Veters strikken moeilijk? Niet meer met Lacies! c o E (0 cllAs<t® K c5tazy! Keurslager Reas*, Meer dan 40 jaar passie voor vlees y*. ^2 tTTKerstbestelling ■’MM Kom gezellig KERSTSHOPPEN au jyjdtjTl da F 50 1+ L c ff REAS o 0 o a w C 0 0 Verse Konijnen Eendenbouten Hertenbiefstuk Parelhoenfilet Hertenracks Magret de Canard Reerug Parelhoen Supreme Wildzwijn filet Fazant Wildzwijn rollade Wildzwijn biefstuk Verse Kalkoen of Kalkoendijen Hazenrug, Hazenbout of Hazenfilet Hazen uit de Meerpolder 0 L 0 1 O J Vitello Tonato Carpaccio Patéspecialiteiten Rauwe ham 0 W 0 0 IL o 0 0 s Eendenborstfilet Konijnenbout Varkenshaas du Chef Hazenpeper Maak uw Kerstdis compleet met een keuze uit ons assortiment specialiteiten £6,95 Confit de Canard Gourmet- en Steengrillschotel vanReas Ossenhaas, Kalfshaas Sappige Biefstuk Kalfsoesters Originele Entrecote Lamsbiefstuk of-haasjes Runderrollade Varkensfiletrollade t Kalfsrollade en hj Gevulde Rollades Gemak uit onze keuken Gegaarde Kalkoen .amskroon Varkenshaas Pesto-Brie Carpacciorol lade Cóte de Boeuf Bourgondische Beenham Slapen bij de beste hotelketen van Nederland! <n ■0 0 X 0 UW VAKAUDICIEN VRIJETIJDSKLEDING Koninginneweg la Boskoop tel. (0172)21 31 29 Y ©S Burg. Colijnstraat 18 Boskoop Tel. 0172-212024 r 0 L 0 X X 0 J rSandton Hotels: 19 unieke hotels Wij wensen U als huidige klant en al onze toekomstige klanten: PRETTIGE KERSTDAG Twijfelt u vaker aan uw gehoor? Maak dan vrijblijvend een afspraa] voor een GRATIS hoortest Bel voorafspraak: 0182-612841 e.huisman@hoorstudio.nl www.hoorstudio.nl Sappige gegrilde eendenborst met porto bello champignon en rode ui Zacht gegaarde konijnenbout in wildjus, alleen even opwarmen In z’n geheel gebraden varkenshaas, in zachte champignon-roomsaus Hazenvlees met rode wijn en garnituur. 30 minuten opwarmen in de oven op 150°C slechts (per set) Malse eendenboutjes in ganzenvet gekonfijt op lage temperatuur gegaard gegarneerd met cranberrysaus. HertengOUlash uit eigen keuken. Zacht hertenvlees in rijke goulashsaus, 30 minuten opwarmen in de oven op 150°C Onze feestelijke klassieker j; Royaal gesorteerd met biefstuk, varkenshaas, kipfilet, mini cordonbleu, shoarma, mini hamburger en gekruide tartaar. Ca. 300 gram per persoon, graag bestellen extra smaakvol en supermals. Door onze koks vers bereid. U hoeft het alleen warm te maken y 100 min. in voorverwarmde oven op 150°C Heerlijk in combinatie met Cumberlandsaus Gevulde Dat is echt smullen. Sappige kalkoen met lekker gekruid gehakt. Alleen warm maken in bijgeleverde oven-zak leertijk gemarineerd in Franse marinade. Een kroon op uw kerstdiner 5 min. op 220°C daarna 25 min. op 160°C Sappig varkenshaasje gevuld met brie en pesto, omwikkeld met katenspek 30 min. in voorverwarmde oven op 160°C Malse runder-lendebiefstuk gevuld met pijnboompitjes, kruidencrème en wilde spinazie opgestoken op houten pen Royale plak voor 2 personen, Bakken als biefstuk Subliem stuk runderrib van onze eigen runderen, de ribstukken worden 4-5 weken gerijpt in de koeling. Door deze langzame rijping is het vlees ‘n heerlijk klassiek voorgerecht met A’" ver gegrilde kalfsfricandeau en huisgemaakt tonijnmayonaise 2 