78,25
78,95
17,95
77,95
75,95
74,95
23,95
659
19»
K9
199
595
V9
249
45,00
799
NEEM MAAR VAN MIJ AAN, DAT HET VOORDELIG IS!
B
DE KAASSPECIALIST
öil-
GÉ DE SLIJTER
v.d. Sluys
Hagen
- ^9
298
198
289
TM
GOEDKOOPSTE
SLIJTERIJ VAN
HET LAND!
12215
M
GOUDSE
JONGE KAAS
PER KILO
VOLGENS ONS IS
GÉ DE SLIJTER DE
WIJNHANDEL-SLIJTERIJ
SUPER VERSVOORDEEL!!!
Jonge jenever
Hartevelt
Vieux
Stroh rum
bruin/wit
Whisky
Bessenjenever
Gognac
7,95
Boskoop
Waddinxveen
GEHEEL GRATIS
BOODSCHAPPEN SJOUWEN IS BIJ ONS GEEN GEZEUR, DE AUTO
PARKEER JE ZO VOOR DE DEUR: RUIME PARKEERGELEGENHEID!
Boskoopse
kruidenbitter
laat u adviseren door een
vinoloog!
CHILEENSE
GRANNYSMITH
Hooghoudt
Royal Anchor
Dupont
Hooghoudt
Groensvoorde 2-4
Puttelaan 142
SM
MAGERE ^/l/>
VARKENSLAPPEN
I ^oimnefedi 2
MOK
WOL
liter
fles
kruik
I
Baronnie de Coussergues
fles
6 flessen
1
I
”De specialist in bier en betere wijnen”
I
KAAS-PAPRIKAPATE IN LAAGJES
ITALIAANSE 'PANPIZZA'
BRIE IN BLADERDEEG
DE KAASSPECIALIST
VAN DE SUPER GROENTEMAN
VAN DE SUPER SLAGER
EXTRA VOORDEEL
DIEPVRIES
BROOD-ZUIVEL
VLEESWAREN
KOSMETIKA
NIEUW
KASSAKOOPJE
SPAGHETTI MET
MOSTERDKAASSAUS
SALADE MET ROQUEFORT
EN AARDBEIEN
MON CHOUTAART MET
RODE VRUCHTEN
LEERDAMMER
500 GRAM
USBERGSALADE
ZAKJE CA.
200 GRAM
SPERZIEBONEN
500 GRAM
KRENTBIBOLLEN
ZAK 4 STUKS
HEEL MELKWTTBROOD
CA 800 GRAM
MUESUBROOD
CA 400 GRAM
VANILLE VIA
LITER
RABARBER
KILO
De witte Baronnie de Coussergues 1991 is een heer
lijk frisse wijn, fruitrijk in geur en lichtvoetig, le
vendig en sappig in smaak. Bij uitstek een wijn
voor dit voorjaar en de komende zomer. De rode
Baronnie de Coussergues 1990, een wijn van 50%
merlot, 25% cabernet sauvignon en 25% syrah, be
zit veel kleur en heeft een neus vol klein rood fruit.
In de mond komt dat zelfde fruit op elegante en
soepele wijze terug. Een toefje tannine geeft hem
extra dimensie. Beide zijn het uitstekend bereide
wijnen met een moderne smaak.
Puttelaan 142-146 Boskoop
Telefoon 01727-12215
IGLO ANDIJVIE
A LA CRÈME
tfKKERBEKJES
PAK
4 STUKS
VAN 398
VOOR
V.D. BILT BACON
CHOQ HALFVOL
OF ROMIG
BIEZEKIWI
SALADE
NIEUWE OOGST
KILO
&MNR DIEET
HALVARINE
liter
40° alc. fles
fles
VERSE BRAADWORST
KILO
liter
VARKENSBRAADSTUK
500 GRAM
VASELINE HAND NAIL
FORMULA LOTION
'Nu met een sachet Vaseline
Intensive Care Bodylotion gratis
FLES ISO ML
ZWAN PAUNGWORST
WR ANANASSCHIJVEN
AVIKO AARDAPPELSCHOTEL
WITTE REUS COMPACT
VLOEIBAAR
HAK DOPERWTEN
JONGE MAÏS lAW
POT370 MLITZ
Supr ZAKDOEKJES
J JA*.
kW
Let u de komende weken goed op uw brievenbus, want u ontvangt van uw Super elke
week een voordeelzak. Deze zak kunt u in de Super winkel laten vullen met het vers
artikel dat op de zak vermeld staat. Alleen bij gebruik van deze zak betaalt u de extra
voordelige prijs! Ga dus snel naar uw Super en maak gebruik van deze grandioze aan
biedingen.
