Ruim 1400 m2 c BBB 4 2 8 I r 6 5 9 2 8 2 3 1 3 8 r 8 9 7 r 9 6 5 4 8 1 5 7 3 7 9 6 5 3 4 r Prins van Wales is liefhebber van Crepes Suzette a l’Orange A V I 8 Lot opll Lot opll Lot opll Op de volgende koopavonden zijn wij GESLOTEN!! 14 Juli 21 Juli 28 Juli forst Cadeau-/sfeerartikelen, tuin-, kamerplanten en snijbloemen <£)e nieuwste trends f BLOEMEN- EN PLANTENCENTRUM 10 4 8 9 1 7 1 8 9 10 ■-1 s. Cor van den Burg Puzzel meel gevat sleepnet delfstof kleur steler tijdperk leemte bijwoord ras eerlijk 5 wrang gezond ver 3 voertuig 2 meteen Puzzelland 3 2 4 5 6 7 Crêpes kwamen en komen natuurlijk in allerlei smaken voor, maar Crêpes Suzette a l’Orange zou zijn gemaakt door Henri Charpentier, een leerling van de fameuze chef Auguste Escoffier. En dat gebeurde dan weer op aandringen van de Prins van Wales. Deze crêpes gaan in drie etappes. Voor het flensje zelf is nodig een ei en een eigeel, 25 gram suiker, 125 gram bloem, 325 gram melk en 20 gram boter. Meng in een kom het ei met het eigeel en de suiker, voeg de bloem en de boter toe, maak er een mooi beslag van en laat het een uur rusten. De saus Suzette wordt gemaakt van 50 gram suiker, deel v.e. vliegtuig politie man oude lengte maat wijn soort stads gracht sneeuw hui land bouwer korte zin spreuk onder stel van auto 25 cl sinaasappelsap. Twee sinaasappelen en een fikse scheut Grand Marnier of si naasappellikeur. Laat de suiker in een pan carameliseren, blus het af met sinaasappelsap en laat het tot ongeveer de helft inkoken. Verdeel het grootste deel van de sinaasappelpartjes in drieën en bewaar er wat voor de garnering. De stukjes sinaasappel in de suzettesaus, door elkaar roeren en flam beren met de wat verwarmde likeur. Dan een vanillecrème maken van 125 gram melk, een eigeel, 25 gram suiker, klein beetje bloem, zakje vanil lesuiker en 100 gram crème fraiche. Het eigeel blancheren met de suiker en de bloem. scheeps lading adem stoot roei schip plaag geest jong schaap koraal bank Verwarm de melk met de vanillesuiker en voeg dat toe aan het vorige mengsel. Laat het geheel twee minuten zacht koken zodat de crème zich verdikt. Af laten koelen en er de crème fraiche door mengen. Koel bewaren. Bak vervolgens dunne flensjes, smeer er fiks vanillecrème op en lepel er wat van de geflambeerde saus Suzette over. Crêpes dichtvouwen en oprollen. Serveren met een paar sinaasappelpartjes en wat geschaafde sinaas appelschil. Mooi koel zoet wijntje erbij drinken, zoals een Beaune de Venise. deel v.d. vinger -- mee rijder bid (Latijn) onder wijs staat van de USA as- kleurig sprong muziek noot 6 lidwoord sier heester weers gesteld heid voorm. Rus sische heerser 2e Bloksweg 2, Waddinxveen Tel. (0182) 612559 Fax (0182) 631735 email: info@centrumverkleij.nl hevige wind Sudoku 3 9 persoon lijk vnw. bijwoord 8 ^ÖFerkleij aan

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 2011 | | pagina 6