f i nu nu SLIJTERIJ SMIKKELTIP ll GROENTEMAN WARME BAKKER KAASBOERTJE VERS VAN I MES POELIER VAKSLAGER 9?8 nu 4 stuks V0LK0RENTARWE nu 2 kilo -9?8 -8?8 nu 1Q00 b J van ws lil t ZUUUKOOI 95 95 ■159 079 049 098 098 -JOO £49 Skno RA BI! SSh: 4^ 75 bank^ ROOMBOTERSTAAF met amandelspijs 200 gram Xff DUBBELDRANK 1 liter kM\AV7 KIPS SLAGERSLEVERWORST Ki 1 f i. 77L HtKE SCHOUDER- KARBONADE SLAGERS- SCHOUDERHAM per 100 gram KIPKOTELETTEN PITTIG BELEGEN KAAS ABRIKOZEN KORFJE F J SPAANSE NAVELINA'S 1 GOUDA'S GLORIE ZILVER MA RGA RINE 250 gram normaal 0.53 per pakje jl ||k 99 zakje A89 SUPER SCHOON emmer wasmiddel 4 kilo jh 6 overheerlijkeismake 500 gram van.2,98 l ULTRA PAMPERS mini, super, maxi of maxi plus Kampers .„n nnKW°RS~ EjjÈi WOENSDAG 11 NOVEMBER 1987 Pagina 22 fe i' rf? w v w ,J: w 9. van 229: van2&&. J Üi van 2.09 voor SWEETIES 1 ALPHEN A/D RIJN: RAADHUISSTRAAT 138 GOUDA: WESTERKADE 1 REEUWUK: DORPSWEG 36 IÉ g| FLORIJN JONGE JENEVER 1 liter PISANG AMBON 0,7 liter RIBKARBONADE per kilo per kilo ARDENNER BOTERHAMWORST per 150 gram Verse per 500 gram BOURSIN franse kruidenkaas doosje 150 gram normaal 0.98 per stuk w" 1 «Sr •1i ELZAS SYLVANER WITTE WIJN 0.7 liter van 5.95 voor 4 stuks Grote POMELO'S per stuk met hele korrel Prachtige BLOEMKOOL per stuk nü 2 pakjes HAK BRUINE BONEN, WITTE BONEN, KAPUCIJNERS of RODE KOOL i potje normaal 1.19 nu 2 potjes voor KOT EX MAXI 20 stuks van 2.99 voor RUNDERGEHAKT MET GRATIS KRUIDEN ?er kilo SCHOUDERFILET- ROLLADE per kilo HAASKARBONADE per kilo GEGRILDE ROSBIEF per 100 gram FRANSE TAMME EEND ca. 2-21 kilo per stuk per kilo van 11.95 voor HEERLIJKE TIP VOOR ELZASSER KARBONADE Bestrooi 4 karbonaden met een gedeelte van 1 zakje kruidenmix vopr karbonaden: Bak de karbonaden in weinig boter bruin en gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Fruit in de braadboter een gesnipperde ui en 250 gram champignons tot al het vocht uit de champignons is verdampt. Strooi er een eetlepel bloem over en laat dit onder af en toe roeren nog even gaar worden. Vervolgens 1 dl Elzasser witte wijn en 1i dl bouillon toevoegen en onder voortdurend roeren aan de kook laten komen. Na het inkoken tot sausdikte 1 dl slagroom toevoegen en op smaak afmaken met peper en zout. Giet de saus over de karbonaden en bestrooi deze met wat peterselie. Houdbare VOLNU SLAGROOM 95 °'2|iter ng van 1.39 voor Kr» iwi EUROMA KRUIDENMIX VOOR KARBONADEN i van 0.98 voor voor Wty zyf dubbildwm*- Geldig van 11 t/m 17 november 1987. - ■5^ £3 ,;"j or> r DE KWALITEIT VAN DE VAKMAN HET GEMAK VAN EEN SUPER PRIJSWIJZIGINGEN EN UITVERKOCHT VOORBEHOUDEN I (geldig t/m zaterdag a.s.) tüefpf^ KLE ;B& k. Z\^ WP: OOK VOOR RIJSJES ZZ/W/Z

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1987 | | pagina 22