REMIA HALVANALSE
Uitsluitend 9el*9<e9cn
SM4XR LEVERKAAS
VERKADE SULTANA
MUI
ida
I
e
r
9
m
819
IT
4
VIN DE PAYS DES COTES DE THONGUE
O
9
9
1
PRODUCE OF FRANCE
Baronnie de Coussergues
798
w
VOORDEELMARKTEN
‘Zolang de voorraad strekt.
J.
29»
8»
Vieux Temp4
Week 17: Aanbiedingen geldig van woensdag 22 t/m zaterdag 25 april 1992, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Superartikelen met gratis Superspaarzegels.
«■0
Hoofdgerecht voor 2 personen/ 200 g volkoren /spoghettr, zout,
peper, 100 g mosterdkoos (stuk), 75 g scirouderhom,
20 g boter, 20 g bloem, ’/a I melk, l theelepel kruidenbouillon-
poeder, l eetlepel fijngehokte peterselie.
(Voorgerecht voor 4 personen) 150 g roquefort (Franse blauwoder
koos), 100 g aardbeien, 2 eetlepels ozijn, theelepel suiker,
zout, peper, mespunt mosterd, 6 eetlepels slaolie, 200 g
gemengde solode (zakje), 50 g gepelde walnoten.
1Snijd de roquefort in blokjes. Maak de aardbeien schoon en
halveer ze 2. Roer van de azijn, de suiker, een snufje zout, een
snufje peper, de mosterd en de slaolie een sausje. 3. Meng de
roquefort met de solode, de aardbeien, de walnoten en het slo-
soósje. Verdeel de solode over 4 bordjes. Lekker met worm stok
brood.
‘NU METEEN DOOS A
10 SUPER EIEREN NR.3
'8 punten) 150 g Moria-biscuitjes4 eetlepels
mokkohogelslog, 100 g boter, 250 g rode vruchten (bessen,
aardbeien, frambozen,200 g Mon Chou, 200 g witte basterd
suiker, 4 eetlepels citroensap.
'Voorgerecht voor 4 personen,2 plakjes bladerdeeg 'diepvries,,
200 g brie, 1 tomaat, eetlepel citroensap /i theelepel
honing, theelepel Provencaclse kruiden, zout, peper,
2 eetlepels slaolie, 100 g veldsic
1. Verwarm de oven voor op 200' Loot de plokjes bladerdeeg
ontdooien en snijd ze doormidden Leg de plokies bladerdeeg op
een met bakpapier beklede bakplaat en bok ze in de voorver-
warmde oven in circa 15 minuten goudbruin Loten ofkoelen.
2. Snijd de brie en de tomaat in 8 dunne plokies. 3. Roer een
sausje van het citroensap, de honing, de Provencaolse kruiden,
wat zout, wat peper en de olie. Meng het sauste met de veldsic
4. Snijd de gebakken plokjes bladerdeeg met een gekarteld mes-
ie horizontaal in tweeën. Beleg de bloderdeegbodems elk met
wot oongemookte veldsla, 2 plokjes tomaat en 2 plokies brie.
Leg de bloderdeegkopjes erop.
1Snijd de olijven m plokies. 2. Besmeer he’ brood met Tomaten
saus en snooi er de Italiaanse keukenkruiden over 3. Beieg oe
boterhammen me’ de plokies rouwe hom, de plokies olijf er de
ansjovisfilets Strooi de geraspte koos erover 4. Smelt de boter
m een koekepon, leg het brood erin en bok de pcnpizzc op een
loog vuur met een deksel op de pon ongeveer 3 minuten tot de
koos gesmolten is.
Voorgerectv voor 4 personen 1 kleine 'ooe paprika, 2 eetlepels
fijngeknipte bieslook, 100 g Mor (nou, mespunt mosterd, zou’,
pepe*. paprikapoeder. 6 vierkante plokies voorverpakte koos,
4 bloodies sic, 4 toefies peterselie.