personen Carpaccio van Ossenhaas Carpaccio van Gerookte Eendenborst 2 personen 'n Groot assortiment Belgische patéspecialiteiten Wat dacht u van Paté en Croute, Eendenpaté met truffel diverse soorten wildpaté o.a. Wildzwijnpaté, Reepaté, Fazantpaté Nieuw in ons assortiment Cranberry-peerlpaté Roquefort-Peerpaté Al onze patésoorten maakt u helemaal af met Rode wijn-kaneel saus of Milde mango-chutney Volop soorten uit heel Europa. Lekker in combinatie met frisse meloen o.a. - Parmaham Serranoham Ardennerham (de originele) Pata Negra -Bosham Een specialiteit uit onze worstmakerij Licht gepekelde en gerookte malse beenham Wat dacht u van onze: Stoofpeertjes, Verse aardappeltimbaaltjes, E t smakelijk Gegrilde Rozenval-aardappelpartjes c A D a Zfar Joe Advertorial Bespreek A“l L Specialiteiten uit eigen keuken J KEUASlACfH 0 0 SANDTON HOTELS 0 0 L 0 0) L 0 o f 'HUI' p.p.p.nj 0 kijk voor beschikbaarheid en voorwaarden op WWW. S3 ndtO HgOOSCrSZy. n I Gezondheidscentrum MEDISCH CENTRUM WEST Mozartlaan 2 1e Etage Kamer 14 2742 BN Waddinxveen Tel.: 0182-61 28 41 Openingstijden: dinsdag en woensdag: 9.30 -17.00 uur en verder op afspraak Voor jonge kinderen is veters strikken nog een hele klus. Daarom zijn we als ouders al gauw ge neigd tot het kopen van ‘makkelijke’ schoenen met klittenband. Gelukkig zijn er nu Lacies: een super leuk hulpmiddel waarmee het vastmaken van je schoenveters kinderlijk eenvoudig wordt. Niet al- leen heel handig, maar ook nog eens een vet cool modegadget, waarmee je kind helemaal de blits maakt op school! Leren veterstrikken kost heel wat inspanning. Het zijn ook nogal wat complexe handelingen die je zoon of dochter onder de knie moet krijgen. Voordat het felbegeerde veterstrikdiploma eindelijk is behaald, lijken klittenbandschoenen de enige oplossing. Maar met de superleuke Lacies is elke schoen in een A mum van tijd ‘gestrikt’. Lacies zijn vernuftige knopen met gaatjes, waar je de veters doorheen rijgt. En op die manier ontstaat een heuse strik. Eenmaal aan de veter bevestigd, hoeft er niet meer opnieuw gestrikt te worden: de veters worden door je kind zelf eenvoudig weer losgemaakt of strak getrokken, i Lacies zijn verkrijgbaar in allerlei hippe modellen g en opdrukken, van stoer en schattig tot trendy of lekker gek. Coole schoenen en ook nog eens zelf kunnen ‘strikken’, wat zal jouw zoon of dochter trots zijn (en wat scheelt het jou een hoop werk)! Kijk gauw op www.lacies.nl voor het complete assortiment en een duidelijk instructiefilmpje. Lacies zijn verkrijgbaar op www.lacies.nl. Everf Huisman, al 35 jaar Uw Vakaudicien LIFT AANWEZIG VOLOP GRATIS PARKEER RUIMTE Jatoa, 4 Ook dit jaar weer Kant Klare Gevulde van Zoetermeerse runderen van rund- of kalfsvlees diverse handgeknoopte rollades oa om rosé te braden Fijn gekruide i 0,1 Ge9aarde Kalkoenen Verfijnde rauwe ham, gerijpt met rode wijn en licht gerookt met dennenhout .50 J/o BespMjeï^u^^nogelïjkheden met onze medewerkers Wij staan klaar om uw wensen te vertalen jn feestvlees U kunt uw bestelling bespreken t/m woensdag 21 decem ber^^^^g van www.reasfoodplaza.nl

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 2011 | | pagina 9