78,25 78,95 17,95 77,95 75,95 74,95 23,95 659 19» K9 199 595 V9 249 45,00 799 NEEM MAAR VAN MIJ AAN, DAT HET VOORDELIG IS! B DE KAASSPECIALIST öil- GÉ DE SLIJTER v.d. Sluys Hagen - ^9 298 198 289 TM GOEDKOOPSTE SLIJTERIJ VAN HET LAND! 12215 M GOUDSE JONGE KAAS PER KILO VOLGENS ONS IS GÉ DE SLIJTER DE WIJNHANDEL-SLIJTERIJ SUPER VERSVOORDEEL!!! Jonge jenever Hartevelt Vieux Stroh rum bruin/wit Whisky Bessenjenever Gognac 7,95 Boskoop Waddinxveen GEHEEL GRATIS BOODSCHAPPEN SJOUWEN IS BIJ ONS GEEN GEZEUR, DE AUTO PARKEER JE ZO VOOR DE DEUR: RUIME PARKEERGELEGENHEID! Boskoopse kruidenbitter laat u adviseren door een vinoloog! CHILEENSE GRANNYSMITH Hooghoudt Royal Anchor Dupont Hooghoudt Groensvoorde 2-4 Puttelaan 142 SM MAGERE ^/l/> VARKENSLAPPEN I ^oimnefedi 2 MOK WOL liter fles kruik I Baronnie de Coussergues fles 6 flessen 1 I ”De specialist in bier en betere wijnen” I KAAS-PAPRIKAPATE IN LAAGJES ITALIAANSE 'PANPIZZA' BRIE IN BLADERDEEG DE KAASSPECIALIST VAN DE SUPER GROENTEMAN VAN DE SUPER SLAGER EXTRA VOORDEEL DIEPVRIES BROOD-ZUIVEL VLEESWAREN KOSMETIKA NIEUW KASSAKOOPJE SPAGHETTI MET MOSTERDKAASSAUS SALADE MET ROQUEFORT EN AARDBEIEN MON CHOUTAART MET RODE VRUCHTEN LEERDAMMER 500 GRAM USBERGSALADE ZAKJE CA. 200 GRAM SPERZIEBONEN 500 GRAM KRENTBIBOLLEN ZAK 4 STUKS HEEL MELKWTTBROOD CA 800 GRAM MUESUBROOD CA 400 GRAM VANILLE VIA LITER RABARBER KILO De witte Baronnie de Coussergues 1991 is een heer lijk frisse wijn, fruitrijk in geur en lichtvoetig, le vendig en sappig in smaak. Bij uitstek een wijn voor dit voorjaar en de komende zomer. De rode Baronnie de Coussergues 1990, een wijn van 50% merlot, 25% cabernet sauvignon en 25% syrah, be zit veel kleur en heeft een neus vol klein rood fruit. In de mond komt dat zelfde fruit op elegante en soepele wijze terug. Een toefje tannine geeft hem extra dimensie. Beide zijn het uitstekend bereide wijnen met een moderne smaak. Puttelaan 142-146 Boskoop Telefoon 01727-12215 IGLO ANDIJVIE A LA CRÈME tfKKERBEKJES PAK 4 STUKS VAN 398 VOOR V.D. BILT BACON CHOQ HALFVOL OF ROMIG BIEZEKIWI SALADE NIEUWE OOGST KILO &MNR DIEET HALVARINE liter 40° alc. fles fles VERSE BRAADWORST KILO liter VARKENSBRAADSTUK 500 GRAM VASELINE HAND NAIL FORMULA LOTION 'Nu met een sachet Vaseline Intensive Care Bodylotion gratis FLES ISO ML ZWAN PAUNGWORST WR ANANASSCHIJVEN AVIKO AARDAPPELSCHOTEL WITTE REUS COMPACT VLOEIBAAR HAK DOPERWTEN JONGE MAÏS lAW POT370 MLITZ Supr ZAKDOEKJES J JA*. kW Let u de komende weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super elke week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de Super winkel laten vullen met het vers artikel dat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra voordelige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aan biedingen. REMIA HALVANALSE Uitsluitend 9el*9<e9cn SM4XR LEVERKAAS VERKADE SULTANA MUI ida I e r 9 m 819 IT 4 VIN DE PAYS DES COTES DE THONGUE O 9 9 1 PRODUCE OF FRANCE Baronnie de Coussergues 798 w VOORDEELMARKTEN ‘Zolang de voorraad strekt. J. 29» 8» Vieux Temp4 Week 17: Aanbiedingen geldig van woensdag 22 t/m zaterdag 25 april 1992, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Superartikelen met gratis Superspaarzegels. «■0 Hoofdgerecht voor 2 personen/ 200 g volkoren /spoghettr, zout, peper, 100 g mosterdkoos (stuk), 75 g scirouderhom, 20 g boter, 20 g bloem, ’/a I melk, l theelepel kruidenbouillon- poeder, l eetlepel fijngehokte peterselie. (Voorgerecht voor 4 personen) 150 g roquefort (Franse blauwoder koos), 100 g aardbeien, 2 eetlepels ozijn, theelepel suiker, zout, peper, mespunt mosterd, 6 eetlepels slaolie, 200 g gemengde solode (zakje), 50 g gepelde walnoten. 1Snijd de roquefort in blokjes. Maak de aardbeien schoon en halveer ze 2. Roer van de azijn, de suiker, een snufje zout, een snufje peper, de mosterd en de slaolie een sausje. 3. Meng de roquefort met de solode, de aardbeien, de walnoten en het slo- soósje. Verdeel de solode over 4 bordjes. Lekker met worm stok brood. ‘NU METEEN DOOS A 10 SUPER EIEREN NR.3 '8 punten) 150 g Moria-biscuitjes4 eetlepels mokkohogelslog, 100 g boter, 250 g rode vruchten (bessen, aardbeien, frambozen,200 g Mon Chou, 200 g witte basterd suiker, 4 eetlepels citroensap. 'Voorgerecht voor 4 personen,2 plakjes bladerdeeg 'diepvries,, 200 g brie, 1 tomaat, eetlepel citroensap /i theelepel honing, theelepel Provencaclse kruiden, zout, peper, 2 eetlepels slaolie, 100 g veldsic 1. Verwarm de oven voor op 200' Loot de plokjes bladerdeeg ontdooien en snijd ze doormidden Leg de plokies bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en bok ze in de voorver- warmde oven in circa 15 minuten goudbruin Loten ofkoelen. 2. Snijd de brie en de tomaat in 8 dunne plokies. 3. Roer een sausje van het citroensap, de honing, de Provencaolse kruiden, wat zout, wat peper en de olie. Meng het sauste met de veldsic 4. Snijd de gebakken plokjes bladerdeeg met een gekarteld mes- ie horizontaal in tweeën. Beleg de bloderdeegbodems elk met wot oongemookte veldsla, 2 plokjes tomaat en 2 plokies brie. Leg de bloderdeegkopjes erop. 1Snijd de olijven m plokies. 2. Besmeer he’ brood met Tomaten saus en snooi er de Italiaanse keukenkruiden over 3. Beieg oe boterhammen me’ de plokies rouwe hom, de plokies olijf er de ansjovisfilets Strooi de geraspte koos erover 4. Smelt de boter m een koekepon, leg het brood erin en bok de pcnpizzc op een loog vuur met een deksel op de pon ongeveer 3 minuten tot de koos gesmolten is. Voorgerectv voor 4 personen 1 kleine 'ooe paprika, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, 100 g Mor (nou, mespunt mosterd, zou’, pepe*. paprikapoeder. 6 vierkante plokies voorverpakte koos, 4 bloodies sic, 4 toefies peterselie. 1Hok de paprika in zeer kleine stukies en kook ze 2 minuten in een icogie kokend wctef. Afgieten en onder de koude kroon ofspoeien tot ze koudin. 