1Hok de paprika in zeer kleine stukies en kook ze 2 minuten in
een icogie kokend wctef. Afgieten en onder de koude kroon
ofspoeien tot ze koudin. 2. Meng de popriko met de bieslook,
Mon (nou, mosterd, wc’ zou’, wc’ peper en wat paprikapoeder
3. Besmeer 5 plokies koos met het Mon (houmengsel Stopel de
besmeerde pieces koos netjes op elkaar en dek het laatste plokie
of me’ he’ onoesmeerde piokie koos. Pok de Koos-pcpnkopóté m
aluminiumfolie en ioc* hem een uune in de koelkcs’ opstijven
1. SniiC de kccs-popriKcpó’é m 4 geiiike plokken, .eg ze op de
slablaadjes op 4 bordjes en gameer me’ de toefjes peterselie.
PAK 450 GRAM
INGRAM
UTERPAK
SALADES
BAKJE IN GRAM
GEIMG TM 90. 23 HA UI 25AKIL
EGYPTISCHE PERS
SINAASAPPELEN
NET CA 2 KILO
GELDIG VAM DO 23 T/M ZAT. 25 APRIL
KUIP 500 GRAM
VAN 1S9 VOOR
GELDIG VAN DONDERDAG 23 T/M ZATERDAG 25 APRIL
GEIPIG VAN DONDERDAG 23 T/M ZATEROAG 25 APRIL
MIS EN BOUTEILLE A LA BARONNIE
GELNt VNI90 23 T/M UT 25 AFRK
OP UCHTE SIROOP 4 f\
BUK 10 STUKS l/|M
VAN U9 VOOR l"z
Aardappelschijfjes met ui:, mager
gerookt spek en champignonsl
ZAK 450 GRAM
PAK 0.75 UTER
'Nu met gratis doseerbal
EXTRA FUN OF 48 B f\
'zakdoek/es gemaakt van kringlooppapier
in makkelijke hersluitbare
PAK 10x10 STUKS IT J
VAN 195 VOOR IBS
1Mooi de Morio-biscuitjes heel fijn in een foodprocessor of met
een stoofmixer. 2. Loot de boter smelten en roer de gesmolten
boter en de hogelslog door de gemolen biscuitjes. Storj het meng
sel m een springvorm 'co. 22 cm 0;, druk het uit over de bodem
en loot de koekbodem in de koelkost hord worden (co. 30 minu
ten/. 3. Mook de vruchten schoon. 4. Klop de Mon (hou met de
suiker en het citroensap door elkoor. Voeg de vruchten toe en
schep ze er voorzichtig door. Schep het vruchtenmengsel op de
koekbodem en strijk het glad. Loot de taart in de koelkast opstif
ven (co. 3 uuu.
'Lunchgerecht voor 1-2 personen, 4 gevulde olijven, 2 sneeties
b'ood, 2 eetlepels kont-en-klore ’ometenscus, theelepel
Italiaanse keukenkruiden, 2 plokjes rouwe hom, 4 cnsiovisfne’s,
I 50 g Super vers geraspte koos, 20 grom boter
3 Vieull
fja Temp*
4
MATURE! OF MET KOMKOMMER 48Af\
POT 500 GRAM I yW
'VANDET.V.'
T a
- vin nooit-
VERS VERPAKT
INGRAM f /W
VAN 159 VOOR J
NATUREL APPEL OF VOLKORBi^^^
PAK 175 GRAM RJOEl
hjrt.ir .3'ET'tt'. 'ME J
GELDIG VAN DONDERDAG 23 T/M ZATERDAG 25 APRIL
1Kook de spaghetti in ruim kokend water met een snufje zout
goor. Afgieten. 2. Snijd de koos in kleine stukjes en de hom in
reepjes. 3. Smelt de boter m een steelpannetje, roer de bloem
snel door de boter en loot dit mengsel op een loog vuur 1 minuut
pruttelen. Drooi hef vuur hoog, roer ;/3 von de melk door het
boter-bloemmengsel en voeg ols het mengsel gebonden is de rest
von de melk beetje bij beetje toe. 4. Voeg het bouillonpoeder
toe, breng de sous oon de kook, drooi het vuur loog en loot de
sous nog 3 minuten zachtjes koken. Voeg de stukjes koos en de
reepjes hom oon de sous toe en roer tot de koos is gesmolten.
Breng de sous op smook met zout en peper. 5. Meng de sous
met de spaghetti en strooi de peterselie erover.
Jonfl, Jong belegen.
BetegetvÉJVa belegen,
i of JagKMnen
wtewim verpakt,
PERfGOGRAM
tRhA X T
k
w
^7
9”^ W -