klant
en al onze toekomstige klanten:
PRETTIGE KERSTDAG
Twijfelt u vaker aan uw gehoor?
Maak dan vrijblijvend een afspraa]
voor een GRATIS hoortest
Bel voorafspraak: 0182-612841
e.huisman@hoorstudio.nl
www.hoorstudio.nl
Sappige gegrilde eendenborst met
porto bello champignon en rode ui
Zacht gegaarde konijnenbout
in wildjus, alleen even opwarmen
In z’n geheel gebraden varkenshaas,
in zachte champignon-roomsaus
Hazenvlees met rode wijn en garnituur.
30 minuten opwarmen in de oven op 150°C
slechts
(per set)
Malse eendenboutjes in ganzenvet gekonfijt
op lage temperatuur gegaard
gegarneerd met cranberrysaus.
HertengOUlash uit eigen keuken.
Zacht hertenvlees in rijke goulashsaus,
30 minuten opwarmen in de oven op 150°C
Onze feestelijke klassieker j;
Royaal gesorteerd met biefstuk, varkenshaas,
kipfilet, mini cordonbleu, shoarma, mini hamburger
en gekruide tartaar.
Ca. 300 gram per persoon, graag bestellen
extra smaakvol en supermals.
Door onze koks vers bereid.
U hoeft het alleen warm te maken y
100 min. in voorverwarmde oven op 150°C
Heerlijk in combinatie met Cumberlandsaus
Gevulde
Dat is echt smullen. Sappige kalkoen met
lekker gekruid gehakt.
Alleen warm maken in bijgeleverde oven-zak
leertijk gemarineerd in Franse marinade.
Een kroon op uw kerstdiner
5 min. op 220°C daarna 25 min. op 160°C
Sappig varkenshaasje gevuld met brie en pesto,
omwikkeld met katenspek
30 min. in voorverwarmde oven op 160°C
Malse runder-lendebiefstuk gevuld met
pijnboompitjes, kruidencrème en wilde spinazie
opgestoken op houten pen
Royale plak voor 2 personen, Bakken als biefstuk
Subliem stuk runderrib van onze eigen runderen,
de ribstukken worden 4-5 weken gerijpt in de koeling.
Door deze langzame rijping is het vlees
‘n heerlijk klassiek voorgerecht met A’"
ver gegrilde kalfsfricandeau en
huisgemaakt tonijnmayonaise
2 personen
Carpaccio van Ossenhaas
Carpaccio van Gerookte Eendenborst
2 personen
'n Groot assortiment
Belgische patéspecialiteiten
Wat dacht u van
Paté en Croute, Eendenpaté met truffel
diverse soorten wildpaté o.a.
Wildzwijnpaté, Reepaté, Fazantpaté
Nieuw in ons assortiment
Cranberry-peerlpaté
Roquefort-Peerpaté
Al onze patésoorten maakt u helemaal af
met Rode wijn-kaneel saus of
Milde mango-chutney
Volop soorten uit heel Europa.
Lekker in combinatie met frisse meloen
o.a. - Parmaham
Serranoham
Ardennerham (de originele)
Pata Negra
-Bosham
Een specialiteit uit onze worstmakerij
Licht gepekelde en gerookte malse beenham
Wat dacht u van onze: Stoofpeertjes, Verse aardappeltimbaaltjes, E t smakelijk
Gegrilde Rozenval-aardappelpartjes c A
D
a
Zfar
Joe
Advertorial
Bespreek
A“l
L Specialiteiten uit eigen keuken J
KEUASlACfH
0
0
SANDTON HOTELS
0
0
L
0
0)
L
0
o
f
'HUI'
p.p.p.nj
0
kijk voor beschikbaarheid en voorwaarden op WWW. S3 ndtO HgOOSCrSZy. n I
Gezondheidscentrum
MEDISCH CENTRUM
WEST
Mozartlaan 2
1e Etage Kamer 14
2742 BN Waddinxveen
Tel.: 0182-61 28 41
Openingstijden:
dinsdag en woensdag:
9.30 -17.00 uur
en verder op afspraak
Voor jonge kinderen is veters strikken nog een
hele klus. Daarom zijn we als ouders al gauw ge
neigd tot het kopen van ‘makkelijke’ schoenen met
klittenband. Gelukkig zijn er nu Lacies: een super
leuk hulpmiddel waarmee het vastmaken van je
schoenveters kinderlijk eenvoudig wordt. Niet al-
leen heel handig, maar ook nog eens een vet cool
modegadget, waarmee je kind helemaal de blits
maakt op school!
Leren veterstrikken kost heel wat inspanning. Het
zijn ook nogal wat complexe handelingen die je zoon
of dochter onder de knie moet krijgen. Voordat het
felbegeerde veterstrikdiploma eindelijk is behaald,
lijken klittenbandschoenen de enige oplossing.
Maar met de superleuke Lacies is elke schoen in een A
mum van tijd ‘gestrikt’. Lacies zijn vernuftige knopen
met gaatjes, waar je de veters doorheen rijgt. En op
die manier ontstaat een heuse strik. Eenmaal aan de
veter bevestigd, hoeft er niet meer opnieuw gestrikt
te worden: de veters worden door je kind zelf
eenvoudig weer losgemaakt of strak getrokken, i
Lacies zijn verkrijgbaar in allerlei hippe modellen g
en opdrukken, van stoer en schattig tot trendy of
lekker gek. Coole schoenen en ook nog eens zelf
kunnen ‘strikken’, wat zal jouw zoon of dochter
trots zijn (en wat scheelt het jou een hoop werk)!
Kijk gauw op www.lacies.nl voor het complete
assortiment en een duidelijk instructiefilmpje.
Lacies zijn verkrijgbaar op www.lacies.nl.
Everf Huisman,
al 35 jaar
Uw Vakaudicien
LIFT
AANWEZIG
VOLOP
GRATIS
PARKEER
RUIMTE
Jatoa,
4
Ook dit jaar weer Kant Klare Gevulde
van Zoetermeerse runderen
van rund- of kalfsvlees
diverse handgeknoopte rollades oa
om rosé te braden
Fijn gekruide
i
0,1 Ge9aarde Kalkoenen
Verfijnde rauwe ham, gerijpt met rode wijn
en licht gerookt met dennenhout
.50 J/o
BespMjeï^u^^nogelïjkheden met onze medewerkers
Wij staan klaar om uw wensen te vertalen jn feestvlees
U kunt uw bestelling bespreken t/m woensdag 21 decem ber^^^^g
van
www.reasfoodplaza.nl