2. Meng de popriko met de bieslook, Mon (nou, mosterd, wc’ zou’, wc’ peper en wat paprikapoeder 3. Besmeer 5 plokies koos met het Mon (houmengsel Stopel de besmeerde pieces koos netjes op elkaar en dek het laatste plokie of me’ he’ onoesmeerde piokie koos. Pok de Koos-pcpnkopóté m aluminiumfolie en ioc* hem een uune in de koelkcs’ opstijven 1. SniiC de kccs-popriKcpó’é m 4 geiiike plokken, .eg ze op de slablaadjes op 4 bordjes en gameer me’ de toefjes peterselie. PAK 450 GRAM INGRAM UTERPAK SALADES BAKJE IN GRAM GEIMG TM 90. 23 HA UI 25AKIL EGYPTISCHE PERS SINAASAPPELEN NET CA 2 KILO GELDIG VAM DO 23 T/M ZAT. 25 APRIL KUIP 500 GRAM VAN 1S9 VOOR GELDIG VAN DONDERDAG 23 T/M ZATERDAG 25 APRIL GEIPIG VAN DONDERDAG 23 T/M ZATEROAG 25 APRIL MIS EN BOUTEILLE A LA BARONNIE GELNt VNI90 23 T/M UT 25 AFRK OP UCHTE SIROOP 4 f\ BUK 10 STUKS l/|M VAN U9 VOOR l"z Aardappelschijfjes met ui:, mager gerookt spek en champignonsl ZAK 450 GRAM PAK 0.75 UTER 'Nu met gratis doseerbal EXTRA FUN OF 48 B f\ 'zakdoek/es gemaakt van kringlooppapier in makkelijke hersluitbare PAK 10x10 STUKS IT J VAN 195 VOOR IBS 1Mooi de Morio-biscuitjes heel fijn in een foodprocessor of met een stoofmixer. 2. Loot de boter smelten en roer de gesmolten boter en de hogelslog door de gemolen biscuitjes. Storj het meng sel m een springvorm 'co. 22 cm 0;, druk het uit over de bodem en loot de koekbodem in de koelkost hord worden (co. 30 minu ten/. 3. Mook de vruchten schoon. 4. Klop de Mon (hou met de suiker en het citroensap door elkoor. Voeg de vruchten toe en schep ze er voorzichtig door. Schep het vruchtenmengsel op de koekbodem en strijk het glad. Loot de taart in de koelkast opstif ven (co. 3 uuu. 'Lunchgerecht voor 1-2 personen, 4 gevulde olijven, 2 sneeties b'ood, 2 eetlepels kont-en-klore ’ometenscus, theelepel Italiaanse keukenkruiden, 2 plokjes rouwe hom, 4 cnsiovisfne’s, I 50 g Super vers geraspte koos, 20 grom boter 3 Vieull fja Temp* 4 MATURE! OF MET KOMKOMMER 48Af\ POT 500 GRAM I yW 'VANDET.V.' T a - vin nooit- VERS VERPAKT INGRAM f /W VAN 159 VOOR J NATUREL APPEL OF VOLKORBi^^^ PAK 175 GRAM RJOEl hjrt.ir .3'ET'tt'. 'ME J GELDIG VAN DONDERDAG 23 T/M ZATERDAG 25 APRIL 1Kook de spaghetti in ruim kokend water met een snufje zout goor. Afgieten. 2. Snijd de koos in kleine stukjes en de hom in reepjes. 3. Smelt de boter m een steelpannetje, roer de bloem snel door de boter en loot dit mengsel op een loog vuur 1 minuut pruttelen. Drooi hef vuur hoog, roer ;/3 von de melk door het boter-bloemmengsel en voeg ols het mengsel gebonden is de rest von de melk beetje bij beetje toe. 4. Voeg het bouillonpoeder toe, breng de sous oon de kook, drooi het vuur loog en loot de sous nog 3 minuten zachtjes koken. Voeg de stukjes koos en de reepjes hom oon de sous toe en roer tot de koos is gesmolten. Breng de sous op smook met zout en peper. 5. Meng de sous met de spaghetti en strooi de peterselie erover. Jonfl, Jong belegen. BetegetvÉJVa belegen, i of JagKMnen wtewim verpakt, PERfGOGRAM tRhA X T k w ^7 9”^ W -

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1992 | | pagina 20