Ruim 1400 m2
c
BBB
4
2
8
I
r
6
5
9
2
8
2
3
1
3
8
r
8
9
7
r
9
6
5
4
8
1
5
7
3
7
9
6
5
3
4
r
Prins van Wales is liefhebber
van Crepes Suzette a l’Orange
A V
I
8
Lot opll Lot opll Lot opll
Op de volgende koopavonden zijn wij GESLOTEN!!
14 Juli
21 Juli
28 Juli
forst
Cadeau-/sfeerartikelen, tuin-, kamerplanten en snijbloemen
<£)e nieuwste trends f
BLOEMEN- EN PLANTENCENTRUM
10
4
8
9
1
7
1
8
9
10
■-1
s.
Cor van den Burg
Puzzel meel
gevat
sleepnet
delfstof
kleur
steler
tijdperk
leemte
bijwoord
ras
eerlijk
5
wrang
gezond
ver
3
voertuig
2
meteen
Puzzelland
3
2
4
5
6
7
Crêpes kwamen en komen
natuurlijk in allerlei smaken
voor, maar Crêpes Suzette
a l’Orange zou zijn gemaakt
door Henri Charpentier,
een leerling van de fameuze
chef Auguste Escoffier. En
dat gebeurde dan weer op
aandringen van de Prins van
Wales. Deze crêpes gaan in
drie etappes. Voor het flensje
zelf is nodig een ei en een
eigeel, 25 gram suiker, 125
gram bloem, 325 gram melk
en 20 gram boter. Meng in een
kom het ei met het eigeel en
de suiker, voeg de bloem en de
boter toe, maak er een mooi
beslag van en laat het een uur
rusten. De saus Suzette wordt
gemaakt van 50 gram suiker,
deel v.e.
vliegtuig
politie
man
oude
lengte
maat
wijn
soort
stads
gracht
sneeuw
hui
land
bouwer
korte
zin
spreuk
onder
stel van
auto
25 cl sinaasappelsap. Twee
sinaasappelen en een fikse
scheut Grand Marnier of si
naasappellikeur. Laat de suiker
in een pan carameliseren, blus
het af met sinaasappelsap en
laat het tot ongeveer de helft
inkoken. Verdeel het grootste
deel van de sinaasappelpartjes
in drieën en bewaar er wat
voor de garnering. De stukjes
sinaasappel in de suzettesaus,
door elkaar roeren en flam
beren met de wat verwarmde
likeur. Dan een vanillecrème
maken van 125 gram melk,
een eigeel, 25 gram suiker,
klein beetje bloem, zakje vanil
lesuiker en 100 gram crème
fraiche. Het eigeel blancheren
met de suiker en de bloem.
scheeps
lading
adem
stoot
roei
schip
plaag
geest
jong
schaap
koraal
bank
Verwarm de melk met de
vanillesuiker en voeg dat toe
aan het vorige mengsel. Laat
het geheel twee minuten
zacht koken zodat de crème
zich verdikt. Af laten koelen
en er de crème fraiche door
mengen. Koel bewaren. Bak
vervolgens dunne flensjes,
smeer er fiks vanillecrème
op en lepel er wat van de
geflambeerde saus Suzette
over. Crêpes dichtvouwen
en oprollen. Serveren met
een paar sinaasappelpartjes
en wat geschaafde sinaas
appelschil. Mooi koel zoet
wijntje erbij drinken, zoals
een Beaune de Venise.
deel v.d.
vinger
--
mee
rijder
bid
(Latijn)
onder
wijs
staat van
de
USA
as-
kleurig
sprong
muziek
noot
6
lidwoord
sier
heester
weers
gesteld
heid
voorm.
Rus
sische
heerser
2e Bloksweg 2, Waddinxveen
Tel. (0182) 612559 Fax (0182) 631735
email: info@centrumverkleij.nl
hevige
wind
Sudoku 3 9
persoon
lijk vnw.
bijwoord
8
^ÖFerkleij
aan